OFF
ellenvélemény (bár hogy a túróba van, hogy most meg pivoval értek egyet? :))
merthogy szerintem is igen hangulatos kis kört forgattak belőle a tagok, még az újrafelfek is elférnek benne, meg is lepett, hogy milyen gyorsan mennyi hozzászólás született. szvsz most túl negatív vagy, Gr0, pláne ahhoz képest, hogy máskor szinte mindent elvtelen szuperlatívuszokban dicsérsz fel. :)
nekem abszolút tetszik, amikor egy ilyen ötlet felpörgeti a topikot, még, ha nem is mindegyik alkotás díjnyertes. de az kit érdekel :) gratula!
Viselt a volt MDF-es politikus egy már megszűnt külföldi rádiót hirdetô ruhadarabot alaszkai útján? Feszült-e vajh’ SZER-ing Boroson,
Mikor átment a Bering-szoroson?
A gyümölcsfutár két élete Nappal eperrel zörget,
Éjjel ezerrel pörget
A harmadik és a negyedik rímet megpróbáltam összevonni, de így talán még jobbak. :-))))
Viselt a volt MDF-es politikus egy már megszűnt külföldi rádiót hirdetô ruhadarabot alaszkai útján? Feszült-e vajh’ SZER-ing Boroson,
Mikor átment a Bering-szoroson?
A gyümölcsfutár két élete Nappal eperrel zörget,
Éjjel ezerrel pörget
Nem tudom válallni az előzetesen beígért bébisittelést a kisfiú mellett, mert a klasszikus brit scifi megtekintése agyilag túől kikészített Bár elvileg én vigyázok Ondra ma délelőtt,
Nem megy, mert agyilag az Androméda "lelőtt" :(
Ne legyen mindig verseny - vagy ha van is, ne kelljen győzni (Ki a jobb, Mozart vagy Shakespeare? :)
De olyan verseny lehet, ahol valaki feldob egy szót (ami nekem pl. jó a "kristályosításhoz") vagy egy fél szópárt - nem kell bonyolult - és kitör a 'vihar' :)
Köszi Lomposloncs-nak, valamint Karcsinak és Marcsinak!