Csak Körmendig kell megoldanod, vissza már egyszerű!!!
Javaslom a Körmend-Sárvár-Győr-...-Budapest útvonalat. Csak egy csónak kell hozzá. Még evezni sem kell, és akkor indulsz vissza amikor Te akarsz. :-))))
Holnap akkor ugye lesz kirándulás Körmendre? Egyeztetni kellene, hogy mikor, kivel, hogyan, és ami a legfontosabb :), hogy engem mikor.
Simi, ha mégse tudsz jönni, jó lenne, ha holnap lenéznél a Gabányiba szétütni egy kicsit a szolnoki csürhe között. Vagy, csak hogy tudj nekünk részeredményeket küldeni. :) És mielőtt megkérdeznéd, a Mafc-Szolnok részeredményeire gondoltam, a 2006.04.19-i meccsen. :)
Azzal a különbséggel, hogy a Pécs nemzetközi szinten is remek csapat, a Kométa pedig ebben a hazai, nk-i kb O röplabdában vitézkedik. Persze ettől még siker a tegnapi győzelem, én is örülök neki. De ne rugaszkodjunk el a valóságtól...
Ne a Bazsynak köszöngesd Ferám!! Az értelmi szerző én voltam. Láttad volna milyen kétségbeesett képet vágott, mikor a Némó hívta, hogy tud-e valami jó helyet.
Valami jó hely? Adri, tudsz valami jó helyet??
Úgyhogy szívesen Fera!! :)))
A Turul neve meg nem jutott eszünkbe, azért hívta a Norrist. Én azt nem is ajánlottam volna, nekem nem jön be a hely.
Körmendre mindeképpen megyünk a Bazsyval, majd akkor ma értekezünk meccsen.
Én meg azt hittem, hogy Némó Sh. Lecsóval beszél, és kértem a háttérből, hogy Milánka kedvenc éttermét ajánlja nekünk. A Turulban meg biztos kopasz bácsik tartottak zártkörű összejövetelt.
MNK-ban folyamatosan vagyok, néha te is jöhetnél oda osztani az észt. Gyere jövő héten Körmendre, aztán tartok a Monetban egy diavetítéssel egybekötött előadást az elmúlt 2 évemről.
A második és a harmadik szettben aláztunk, a negyedik közepéig is. Jobbak voltunk sokkal, megérdemeltük.
Sajnos sokan sokszor elfelejtjük, hogy milyen sikeres és eredményes röpicsapata van a városnak. Ez a csapat, most is és úgy általánosan is a Kométa csapata, sokkal, de sokkal többet érdemelne.
Hihetetlen, amit évek alatt folyamatosan nyújtanak, csakis szuperlatívuszokban lehet róluk beszélni. Kb. mint a Mizó-Pécs a női kosárban.
Corner, hm ez érdekes... Bazsy olyan zavarban volt, hogy mit ajánljon nektek, hogy engem hívott, mert nem jutott eszébe az étterem neve... a Turul. :)) Hogy lett inkább Turulból Corner?