Miért? Én nem szoktam nézegetni egyesével a tippeket, az pepy dolga. Én "csak" aztán ügyködök, amint ő felteszi az összesítést. Sztem norris másmiatt írta, hogy én nem játszhatok :-))
Az Albacomp otthonában kezdi a negyeddöntőt a Kaposvári KK
Május 3-án rendezik az első összecsapást
Kaposvár
Bravúros hajrával az alapszakasz hatodik helyén zárt a Kaposvári KK az NB I/A-csoportos Férfi Kosárlabda-bajnokságban. A Körmenden nyerő somogyiak így a legjobb nyolc között – egyenes kieséses rendszerben – folytathatják a küzdelmeket.
A legjobb négy közé jutásért a harmadik helyen végző Albacomp csapata lesz az ellenfél. A valamelyik gárda harmadik győzelméig tartó párharc május 3-án, szerdán kezdődik. Az első összecsapást a jobb pozícióban végző székesfehérváriak otthonában rendezik. A kaposváriak hétfőn kezdik a felkészülést a negyeddöntőre. A párharc időpontjai: május 3., 19 óra, Székesfehérvár. Május 6., szombat, 18 óra, Kaposvár. Május 9., kedd, 19 óra, Székesfehérvár. Amennyiben szükséges, akkor május 12., péntek, 18 óra, Kaposvár és május 14., vasárnap 18 óra Székesfehérvár.
Ahogy ott körözött a labda a gyűrűn, lejárt a mérkőzés idő, és egy örökkévalóság után bepottyant... ÁÁÁ! :) Utána meg már érdekes módon begyorsult az idő, egyszerre csak ott ugráltak velünk ölelkezve a játékosok...