egyszerűen csak megtetszett, hogy egy Ibolya, aki történetesen permetez (ô, igen), asztronautává válik a hétvégi almáskertben (vagy nemtudommilyen gyümölcsfák között), és mindezt el tudja mesélni.
a történet végét már nem ismerjük, ti. hogy a jogos félelmen kívül végülis mi segítette Ibolyát maradásra, pontosabban a visszatérésre.
lehetséges válaszok:
a. a lézerkukkantó tömítése végtelenül - értsd úgy, hogy legalábbis a Földön heverô hétvégi telekig - elkúródik, éspedig olymódon, hogy a tömítés közé idegen anyag ékelôdik, amely tovább építi magát, ezáltal Ibolya leginkább egy rúdugróra kezd emlékeztetni, aki ugrálás helyett végül inkább tűzoltó-technikát alkalmaz, és körbepörögve lecsúszik ezen az idegen anyagon
b. masszív szappanbuborékba keveredik, amely az ózonréteg átörésekor szétpukkan
c. beakad a védômaszk gumírozott zsinórja
d. nem
akárhogy is tért vissza Ibolya, várjuk a fejleményeket.
Egyébként már aztat kezdtem hinni, Ozagen teremtő fantáziája a fizika korlátait átlépve létrehozta az 1/6 g-t.
Minekutána Ozagén kültelki kertjében megszabadulva a permetezőtől elhagyta a Föld légterét egy óvatlan lépés következtében.
„Egyébként vigyázz, itt még szabadon lopod a szöveget, örülj hogy még lábon vagy.“
És nem tudtam, ébredek vagy álmok. Azután ketten jöttek olasz bőrkötésben, ami kabát is lehetett.
A kutya ott feküdt a tábla mellett mint valami irreális spongya. A táblára az volt irva: ÁCIÓ.
A két bőrkötéses letörülte, én valahol hátul, talán az egész osztályban egyedül visszamaradottan
és megéreztem hogy valami visszanemhozhatót tettek. Talán nem is lesz többet. Mert ők ketten
kitörölték mindörökre. Azután a kutya vinnyogni kezdett mert vizelnie kellett. Megsimogattam
és a kezem tiszta krétapor. Akkor megértettem. Mert nekem is kellett.
ó, akkor kérlek, ne csikorgasd annyit! vagy ezért rakattad fel a síneket?
buliállásfoglalás: én csatlakoznék, de tényleg, nem vagyunk vajon nagyon szétszórva földrajzilag?
Drága dzsuli-li, rövidesen kell neked tenni egy hatalmas vallomást.
Ez a szellentős ember, aki itt van, arra van szövetkezve, hogy kakává kúrja azokat az alapértékeket, amelyek miatt - tán nem túlzás - ez a pici topic műxik (ez a pici topic, amelyben olyan remek emberek bukkantak fel, mint te, M. Addams, Varex, iago, parser, zsoltu etc.:)
:)))
na, akkor lépésről lépésre.
1.mindenhova odax-el. tudhatná, hogy akkor nem érvényes.
ezt viccesen próbáltam írni azzal kapcsolatban, amit nora17 csinál, hogy minden topikba odarakja az x-ét. az x-szel kapcsolatban pedig eszembe jutott az az esemény, ahol ha ugyanezt teszed, az valójában olyan, mintha nem csináltál volna semmit.
2. ezek szerint a közelből, ha hallod:)
kérdezted, honnan hallod a kuncogást.
Szeretlek, dzsu-li, de én meg a 495-ből nem értek semmit, grrrrrr, aztán próbáltam adekvátolni, meg a nóra 17-t nem tudom nyitni, nem van itt valami eltévedés?
Ps: pörögjé már rám egy kicsit, babe, történetileg :)