Ha ilyen hazai pályát kapunk mi is, akkor simán behúzzuk.
Egyébként ez a fújás szerintem nem véletlen rossz teljesítmény volt, hanem tendenciózus nyomás. Elbírtuk, komoly tartásunk volt.
Mondjuk olyat tavasszal nem nagyon csináltak. Remélem itthon mi is megkapjuk az ugyanúgy belógó szegedi lábakra, félfaultos lövésekre a büntetőket, és Gaber nem rángathatja úgy a mezeket büntetlenül. Néha úgy nézett ki, mint amikor a Pókember mindkét kezével hálóvetővel. Jobb kézzel Nilssont húzza kifelé, ballal Yahiát rántja befelé. Komolytalanok voltak a bírók.
Ez micsoda győzelem volt! A hazaiak lőnek 10 hetest, a kapusuk nagyon jó teljesítményt hoz, a nyitott védekezésük remekül működik. Nálunk 45 percig a kapusokon kívül csak egy átlövő hoz extrát, szélekről semmi, és mégis nyerünk. Olyan a csapat karaktere, mint amilyen játékos Momo volt. Vérmocskosan, tépetten harcolunk, küzdünk az utolsó pillanatig. Nagyon tetszik! Úgy érzem, ez a bajnoki cím nem lehet másé.
Miért is köllene nekik nyerni a bajnokságot? Bírom, mikor veszprémi szurkolók előadják, mekkora hátszele van a riválisnak, mintha legalábbis az ő sportigazgatójuk lenne az mksz alelnök. Ohh, wait... :)
Tegnap beszéltem egy szögedi spanommal…ő úgy tudja idei szezonban már nem játszik!de ha játszik is nehogy már befossunk tőle☝olyan hír is felreppent vele kapcsolatban hogy az aktív kézilabdázás is veszélyben forog nála!
Lumbroso jól mozgatta az izraelieket is ellenünk. Lumbroso vagy Steins játéka akkor jó oda-vissza játékban, ha van egy kettesben védekezni tudó balszélsőd, hogy ne kelljen sokat cserélned. A Veszprémnek jelenleg nincs ilyen szélsője, úgyhogy szerintem jobb ez a Casado, Fazekas, Lukács, El-Deraa irányvonal.