A másik oldalon vedd le a kuplungdeknit és nézd meg a kuplungfelfogató csavar nincs e fellazulva, vagy a rúd nincs e elhajolva elcsúszva a két rúd egymáson. próba cseresznye
Újabb probléma a 05-el.Levettem a gyújtás oldali fedőt,és megnéztem a megszakítót. Rendbe raktam,aztán úgy beindítottam.Az a rúd rögtön elindult kifelé de még mielött kiért volna leállítottam. Aztán összeraktam és azóta a kuplungkart egy fél éves gyerek is be tudja húzni olyan könnyű lett.De ki nem emel,hiába állítgatom bárhova. Nem járt valaki már így? mit csináljak vele? valami szétment?
Gecc, az a Leo Vince versenykipufogó azzal a márkás hővédőráccsal lol. Már tanul a gyerek, fordítva tette fel az úszóházfedelet lol. Velem is előfordult már, de én mielőtt beleraktam volna a csavarokat észre is vettem.
Helló megint! Meg tudnátok mondani hogy a mustangon a gyújtást hogy kell beállítani? Mármint azt tudom hogy az alaplapot hogyan lehet tekergetni, csak hogy mikor kell megszakítania, és azt hogy mérem ki, mert indikátorórát nem igazán lehet belerakni ( legalábbis az enyémet)
Eladod a szépséget? :o Jut eszembe.Ma olvastam a tescoban a friss Veterán autó motor magazint,és szó van benne egy Szarvasi motorszerelőről.Te ismered?Vannak képek is az ujságban, régi szervízéletről.Riga,Ideál stb.De csepptankos Jawa is van a képeken.
Ma voltam oda két séger gyűrűért.De nem kaptam.Ha már ott vagyok kinéztem az egyik fémátvevő (MÉH)telepre.Teljesen üres volt szinte.az egyik konténerben láttam csak egy pannónia hengert.
Szétflexelem, belekókányolok egy emzéblokkot, rá hosszú villát, felrakom a másik, kozmetikázott csepeltankom, csepel tacskó kormányt, meg valami jó lapos széles ülést rugó nélkül rá a hátsó sárvédő-tank közé...
Persze...szép is lenne. :)
Nem tudom még, úgy volt, hogy ami kell, belerakom az enyémbe, a maradékot kiárulom, jelenleg szét van szedve az egész, furcsa, hogy az egész könnyebben szétjött, mint amikor a fekete elejét húztam szét. Azt hittem, a csavarok bele lesznek rohadva az alumínium kiflikbe, de nem, semmi, be voltak zsírozva összerakás előtt, szóval hálát adok annak, akié volt, meg annak is, aki időben vitte ki. :)
Csepel, évjáratot nem tudok mondani, ugyanis nincs (meg) a vázszáma, a szokoott helyen a rendszám van beütve, ugyanúgy a váznyakba is, és ott a 2 betű, 4 számos mellett van egy 2 betű, 3 számos is, a fehér duplacsíkú hátsó sárvédőből kiderül, hogy 56 előtti.
Tegnap megfaragtam a gyújtás deklit.A lánckerék körül leszedtem a feles részt csak a vastag tartórészek maradtak.Közben átvariáltam a kuplungbowdent is hogy ne menjen át a blokk felett és onnan ki a bal térdem elé hanem a váz mellett vezetem el.Megvolt hozzá minden csak az ötlet kellett.