danczer nagyon tetszik a munkásságod! Maga is remélem, hogy a gyengébbik nemből is lesz(el) valaki végre, aki egy pár hónapnál tovább marad, pláne, hogy olyan remek elődeid voltak, mint akiket Csabee megemlített, plusz még mms szakinát tudnám említeni :)))
Munkásmozgalmi dalokról mesélek Ausztráliában, ám egy kenguru félbeszakít -„A mi lobogónkat, haver, fényes szellôk..."
...Eddig jutok, mikor egy erszényes fellök.
Örökérvényű anyai intelem Vacsora végén fedd le a tejed,
S csak ezután tedd le a fejed...
Álmos vidéki délután Szép lassan hullik a haj ma Szentesen,
Dolgozik a fodrász, hajszamentesen...
Nem vagyok hajlandó verébmezbe bújni Sosem lészek fakó-
szürke fészeklakó!
Éjszakai szex Álmában hatol belé Fred,
Mitôl ô egybôl felébred...
Hófehérke mostohája (akit a Greenpeace aktivistáinak követelése nyomán letartóztattak egy alma megmérgezésének alapos gyanúja miatt) miközben ül a cellájában, meglátogatja Hófehérke édesanyja (aki nem halt meg, csak angolosan távozott) és a börtönőr legnagyobb meglepetésére - bár nem olvasta a mesét - sokkal fiatalabbnak látja a koránál. Meglátta a banyám őre,
milyen sima anyám bőre.
Meg van bocsátva. Kicsit féltem, hogy hölgy-elôdeid sorsára jutsz, akik erôs kezdés után még erôsebben visszaestek,(má'hogy jól abbahagyták, pld. ninika, petil) de tökjó, hogy veled nem ez a helyzet! Úgyhogy rímeket, még, sokat!
CS
(Ez úgy értendő, hogy kétballáb cipeli a tévét, és beleesik.)
Nagy-nagy örömömben, hogy megint jutnak eszembe kecskerímek, elfelejtettem szólni, hogy pár napja nem tudom megkörnyékezni FASIRT gyűjteményét, ezért elnézést, ha írtam lopósokat is!
Legjobb fogyókúra: a fogfájás Ha számban elmúlik a fájdalom,
a süteményt-nincs akadály-falom.
Megette a fene... Szú költözött a komód lyukába,
így került a jómód kukába.
Testékszer: Ha melledre fényes melltű nő,
a látvány tüneményes, feltűnő.
Új beosztottak okítása: Ha ebbe a székbe a főnök ül le,
jó, ha hegyesedik az önök füle.
Mutasd meg a feneked, megmondom, ki vagy :-)) bocs, nem tudtam jobb címet kitalálni A szomszédunk lökött fia barbár-fan,
pincér egy kőkorszaki farbárban.
Valóban megdicsértem...Ettôl függetlenül szerinted ez ugyanaz a rím? Nem hallom... Hát igen, nem ugyanaz...Akkor viszont most mirôl beszélünk? :-)))))))))))))))
:-))
Vizsgálat után randi egy japán étteremben: Mi magán ez a ronda kimonó doki, máma?
vár rám egy jó nő, aki menő monoki dáma.
(doki, ezt csak neked írtam, mert kicsit hibás; te talán nem veszed észre :-)
Asszisztensnek: Kovács Lajost holnap várom tízkor,
a diagnózist elé tárom: vízkór.