A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Nem akarok beleszólni a témába ,de szerintem tegnap pont ,hogy inkább a kisgyerekek szedtek ,nyomkodtak össze vissza mindent.
Pl.:Bent ülök a 412-es vezetőfülkéjében nézem ,hogy mi micsoda erre bejön egy kis 5-6 éves kisgyerek és szana-szét tapossa a lábamat.Az apja ezt nyugodta nézte és még csak rá se szólt...
Ja, amúgy, az egy dolog, hogy az utasoknak fingjuk nincs, hogy a Szent Imre téren most éppen mi hol áll meg, de azért a járművezetők figyelmét jó lenne felhívni rá, hogy változás történt (Sz.I. végállomás, illetőleg Erzsébet felé)...
Ma is a 138-assal sikerült a régi helyen megállni, még az se tűnt fel, hogy a megállótábla sem ott van már, mint régen, hanem jó 20 méterrel előrébb. (Megjegyzem, biztos megvan a maga értelme az MM+M-esítésnek, de így pont ott áll az első busz - pont azon a 20 méteren -, ahol nincs beton, hanem sima aszfalt van...)
Ahogy a többiek is már írták: Kapcsolók, jegykezelők, ablakmozgató fogantyúk, komplett erősítő, gégecső a mikrofonnal, a sebességváltó rafikapcsolója, esetleg a dögben álló kocsikból ilyen-olyan műszerek. :(
Hát....szeretek a buszokkal foglalkozni, meg minden érdekel velük kapcsolatban, de eszembe nem jutna egy kapcsolót, vagy lámpát leszerelni....:S Tudom naív vagyok, már mondták...:DD
Hát nem csodálom. Képzelem tegnap is mi mehetett...
Az óbudain ott voltam, mégiscsak 2 km-re lakom onnan, csak a tesztvezetés volt érdekes, vagy hát a sulinet tombolásának megfigyelése sem volt utolsó, ha úgy vesszük. :D
Állítólag -mondom, állítólag, mert nem akarok rágalmazásba keveredni, ezen felül volt pár "szuvenírgyűjtő" is, akik innen-onnan apróbb dolgokat próbáltak megmenteni. Volt akinek sikerült is. :/