Próbáljunk a témánknál maradni. Vettétek észre, hogy Alinda már a Hiradónak is dolgozik? Hiába, akit a politika szaga mecsapott, az mindig visszakerül a témához. Alinda esetében: szerencsére.
Amikor írtam előszőr, akkor nem tudtam, hogy hogy hívják.... aztán nézegettem tovább a topikokat és láttam leírva a nevet. Egyből beugrott, hogy ez a név az a nő.:) Egyébként egyetértek veled. Sokkal jobb műsor, mint a hasonló műfajúak.
Milyen érdekes!!! A Kultúrház topikban még gőzöd sem volt, ki ez a nő, csak " valami főiskoláslány kinézetű fura nevű nő", most meg hogy eszedbe jutott pár perccel később... Hmmm, hmmm...
Kíváncsi vagyok, még hány helyen meséled el ezt az 1 adást, amit volt szerencséd megnézni. Pedig nem rossz műsor, ebből is sokat lehet tanulni, nemcsak a Columbo-ból. :-)
Téma: új modern megfigyelési eszközök és a bevetésükkel járó emberjogi-, erkölcsi problémák. A vendég erről írt könyvet, s naná hogy azt kellett kimondania, hogy végülis hülyeség volt megírni ezt a könyvet mert igaza van drága Alindám: sokkal fontosabb a biztonságunk, hogy egy félelmetes terrorista bácsi se robbantson közöttünk, úgyhogy ennek érdekében készek vagyunk bármiről lemondani, amelyet valamilyen szakértők tanácsolnak nekünk, természetesen csakis biztonságunk érdekében.
Látom mások is szeretik. Én egy dologért néztem csúnyán rá a tévé képernyőjén kereszütl: amikor bele akarta adni az egyik vendég szájába, hogy mi is az ami a beszélgetés vezérmondatává kéne hogy válljon. S addig kérdezgette a pasit, míg az fel nem adta és kimondta azt amit Alinda akar, csakhogy hagyja már békén. Ha figyelembe vesszük ezt a "tudását", bármilyen újságíró válhat belőle.:)