Bár nem ismertem Édesanyádat, de fogadd őszinte részvétemet!
Igen, mosolyogni kell, én is így tettem egy idő után, mert az elveszített családtagjaink is ezt szeretnék látni ránk tekintve onnan fentről.
Nyilván sokan vannak, akik egy ilyen tragédia után is a korábbi munkahelyen dolgoznak tovább, de neked biztosan meg volt az okod a váltásra. Sok sikert kívánok neked az új munkahelyeden és gondolom idővel azért ez változhat majd még egy kedvezőbb lehetőségért.
Egy másik topicban tettem róla említést, így van, ahol a Beni fizujáról volt szó.
Azért tettem, hogy lássa az a paksi fórumozó, hogy nem mindenkinek a pénz a legfontosabb a világon.
A család, a nyugalom sokkal többet ér, noha ezt tudtam régóta, de édesanyám korai, értelmetlen halála döbbentett rá igazából.
Ezért a nyugalomért fogok váltani jóval kevesebb pénzért.
Ja igen ... remélem nem gond, hogy időnként már tudok mosolyogni, ugyanis az élet nem áll meg, élni kell tovább, noha minőségben már soha nem lesz olyan az életem mint addig.
Clark-Brown párossal erős váltásos fizikális védekezést tudunk csinálni és magasak leszünk végre,plusz nem labdaigényes játékosok hanem munkás alázatos légiósok. Támadásba lesz bőven pontot dobó játékosunk
Tulajdonképpen mit akarsz ezzel mondani? Egy amerikai légiós, aki szezonközben 1x csapatot vált? A Hamburg ráadásul EuroCup csapat volt, mikor eljött tőlük.
Még véletlenül sem szeretném, hogy miattam ne gyere meccsre, de a Pot-Brown-Kovács-Tiby-Keller kezdőötösben ki játszott 2-est?
Bevallom, nem tudtam mire vélni, amikor először írta itt valaki Clark nevét, főleg a kalandos elmúlt két éve miatt. Viszont érteni vélem a leigazolásának az okát. Jobb egy megbízható Clark, mint egy rookie. Azért a komoly egyetemről, kockázatmentesen igazolható újoncok nem olcsók, aki egy egyetemen nagy reménnyel végez, nem elsősorban a magyar bajnokhoz szeretne igazolni. Ki lehet fogni jó újoncot, de azért nem az a jellemző itt nálunk…
Szóval Clarknak minden jót nálunk! Nagyon-nagyon masszívak leszünk hátul!
Megnéztem az ilyen volt Marvin Clark videót, az alapján egy kib____tt jó játékos. Abban azért reménykedem hogy Hawkinst tényleg soha semmilyen körülmények közt nem akarjuk visszahozni. Nem erről álmodtam hármas posztra, de meglátjuk hogy fog működni.
Még mindig nem igazan ertem ezt a Clark utálatot itt sokaktól…Sztem nem volt rossz nálunk anno sem.
Teljesen jól beleillik sztem most ebbe a rendszerbe.Ford ezek szerint nem volt anyagilag realis,vagy nem is benne gondolkodtunk. Ez a csapat mindig is arról lesz híres,hogy olyan játékosokban gondolkodnak akik vagy már megfordultak nalunk vagy a bajnoksagban.Biztonsagra megyünk.Ide lehet hívni újoncot vagy akiről azt sem tudjuk hogy ki,de az mindig is zsákba macska lesz,ráadásul Marvin jó csapat ember.
Szabad érdeklődni arról, hogy miért gond, ha valaki nem mindig elégedett mindennel? Ugyanis ezzel nem árt másnak, csak leírja a véleményét, ráadásul értelmesen megindokolva.
Elárulom, én sem örülök Clark érkezésének. A csapatban magas játékintelligenciájú játékosok alkotják a keretet és bár nem kötelező mindenkinek ilyennek lennie, de Marvin eléggé kilóg közülük. Emellett az elmúlt két szezonban az őt nyáron leigazoló csapataitól távoznia kellett. Viszont, ha már érkezett, akkor minek kell Brownt is leigazolni? Ha valaki azt mondja, hogy ő támadásban tud 2-es poszton játszani, akkor én nem megyek többet meccsre, mert az illető provokálásból hazudná ezt.
