Nem feltétlenül a gyári cucc érdekel. Az érdekel, hol kapom a legjobb áron! Gyorstöltőre, akksikra és védőtokra lenne szükségem A60-hoz. Adjatok tippet, honnan vegyem!
A gyari Canon cuccok (tok, akksi) tuti sokkal dragabbak mintha barhol, pl. Media Marktban veszel egy megfelelo meretu tokot, akksikat es toltot. En Cullmann digitalis fenykepezo tokot vettem, ebben van zseb a tartalek elemnek vagy memoriakartyanak is.
Hello, asszem valamit nem ertek. Az adapter amit kozvetlenul a gepre teszel az gyari Canon? Milyen menetmerete van? Es ebbe teszel egy M42 atalakitot es abba a Zenit lencset, vagy hogy van ez?
Pont ez az, hogy 10x - 15x annyit nem akarok (és nem is tudnék érte adni).
Hozzá kellet a géphez alakítanod/alakíttatnod, vagy már eleve passzolt minden az A60-hoz?
a zadapter 8.000.-
tele, amennyiért tudsz venni, láthatod az enyém elvileg Zenithez van, és 2.500.- volt. Persze meg lehet venni a gyári Canont 10x-15x ennyiért...
igen, alig pár perccel a hozzászólásom után küldtem. Nem ez a címed, ami itt fönt olvasható (NOSPAM nélkül, ofkorsz)? Oda küldtem. No jó, akkor küldöm mégegyszer...
Érdekes dolgokat lehet kihozni a manuális fehér-egyensúllyal. Én például szándékosan különböző színű lapokat fényképeztem vele (kék,zöld,piros,sárga)és mindenhol azt tapasztaltam hogy a lefényképezett szín inverzének megfelelően szineződtek át a képek. Akinek tetszenek a valóságtól kicsit/nagyon elrugaszkodottabb képek, annak biztos be fog jönni. (nekem igen) Szóval én azóta plusz foto-effektként használom. Ja és azt figyeltem meg, hogyha egy full fekete valamit fényképezek le, akkor is helyesen állítja fe a white-balancot!
Szóval szerintem érdemes kipróbálni!
Az A60-hoz gyártott telekonverterről nem tud senki valami infót? A 2,4x-es szorzó azt jelenti, hogy a 38-105mm helyett 91-252mm lesz a gyújtótávolság? Az lenne a legjobb, ha valakinek lenne ilyennel készült fotója! Ha van, akkor ide vele!
Szóval, mert páran kérdezték már, hogy mit és mennyiért lehet venni...
Feltettem, a DIGIT FÉNYKÉPEZŐKről egy oldalt, ahol minden fontosabb dolgot meg lehet nézni, illetve más gépek is, meg memkártyák is vannak. Legális, nem lopott gépekről van szó. Igyekszem minden további kérdésre válaszolni. Remélhetőleg, ahonnét kaptam ezt az ajánlatot, korrektül fog menni minden, nem szeretnék senkit sem beugrasztani!
Üdv, Chilly.
az említett doksit én az első alkalommal, amikor itt a topikban szó volt róla, letöltöttem, olvashatónak találtam (ezúttal is köszönet érte), a neten pedig fent van az angol, itt hever a német, szóval én teljesen nyugodt vagyok :-)
Nyugodj le, olvasok is. Le is töltöttem, de azok fotózott oldalak jpg formátumban, nem túl jó minőségben és nem minden olvasható! Csak ezért nyafogok még!
Nekem is sikerült egy gépet megrendelnem 78-ért. Bár ehez nincs magyar gari.
Viszont ebből adódóan nincs magyarnyelvő leírásom sem hozzá. Ha valaki tud segíteni szóljon: x21@freemail.hu