121 715: 500Ft+áfa most nincs 113 847: 800 Ft+áfa 441 481: 4200 Ft+áfa most nincs 113 843: 7600 Ft+áfa most nincs 472 492: 7000 Ft+áfa Ez egy komplett párologtató egység. 112 779: 1000 Ft+áfa Ez meg csak a korong, ami benne van.
Fűtésről szó nincs,nem tudtam még beszerelni, a fagyok meg a nyakunkon!
Tesztelgetem a drágát, külön megy az izzítás,az AC, a motorok, a kábelek is jók, de összekötve valami nem OK. Először csak izzított, eszébe jutott később az AC is(motorok nem),na mára már mindent elfelejtett!
Előzőleg volt szétszedve, megpróbálom egy elektro-szakinak megmutatni, de telefonon már előre sem bíztatott. Hátha...
Az árat ha megírnád, azért megköszönöm!
Másnem hajítóversenyt rendezek (droszi útmutatása alapján :)))!
Évjárattól függően Eberspacher D3WZ vagy D5WZ a tipusa. Ha nem indul el, annak sok oka lehet. Pl: ha az üzaszivattyú (jobb küszöb alatt) áramköre szakadt, a hőmérőgomba (ablaktörlő mechanika mellett), vagy a kályhán belüli érzékelők közül valamelyik, vagy izzítógyertya. Nekem pl a kályha kábelkötegén a pozitív szál burkolatán volt egy tűhegynyi lyuk, ahol bement a só és belülről megette a rezet...
Hibakódot tárol, műhelyben kiolvasható, abból minden kiderül.
Szeretném megkérdezni hogy Thermo Top Z/C -hez keringető szivattyú és fuvató motor (ahogy nézem ez a komplett eleje, nem bontható) van-e raktáron, és pontosan mibe kerül!
Kis segítség kellene! Nekem egy Sharanom van és benne kiegészítő fűtés, de nem akar elindulni. Hideg motor, 5 fok alatt a hőmérséklet, és persze jár a motor, a stekkert is megnéztem van állandó 12V, és van járó motornál a 6-os és 7-es lábon is áram, de akkor mi nem jó még??