Szerintem nélküle sem. Mintha elzárták volna a penzcsapot, biztos kell a focistakra. Legalábbis nekem az jön le abból, hogy Remili helyére Máthét igazolták, Hansen helyére meg nem is tudom. De anno Sagosen után sem érkezett hasonló kaliber, balszelen is elég vekonyak Gensheimer es talán egy szezon Sigurdson után.
Ez a Sole gyerek ha jól emlekszem volt eb golkiraly... de Párizsban valóban nem hozza azt a szintet (nincs vele egyedül).
Gonzalestol ez az első félidei 2 idokeres már szinte rendszeres, gyakorlatilag eredménytől függetlenül. Talán arra bazirozhat, hogy az ellenfél ugyis kiker a 2.ban kettőt, ezért neki elég egy?
Veszprémi szempontból szerintem a kellemetlenebb ellenfél jutott be, én a Kielt mindenképp elkerulnem az elődöntőben. Mondjuk Pekeler úgy néz ki off egy darabig.
Remili elfáradt a végére, Kristopans látványosan mellőzve, ez a Solé gyerek nb2, a 25. percben meg kikérni a második időt...Elek Gabitól se látni ilyet
Tényleg sok múlt az edzőkön, ez az utolsó támadás is béna volt, sztem vagy beállóba kellett volna, v kínaira ki a jobbszélre. Mindenesetre én nem is tudom, legyen barca v kiel az elődöntőre, de mindkettőben félek a kapusoktól, legyen inkább kiel.
Pedig ha a PSG jutott volna tovább akkor a Veszprém csoportjának elsö négy helyezettje jutott volna el Kölnben. Ilyen szerintem még nem volt és ugye most sem lesz.