A kaposváriak edzőmeccsekkel, a fehérváriak a Magyar Kupa négyesdöntőjével készültek a magyar férfi kosárlabda-bajnokság 3-as számú negyeddöntőjére. A 3. és a 6. helyezett csapatok csatájának esélyese az Albacomp gárdája, ám a somogyiak meglepetésre készülnek a három győzelemig tartó párharcban. (2006-05-02)
Az Albacomp az utolsó fordulóig harcban volt az alapszakasz-győzelemért, míg a kaposváriak a nyolc közé jutásért küzdöttek az utolsó utáni másodpercig, ennek ellenére a fehérvári szurkolók nem örülnek neki, hogy a somogyiak ellen kell játszani csapatuknak. Az első, fehérvári találkozón nagyon magabiztos Alba-győzelem született az alapszakaszban, a kaposvári meccsen viszont tízes győzelmi szériája szakadt meg a fehérváriaknak. A kaposvári tréner megtekintette az ellenfelet a hétvégén Pakson, a Magyar Kupa elődöntőjében. Dzunics Braniszlav vezetőedző, Kaposvár: - Én ott voltam az első meccsen, az elődöntőben, mikor játszottak, és az Albacomp akkor a Paks ellen jól játszott, elég harciasan küzdöttek, szerintem kicsit még mindig ők a favoritok ebben a párharcban, bár nekünk is van esélyünk. Próbálunk készülni a rájátszásra úgy, ahogyan illik. Kicsit többet foglalkoztunk az ellenféllel, játszottunk két edzőmeccset, így telt az idő. A kaposváriak dolgát nehezíti, hogy Hendlein Roland és Szőke Balázs továbbra is sérült, ráadásul szerda-szombat-kedd, és ha kell, akkor még péntek-vasárnap ritmusban következnek a mérkőzések. A play-off hangulata mindig más, tehát előfordulhatnak meglepetések, az alapszakasz után az igazi meglepetés az lenne, ha a papírforma érvényesülne minden párharcban. Az első találkozó szerdán este 19 órakor kezdődik Székesfehérváron, a meccs felvétele csütörtökön este fél hattól látható a Kapos TV-ben.
Szerintem sok kaposvári lesz, tele lesz a vendégszektor. Én is mennék de nem tudok sajnos. :( Majd neten követem, Posch Ede mindig olyan objektív... :)
MINDEN MÁS HÍRESZTELÉSSEL ELLENTÉTBEN MÉG KAPHATÓK JEGYEK A HOLNAPI SZÉKESFEHÉRVÁRI MECCSRE ! NAGY IMRE TECHNIKAI VEZETŐ TÁJÉKOZTATOTT, HOGY MÉG 50-60 DB JEGY KAPHATÓ MA IS A SZOKOTT HELYEN A KKK IRODÁJÁBAN !!! MENJÜNK MINÉL TÖBBEN SZURKOLNI HOLNAP !!! HAJRÁ KAPOSVÁR !!!!!
Akkor kénytelen leszek saját csoportot alakítani... :) Simi se tudja még, te se, már csak Mikeban bízhatok. Vagy tényleg egyszemélyes ultracsoportban nyomom majd, divatok! :)
Ha valaki tudna nekem jegyet vásárolni azt igen nagyon megköszönném! (Még mindig a szakdogával szopok, és már csak a meccs motivál, hogy végre lesz valami...)
Sajnos biztos nem tudok menni, így alakult. :( Talán a 3-ra.
De a szombatit már nagyon várom, ha már tegnap kupadöntő volt, megnézem a két évvel ezelőttit, ráhangolásként. :) Ha hoztok egy olyan szurkolást mint akkor volt, meglesz az első meccs is!
"Ma délelőtt csapatunk edzőmeccset játszott a Dombóvár csapatával. Az eredmény 96-78 lett, de a figyelem elsősorban a védekezési és támadási figurák gyakorlására irányult. Hendlein Roland már játszott kis időt, de Szőke Balázs csak holnap kezdi el az edzéseket. Remélhetőleg szerdára mindketten teljes értékű játékosok lesznek, és hasznára tudnak lenni csapatunknak a négy közé jutásért játszandó fontos mérkőzéseken."
"Nagy Imre technikai vezető az alábbi információkat adta szerkesztőségünknek: Az Albacomp 150 jegyet biztosít a Székesfehérváron rendezendő mérkőzésekre, amelyet holnap ( csütörtökön ) délután 5 órától a szokott helyen a KKK irodájában (a sportcsarnok mögött)lehet megvásárolni. Menjünk minél többen, kell a bíztatás a csapatnak !"
www.delfinek.hu
Tényleg menjünk minnél többen, és szurkoljunk, mint Pécsen és Dombóváron!