Én tökéletesen elégedett vagyok a csapat kialakításával.
Hatalmas köszönet ezért azoknak az embereknek, akik ebben szerepet vállaltak!
A fórum szempontjából nézve viszont jobban örültem volna egy Kyan Anderson-Ford párosnak, mert akkor nem kellene egész idényben falco man siránkozását olvasgatni.
Sok amerikai játékos csinálja ezt, hogy ha Európában lejár a szerződése, akkor nyáron elmegy egy közép vagy dél-amerikai csapathoz 2-3 hónapra pénzt keresni.
Szeptemberben pedig visszatér újra.
Nem rossz dolog, ez azt is jelenti, hogy egy játékos jó kondiban van, nincs szüksége a nyári pihenőre.
Minden évben oda lyukadsz ki,hogy mi van ha x,y, vagy z megsérül. Elmondom:a csapatból valaki előlép jobban,és mivel mindenkinek vannak erősségei,azzal kompenzálják a hiányzót. Ha támadásban esetleg át is alakul a játékunk,a beton védekezés akkor is ott lesz és ad ritmust előrefelé.
Értem mit mondasz és igazad van, de én azt mondom hogyha ne adja Isten Perl megsérül vagy esetleg lesz egy rosszabb szériája/kikapcsolja az ellenfél, akkor nincs ebben a csapatban senki aki határa tudja venni a csapatot és stabilan benne van a 18-20 pont. Lehet persze mondani, hogy csapatként kell ezt megtenni, de ez a BL-Ben több éve nem sikerül és tavaly volt, hogy a bajnokságban és a kupában sem.
Clark helyett simán lehetett volna egy ilyen játékost hozni, aztán igazabol ha Brown 10 perces játékos lesz sem zavar senkit, ha nem venné fel a ritmust. Plusz hiába ez az úgynevezett elit védelem, nem
Az a baj, hogy BL szinten nehéz színes és kreatív csapatot építeni, egész egyszerűen nem a mi pénztárcánkhoz van szabva. Itthoni bajnokságra is lehetne 4 amcsis, látványos kosárlabdát játszó csapatot összeállítani - ilyen volt például a tavalyi, ill. néhol az idei Alba - de ha kizárólag az eredményességet nézzük, ott védekezés nélkül nem tudunk eredményt elérni. Ez pedig kihozható kisebb büdzséből, egy olyan kerettel, ahol 8 fő helyett 10-et is lehet bátran rotálni, ahol mindenki ismeri a szerepét, alárendeli magát a csapatnak és fegyelmezetten betartja a taktikát. Vagy többek között elfogadja, hogy a lent említett 3 játékos viszi el a dobások nagy részét. Brown és Clark pont ilyen, megbízható és fegyelmezett légiósok voltak, akik megütik a BL szintet, nem akarják egyedül megváltani a világot, nem duzzognak, ha nem megy nekik a labda és még meg is tudjuk fizetni őket. Biztos lehetett volna kockáztatni egy rookieval, aki ha kifogjuk, támadásban-védekezésben extra és zökkenőmentesen áll át az európai kosárra, szokja meg pár hét alatt a közeget, de rosszabb esetben meg Karácsonyra teljes mélyponton lesz, esetleg mellényúlunk vele és indulhat a csere-bere, közben meg lemegy a BL alapszakasz. Ez mindig rizikó. Brown térde is az, de még mindig több szól mellette, mint ellene, ha innen nézzük.
Teljesen hasonlít az idei csapatunk a 19/20-as Falcora egyebkent, van ahol erősebb, van ahol gyengébB, de látni, hogy az a koncepció menten szerveztük az idei csapatot. Ami bár sokak szerint a legerősebb Falco volt, de onnan is nagyon hiányzott egy vezér támadásban Zoli mellől.