A téma a BKV buszai: járművek, alkatrészek, kiszolgáló létesítmények.
A többi szolgáltató, és a BKK minden más tevékenysége offtopic.
Más szolgáltatók topicjai:
Indítottam az 52-es, majd az 51-es pótlókat, és este még beszéltem a 3-as pótlókkal is. Kivétel nélkül mindenki örült annak, hogy itt járhat és pótolhat. Sokkal inkább voltak itt, mint a törzsvonalukon. (Kelenföldes, Trolis, Óbudás, Délpesti, Cinkotás egyaránt)
Szerintem jó ötlet volt a hannus-táblát elkérni. Alatta egy "Villamospótló" táblával meg maga a tökény lett volna.
Én csinálnék olyant mint a versenyeken a pontozós lapozós tábla, 3 számjegy (egyenkén 0-9 ig) meg egy betű (A, E, V, T, M stb)-> így minden kirakható belőle, és ilyet minden buszba tenni a sofőrfülkébe tartaléknak.
Ebből a metrópótlót nehezen tudom elhinni, ugyan is az utóbbi metrópótlások alkalmával alig volt olyan táblás kocsi, amelyik ne kapott volna egy db metrós táblát. Sok matricás is van már belőle.
23gy-t meg a 23E-t hagyjuk, az szimplán a nemtörődömség (és munkalap-nemolvasás).
51V: persze.. ha előre tervezett pótlás van, akkor legyártatják (jóesetben). Alapvetően még csak sima vill.pótló táblából sincs elég, metró- és HÉV-pótló táblára meg már lassan azt kell mondani, ritka mint a fehér holló.
Jelentős számú túrista negatívan befolyásolja a menetidőt és a haladás sebességét...
(Értsd: hülyékkel nem lehet mit kezdeni, akik nem bírják megnézni a menetrendeket, amik ott épp kint is vannak, és/vagy nem bírják megnézni a táblát/kijelzőt.)
Gondolod? Amikor a piros 23-as sofőrje a FÉG előtt állt meg és nem a Timót utcánál... akkor szerinted az utasok is olyan könnyen tanulnak? :)
Persze a régi sárga VILLAMOSPÓTLÓ táblánál ezerszer jobb ez a megoldás... de ha már van 51-es villamos akkor ahhoz elvileg az én logikám szerint tartozik 51V tábla is.