A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Direkt csak a szólókat (260/415) néztem/írtam. 412-esek még talán feltámadnak, 405-el nem foglalkozom, igaz a tender bebukott, így sajnos velük is kell foglalkozni, ebben igazad van. :(
Ha jól számoltam ~12 db 260/415 van, ami több, mint egy éve áll. Igaz nyáron ez a szám nőni fog (tavaly nyáron-ősszel elég sok állt le), ha addig azokból nem támad fel senki. Az már más kérdés, hogy mivel ezek min egy éve állnak, így év közben sem kellett számolni velük (volt is kiadási nehézség), ha most jön 13, és nem állnak le újabb kocsik, akkor már enyhít a hiányon, szóval a logika azt diktálja, hogy a jelenleg közlekedő kocsik közül nem nagyon kéne selejtezni....
Azért remélem az ilyen 13-70, 75 félékkel nem foglalkoznak már, jó lenne, ha végre megkapnák az S-t. De mivel talán (remélhetőleg) még ebben az évben jön a 30 Citaro(?) is, így nyugodtan repülhetnek 260-asok is. Lehet is számolgatni; 260-asok közül mi az, ami már nagyon régóta áll?
Nem láttam ma még, de a 04-77-et érdemes még lefotózni jelen állapotában, mivel napokon belül az is leáll az éves vizsga miatt, arra is ráfér a nagyjavítás.
Nagyszerű. Valószínűleg akkor azon is elfongak gondolkozni miket kukázanak majd ki. Kíváncsi leszek a 4-5 éve álló 415-ösök sorra kerülnek-e vagy megint a 260-asokat dobálják ki.