Jó, nem azt mondtam hogy öreg a teniszhez, csak hogy ő sem lesz fiatalabb és sztem nincs túl nagy jövője ennek az új karriernek... talán elöbb kellett volna a tenisszel foglalkozni és utána a tanulmányokat végezni... persze ettől még szorítok nagyon neki:)
Általában optimista vagyok, de ebben én is egyetértek, még 2-3 évig elteniszezget kisebb-nagyobb tornákon, de semmi több... és én még mindig kitartok amellett, hogy Marosi sem lesz sokáig ott ahol most van.
Ha jól sikerül Mikó Zsófinak az ázsiai "kiruccanása", akkor jövőre akár ő is mehet Timiékkel a grand slamokra, ugyanis 126. a ranglistán és alig van megvédendő pontja tavaly év végéről.
Azért említsük meg a múlt heti junior eredményeket is:
Kapitány Kriszta Cipruson egy G4-es versenyen 3. kiemeltként egy elég gyenge mezőnyben hozta a papírformát és élete első elődöntőjébe jutott, ahol viszont simán kikapott a 6. kiemeltől.
Mikó Zsófi egy sokkal nagyobb versenyen, Szerbiában jutott el az elődöntőbe kiemelés nélkül, ahol a 159. Dapkutétól kapott ki. Ugyanitt Bugakova Vaszilisza egyéniben első körös, párosban elődöntős volt.