Ha valaki tudna nekem jegyet vásárolni azt igen nagyon megköszönném! (Még mindig a szakdogával szopok, és már csak a meccs motivál, hogy végre lesz valami...)
Sajnos biztos nem tudok menni, így alakult. :( Talán a 3-ra.
De a szombatit már nagyon várom, ha már tegnap kupadöntő volt, megnézem a két évvel ezelőttit, ráhangolásként. :) Ha hoztok egy olyan szurkolást mint akkor volt, meglesz az első meccs is!
"Ma délelőtt csapatunk edzőmeccset játszott a Dombóvár csapatával. Az eredmény 96-78 lett, de a figyelem elsősorban a védekezési és támadási figurák gyakorlására irányult. Hendlein Roland már játszott kis időt, de Szőke Balázs csak holnap kezdi el az edzéseket. Remélhetőleg szerdára mindketten teljes értékű játékosok lesznek, és hasznára tudnak lenni csapatunknak a négy közé jutásért játszandó fontos mérkőzéseken."
"Nagy Imre technikai vezető az alábbi információkat adta szerkesztőségünknek: Az Albacomp 150 jegyet biztosít a Székesfehérváron rendezendő mérkőzésekre, amelyet holnap ( csütörtökön ) délután 5 órától a szokott helyen a KKK irodájában (a sportcsarnok mögött)lehet megvásárolni. Menjünk minél többen, kell a bíztatás a csapatnak !"
www.delfinek.hu
Tényleg menjünk minnél többen, és szurkoljunk, mint Pécsen és Dombóváron!
Miért? Én nem szoktam nézegetni egyesével a tippeket, az pepy dolga. Én "csak" aztán ügyködök, amint ő felteszi az összesítést. Sztem norris másmiatt írta, hogy én nem játszhatok :-))
Az Albacomp otthonában kezdi a negyeddöntőt a Kaposvári KK
Május 3-án rendezik az első összecsapást
Kaposvár
Bravúros hajrával az alapszakasz hatodik helyén zárt a Kaposvári KK az NB I/A-csoportos Férfi Kosárlabda-bajnokságban. A Körmenden nyerő somogyiak így a legjobb nyolc között – egyenes kieséses rendszerben – folytathatják a küzdelmeket.
A legjobb négy közé jutásért a harmadik helyen végző Albacomp csapata lesz az ellenfél. A valamelyik gárda harmadik győzelméig tartó párharc május 3-án, szerdán kezdődik. Az első összecsapást a jobb pozícióban végző székesfehérváriak otthonában rendezik. A kaposváriak hétfőn kezdik a felkészülést a negyeddöntőre. A párharc időpontjai: május 3., 19 óra, Székesfehérvár. Május 6., szombat, 18 óra, Kaposvár. Május 9., kedd, 19 óra, Székesfehérvár. Amennyiben szükséges, akkor május 12., péntek, 18 óra, Kaposvár és május 14., vasárnap 18 óra Székesfehérvár.