A Bál a Savoyban tájelőadásán a legmélyebb benyomást rám az a jelenet teszi, amelyben Musztafa szerepel A darab jó, a helyszin Tab.
Rám legjobban a bej-szín hat.
Köszi, de az agyam kecskeileg köbö 3 éve beindult állapotban van, mostanában kiscit lazsáltam :))
(Hadd dicsekedjek: egy éve ilyenkor még jómagam büszkélkedhettem a legtöbb beküldött kecskével, oylan másfélezer alatt lehetett valamivel. Na, persze, a minőségről ne beszéljünk :))))
A tag túl nagy tétben zsugázott, ott is hagyta az asszony Vagyonokat belevert a
Kártyába: nincs vele Berta!
Távírón érdekes hírt kapok: az amcsi színész a volt dán válogatott focista nagymamáját vette el! Azt mondja a morze: Nolte nős,
Felesége Morten Olsen-ős...
Ősöm azt mondta, hogy manager haverom hozta össze egykor a hercegnővel Úgy tudom: a dédi Laján át
Ismerte meg Lady Dianát.
Az egykori színészlegenda halálát furcsén tudta meg törzsboltjának tulaja Aznap reggel Miska nyitott,
De nem látta Kiss Manyit ott...
Csodaszer a zárt osztályon Ez az nagyon zseniális tápoldat
Lecsendesít minden vad ápoltat!
a detektívet momentán még nem izgatja aze gyik nyom A levágott fül egyelőre
Nem hat a felügyelőre.
Emlékkép az egykori remek magyar operettszínész gyerekkorából: különösen rosszul esett neki, mikor apja elbocsátotta szatócsboltjából Ez nem szegény Feleki napja:
most mondott fel neki apja...
Gyönyörű ez a féldrágakő, és amit rejt! Már, ha az egyáltalán, és nem, mondjuk, módosult mészkő... Milyen szép az ametiszt, a zárvány!
De nem is biztos: az-e? Tiszta márvány?
Szal, mit csináljunk a víziállat-kicsinyekkel? Sztem adjuk annak a nagy szörnynek, ő biztos megeszi... A szerepjáték Démonkirálya
Elél majd az ivadékon (mi rája).
Egy fiatalkorú elkövető kísérlete a kreditkarddal (lopásgyanús)
Vajh kibírja a mágneskártya,
Mikor vízbe azt K. Ágnes mártja?
A volt szlovák titkoszolgálat-vezetőt furcsa szexuális szokásáról kérdezi egy amcsi riporter Tehát, mister Lexa,... szóval...
Milyen volt a szex a lóval?
Gyanítom, nem annyira a lelki finomság tartotta vissza az erősebb kifejezés használatától:-) Zsenije nem okatlanul szárnyalt,
akarva lett szokatlanul árnyalt.