Szasztok sacok, csajok!
Sokáig nem mertem idetolni a képemet, mert az előző feladványom kamu volt... Szóval igyekeztem olyan címet kitalálni, ami sejteti, hogy valami frappáns megoldása lehet, de tág teret ad a kísérleteknek. De nem találtam ki hozzá kecskét...
Nem is volt népszerű. Legközelebb adok rá pár megoldást azért, de most nincs sok időm. Tetszik Károly és Mária, tetszik a műtős, s legközelebbre egy új tematikus vonalat szeretnék elindítani, ha közreműködtök, most azonban még a műtős dandárja van, próbálok e témában kecskézni.
Addig is a (sovány) termés:
Történész felesége Míg eldöntöd, szent-e Bem,
addig csöndben bent eszem.
Állathangutánzó Pistát nem kell kényszeríteni,
ő bármikor kész nyeríteni.
Modern mese Sárkány szája perzselő,
s a királyfi persze lő.
Másodrangú színész kész beugrani neves elődje szerepébe egy huligánt alakítani Ha Géza meghal, a Jenő jön,
most várja, hogy haja lenőjön.
Nekrofília Hulla őrzi titkát zajtalanul a földben:
hogy mit tettek vele fajtalanul a zöldben.
Ciszterna Ürüléket visz szar-aknád.
A fedelét visszaraknád?
Orvosi jóslat a lelet előtt Megmondom, hogy szar kend, előre;
nem várok a szakrendelőre!
Tehetséges alkalmazott Ott, hol száját kirágja a vezető
egykettőre kivágja a rezet ő.
GZ témájához kettő:
Orrfacsaró malőr műtét közben Ott, ahol beleszelének,
elillana szele belének.
Alkoholistánál így megy a zsírleszívás Háját műtik,
máját hűtik.
Háztáji balesetéből a műtőasztalon magához térő ismerősömnek magyarázom a történteket Jól elbánt a bak veled,
Veszik ki a vakbeled...
Pacal utáni gyomorperforáció nagy trutyival jár, fel kéne takarítani! Reped a belet őrlő bendő
Ezért elkel e törlőkendő!
Baki Sajnos kizárólag apum látta,
hogy a doki rossz lábam amputálta.
Az ER magyar páciense egutdja, hogy a színesbőrű sebész hiszékenysége miatt nem műti, helyette Mao ugrik be Benton doki naív, ezér'
Bont, Ond, e kínai vezér.
(Fábry a sójában este elhintett egy nem kicsi kecskécskét:
"Egy belgának hála
Jött Helgának bála")
látjátok, ezért jó, ha az ember a topik elején gyorsan benyom ezer rímet: ilyenkor már elég scak ülni, és számolni a lopósokat. Most pölö youwine jön eggyel a tejszínhabosért :)))
OFF
ellenvélemény (bár hogy a túróba van, hogy most meg pivoval értek egyet? :))
merthogy szerintem is igen hangulatos kis kört forgattak belőle a tagok, még az újrafelfek is elférnek benne, meg is lepett, hogy milyen gyorsan mennyi hozzászólás született. szvsz most túl negatív vagy, Gr0, pláne ahhoz képest, hogy máskor szinte mindent elvtelen szuperlatívuszokban dicsérsz fel. :)
nekem abszolút tetszik, amikor egy ilyen ötlet felpörgeti a topikot, még, ha nem is mindegyik alkotás díjnyertes. de az kit érdekel :) gratula!
Viselt a volt MDF-es politikus egy már megszűnt külföldi rádiót hirdetô ruhadarabot alaszkai útján? Feszült-e vajh’ SZER-ing Boroson,
Mikor átment a Bering-szoroson?
A gyümölcsfutár két élete Nappal eperrel zörget,
Éjjel ezerrel pörget