A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Nem kötekedésből írtam amit írtam, csak mint utazóközönség aktív tagja szinte minden nap látom, hogy még mindig van aki a régit keresi és nem érti miért nem arra megy amit ő ismer.
Plusz mivel az utasok inkább a szemüknek hisznek és nem a feliratoknak és az 51-es igencsak népszerű járat és az 51-es villamos érintkezik az egykori 51-es busz útvonalával..... még ha nincs is közös megálló.
ezt mint laikus utas mondom csak.
Értem amit írtál és örülök neki, hogy így meg lehetett oldani pláne, hogy gyorsan kellett cselekedni.
Én inkább örülnék, hogy valakinek volt annyi esze, hogy az egyik hannusból kiszedje az egyik oldaltáblát... Mert nem ez volt az általános, igaz, az 51-esen más táblás kocsit nem láttam... Így legalább egyértelmű volt az 51-52 közös szakaszon, hogy mit pótol.
Plusz, mivel a 151-es busszal közös megálló nincs, teljesen jó volt ez így. Plusz, mivel a 151-es busz 151-es, és nem 51-es, megintcsak jó volt ez így.
A 01-27 például soha nem volt selejtezve, hanem csak tanulókocsivá lett átminősítve. A dátum pedig 2001.05.16. Ez ment fejből, mert pont valamelyik nap foglalkoztam vele. Mindjárt megnézem mi van még meg, ha nem tudja valaki más gyorsabban.