én úgy vagyok vele, hogy aki ilyen magas meg ilyen rugói vannak, az ne betörésekkel, meg ilyen alibi átsodródásokkal operáljon...hanem ugorjon fel tízről, aztán bumm.
ami a kemény hogy az első évében ezt nyomta többnyire, azóta van ez az "alibizés"
Na, akkor meg is van a 10, én közülük, habár ő leszorult a 11. helyre, egy egészséges, maradandó nyom nélkül visszatért Máthé Dominiket kérnék, ha nem ő, akkor a két norvég, mert a többiek hasonló stílusúak mint Yahia, csak épp jobbak.
Tényleg Ő 'már' nincs benne a top10-ben? Sztem az elmúlt másfél évben sikerült magát kiforognai a szűk elitből...
A játék kedvéért, kik a top10? (bocs a helyesírásért)
1 spanyol:
Dujsebaev
3(2) francia:
Mem
Remili
Richardson?
2 norvég
Reikind
Röd
1 dán
Sandell
1 izlandi
Magnusson
1 holland
Smits
ésakkor ki a 10.?
Máthé? Lehet kikukázta a PSG?
De nem tudom kik vannak még, vki egzotikus gyöngyszem? Nem ismerem anyira a nemzetközi mezőnyt, de biztos van még vhol egy svéd, német, v balkánon bújkáló.
Ha valaki információt oszt meg, meghallgatom, de már annyi mindent hallottam annyi helyről hogy mindent alapból fenntartással kezelek és ez nem a hírhozó személye ellen szól, hanem tapasztalatból ered.
áhh oké :)senkik nem jutnak ilyen információhoz te egy bohóc vagy nem kis ember ... már bocsi... sosem értetem az ilyen embereket ha tudsz valamit mondjad ha meg nem akkor ne találj ki hülyeségeket és azon élveszkedni ,hogyan húzod itt az emberek agyát.
Ezzel a találós kérdésezéssel szinte nagyobb floodot sikerült generálnod, mint a csapatnak a f4-ba jutással, úgyhogy azér remélem ma legalább pár órára valakinek érezhetted magad. ;)