A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Nyílt napot tartanak szombaton a Bökényföldi úton lévő Cinkotai Buszgarázsban. Az érdeklődőket az egész napos műsor mellett buszkirándulások és tesztvezetések is várják.Ott lesz a M.A.N. is
6-8 között régen 23 indulás volt (6.00-t és 8.00-t is beleszámolva), most csak 22 (az 5.59-et belevéve). Felháborító, hogy két óra alatt nem 2370-2480, hanem 2260-2370 fh van (103-108 fh/indulással számolva, 280,435,Volvo miatt).
Azért nem hinném, hogy az 5-6 perces követési szakasznál olyan eszméletlen hatalmas tömeg lenne a 7-es önálló szakaszán. (persze ha 1-2 kocsi kiesik/pótol máshol az más helyzet)
Aztán a Bornemisszától, meg főleg városközponttól befelé már tök mindegy, hogy járnak, kiáll az ember a megállóba, és jön valami. :)
Már nem azért, de ha reggel tényleg hiányozna egy indulás, akkor a reggeli sűrűség és a napi menetszám hogy maradt volna ugyanaz? (És itt a menetszámnál a csonkamenetekkel való variálást fölösleges felhozni, mert egész menetekről beszélünk, a csonkák nincsenek benne.)
reggel hiányzik 1 indulás amivel régebben mentem és a 173-asnál meg a 272-ből átszerelő helyén volt hézag bornemisszán ami már nincs(ide került a 7esről a kocsi)
és ez csak első látásra szúrt szemet, nem nézegettem végig
Az Ikarus feliratot lecsavarozva (nem tudom pontosan hogyan van rögzítve, de feltételezem, hogy így) bemárthatnák a szürke festékbe. De tényleg igényes lett!
és akkor még erre rátenni a szürke díszlécet meg a 280-as feliratot, és kész a tökéletes busz. :-) persze ezek nélkül is nagyon jól néz ki. (sajnos csak egy darabig. :-( )