A Keresztanyu 2021-ben bemutatásra kerülő televíziós vígjátéksorozat, melyet a Drága örökösök alkotói készítenek és 2021 januárjában fogják bemutatni az RTL Klubon.
Nekem a KA-t nézve néha kifejezetten úgy tűnik, mintha Magyarország és Ukrajna egy laza konföderációt alkotna együtt, többé-kevésbé formális országhatárral.
Csakcsakcsak egy félénk kérdés, az nem lehet, hogy mikor múltkor megölelte Bonifác atya Ildit, akkor más is történt? Mert most a végén Ildi kérdezi Ginát, hogy volt az mikor eldöntötte, hogy megtartja a kisbabáját?
Meg hát amikor azt hitte Bonifác, hogy Ildikó terhes, egészen lefagyott...
Most komolyan arról beszélt Bokor, hogy ha megépül az autópálya, akkor azon Ukrajna felé nem lesz határellenőrzés? És tessék mondani, már határ sem lesz?
Babosékat lehet, hogy a polgi fogja kiszabadítani, Damil kérésére, meg ő amúgy is a csempészekkel van, és elég rafinált is hozzá, hogy bele tudjon kötni a rendőri intézkedésbe..
No ez zavar engem is, ha valaki bűncselekméby miatt bajba kerül, előbb-utóbb vagy Sótonyi mosdatja ki, ahogy Laurát meg Pitykét is, vagy a semmilyen parancsnoki hatáskörrel nem rendelkező, örökké Tivi nyomában loholó buzgómócsing Gabika kezd el okvetetlenkedni, ez már eléggé egysíkú. Persze Gina esetében személyes ügyről volt szó, más kérdés, hogy Tivi milyen jogon szüntette meg a körözést. Ginának is a hasonmása rabolta el Tatyikát? Persze azt is biztosra veszem, hogy Babosék sem maradnak sokáig a fogdában, kell a hely más balekoknak. :)
Ha már ki kell akadni, sokkal durvább, hogy Tivadar a falusi rendőrfőnök ripsz-ropsz megszünteti a körözést a szökött rab kis felesége ellen, és már mehetnek is haza kéz a kézben édelegni... Azt hittem, min. Sótonyinál fogja kisírni... A vonatrablásról persze nem tud, de ha már itt tartunk, az egy dolog, hogy Pitykét kimosták, de senkit nem érdekel, hogy ki meg hogy pedig még tulajdonképpen személyi sérülés is volt... Bezzeg a piti kis csempészeknek rács mögött a helye... :P
Érdekes volt ez a kórházi recepciós! Amikor név alapján kérdezték, azt mondta, hogy mondják meg, melyik osztályra ment, mert név alapján nem tud utána nézni.
Erre bemondták a nőgyógyászatot és a nevet és egyből közölte: nem oda, hanem fogászatra ment, sőt azt is elmondta, hogy "fogtisztításra".
Hogyan tudta megmondani "csak a név alapján", hogy nem a nőgyógyászaton járt, hanem egy másik osztályon, amikor előtte nem tudta megmondani?
Sárika imádja kavarni a szart. Abban pedig semmi érdekes nem lenne, ha valaki fogászatra, szemészetre, netán tüdőszűrésre megy. Minimum, hogy jön a baba!
Én nem is ezen lepődtem meg, hanem azon, hogy a kórházban ohne zsenír elmondták két vad idegennek, hogy Ildi melyik osztályon járt. Miközben akkor a titoktartás, hogy az anyád állapotáról nem adnak telefonon felvilágosítást, mert mindenki mondhatja, hogy ő az X néni gyereke.
Az viszont még mindíg nem derült ki, hogy az miért jó, ha Mikola őrzi magyar oldalon a határt.
Mikola megígérte Sótonyinak, hogy elintézi az autópályát. A rendőri állás csak alibi, de legalább a nevére kitalálhattak volna vmi egész mást, Pl. Balogh Tamás, vagy mittudomén...
Vagy az viselte meg ennyire, hogy esetleg más dugja?
Sztem pont erről van szó, a papocska megijedt, hogy "Ildikó testvér" pl. Imihez sokkal közelebb áll, mint hozzá... Valszeg nem várja meg a felszentelést, rájött, hogy Ildi fontosabb... :))
Sztem nem volt olyan rossz a tegnapi rész, csak az volt baromság, hogy a feszt horkoló Babost haldoklónak nézték.. :P
Kíváncs leszek, ki lesz az a jó nő, akit ráállítanak Mikolára... :D
A mai részben eléggé sehová nem vezető jelenetek voltak.
Boni és Igor keresi Ildit, még a "nyíregyi" kórházig is elmennek utána, aztán kiderül, hogy nem a nőgyógyászatra ment, hanem fogászatra, erre megnyugszanak és vége, nem keresik tovább. (Vajon Boni miért szédült el a lehetőségtől, hogy Ildi terhes? Netán dugja, csak nem mutatták? Vagy az viselte meg ennyire, hogy esetleg más dugja?)
Gabika már rohadt idegesítő, Szapárienkóval együtt, Gabika ma nem hipnotizált, hanem megzsarolta Zsigáékat, hogy felejtsék el, hogy kicsoda Mikolós. Az viszont még mindíg nem derült ki, hogy az miért jó, ha Mikola őrzi magyar oldalon a határt.
Timike és Lúdmilla meg kimennek a faházhoz, ahol meggyőződnek arról, amit már Zozó is elmondott nekik (Birka Jóska odament), aztán nem csinálnak semmit.
Ennek a Gabikának régen kijárna egy orrbavágás. Sajnos nagyon emlékeztet a karaktere bizonyos való életbeli valóságtorzítókra. Ahogy Sótonyié és Mikoláé is más valóságbeli figurákra.
Sárikának nem jut eszébe, hogy nem csak terhesség miatt mehetnek a nők orvoshoz? Pl. sima rákszűrésre is mehet, vagy egyéb (pl.felfázásos) problémák miatt. Egyáltalán tudjuk, hogy nőgyógyászhoz ment? A kórházban más szakrendelés is van.
Nem számítottak rendőrökre, pedig gondolhatták volna, hogy Mirella nem véletlen érdeklődik a terveik iránt... :P Azért kíváncsi leszek, ezt most hogy fogják megúszni?