Keresés

Részletes keresés

Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.03 0 0 340

ezen jót nevettem. Sajátos értelmezése a gyerekgyárnak. 

Sokan szerintem azé gyártanak gyereket, mer fosnak, hogy vége lesz a kapcsolatuknak. Ilyen nővérem, meg ismerek egy csávót aki pszichiátriai eset oszt ő is erőltette a gyereket, lombik lett, mer fing volt vemhesíteni a nejét.

Attól félek, hogy az exnejem is azé cibált lombikra........ félt, hogy tiplizek. Amúgymeg be lehetett volna állítani az értékeit hogy legyen gyerek, de hál Istennek lusta volt tenni érte, én meg tán nem is akartam.... 

Előzmény: Dong Csi (338)
Mustkeatly Creative Commons License 2021.11.03 0 0 339

Mitológiára hivatkozni, napjaink kérdésében, AGYHALÁL.

Más mesével is előrukkolhatnál, mert persze nincs benne lombikbébi program.

Előzmény: Elvin_Atombender (335)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.03 0 0 337
Előzmény: Elvin_Atombender (336)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.03 0 0 336

Itt olvasom. sima mutáció. Nem az? Mint a downkóros gyerek?

https://hu.wikipedia.org/wiki/Hermafroditizmus_(biol%C3%B3gia)

Előzmény: Mustkeatly (333)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.03 0 0 335

A Református Egyház képviseletében Balog Zoltán lelkész (még miniszterként) foglalt állást a lombikprogram mellett, szigorúbb etikai elvek és ellenőrzés elvárásával.
Az Evangélikus Egyház hozzáállását tükrözi például Szebik Imre bioetikai tankönyve (az 52. oldaltól), amely mérlegeli a katolikus egyházi aggályokat: a „fölös” embriók megsemmisítését szintén elfogadhatatlannak tartja, ám a többi ellenérvet súlytalanítja. Orosz Gábor Viktor, a Magyarországi Evangélikus Egyház Zsinata Teológiai Bizottságának elnöke így fogalmazott„Azok az orvosi beavatkozások, amelyek férfi és nő saját gyermek utáni vágyát beteljesíteni igyekeznek (homológ megtermékenyítés), teológiai szempontból is alapvetően örvendetesek.

https://kepmas.hu/hu/isten-majd-eldonti-avagy-keresztenyek-es-lombik

Én ellenzem tejológiailag a lombikot. Ábrahám és Sára se csináltak lombikbébit, elfogadták amivel az Isten sújtja őket........ a lombikosok nem ismerik a szót: alázat

Mustkeatly Creative Commons License 2021.11.03 0 0 334
Mustkeatly Creative Commons License 2021.11.03 0 0 333

Még kéne olvasnod...

Előzmény: Elvin_Atombender (332)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.03 0 0 332

Erről olvastam valamit....... mutáció, mint mikor egy csajnak farka nő.,.... hermafrodita. Én sajnálom őket..........

Előzmény: Mustkeatly (330)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.03 0 0 331

ez érdeches. Mer. Sokkal nőiesebb arcom van, mint az exnejemnek. Lehet hogy én meg genetikailag nő vagyok hatalmas dudákkal, amikkel épp egy csaj arcát paskolom. Attól hogy genetikailag nő vagyok még lehetek leszbikus. Hisz a színésznőcske Dzsimi Li Körtisz is férfi létére szült, én meg nő létemre szexőrült vagyok.

Előzmény: Mustkeatly (330)
Mustkeatly Creative Commons License 2021.11.03 0 0 330

Kicsit messze mentek az alaptémától...

Pedig, mennyire érdekes:

https://www.origo.hu/filmklub/20150312-kamaszkorunk-legszebb-mellei-jamie-lee-curtis-szerepcsere-ket-tuz-kozott-anyja-fia-a-panamai.html

Pedig még érdekesebb:

https://divany.hu/testem/hogy-lehet-egy-no-genetikailag-ferfi-/

További eredményes agyalást, mi köze egy mitológiai hősnek a természethez?!

Vagy ha lenne, akkor miért is nem:-)

Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.03 0 0 329

Dehogy, én a sonkás pizzát

Előzmény: ketni (320)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.03 0 0 328

Jézus természetéből fakadóan Isten. Akár a Szentlélek.

Az a szerintem a 1 Kor 7,5  zárja ki a lombikbébi isteni ajándékát az én véleményem, nem kell velem egyetérteni. Ez a jó a kólában

Előzmény: Paleokrites (317)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.03 0 0 327

Krisztus kizárólag azokat szereti, akik őt Úrnak mondják. Mindenki mást gyűlöl. Bárány haragja tudod mi?

Az áldozatot meg totál eltorzították, mer a Karácsony a mákos és diós bejgliről szól meg a kóláról.

Előzmény: ketni (323)
ketni Creative Commons License 2021.11.03 0 0 325

Ahogy írtam, Istentől elfordult a világ, már akkor is. Legalábbis a városok és a birodalmak lakói inkább a pénzt imádták, mint Istent.

A megváltást fogjuk fel úgy, hogy az egyfajta könyörületesség kérése azok számára, akik Isten törvényével szembe mennek.

Tekintheted ezt természeti törvénynek is. Nem kell ehhez még Istenben sem hinned.

Ma már teljesen egyértelmű, hogy a vallásban isteninek megfogalmazott természeti törvények ellenében ténykedik az emberiség, és erre a megváltásra

soha ilyen mértékben nem volt még  szükség, mint most.

A megváltásban való hit az a remény jelképe.

Előzmény: dongchongxiacao (324)
ketni Creative Commons License 2021.11.03 0 0 323

"Krisztus haversága meg kioltja a szeretetet. Ha nem vagy Krisztus haverja, akárkit szerecc mész a pokolba"

Ez badarság!

Jézus Krisztus mindenkit a keblére ölel. A megváltás mindenkiért történt, akik elfordultak Istentől.

Teljesen mindegy, hogy a későbbi korokban kik hol és mennyire torzították el ezt az áldozatot.

Előzmény: Elvin_Atombender (315)
dongchongxiacao Creative Commons License 2021.11.03 0 0 322

igen, sajnos így van. vannak helyek, ahol felismerik a tiszta motivációt, de pl Mo. az a hely, ahol mindenki lopna, ha lehetősége adódna rá. 

Előzmény: ketni (321)
ketni Creative Commons License 2021.11.03 0 0 321

"...szerintem a kulcs, hogy ne nézzünk fel senkire, mert mindenki, aki pozíciót tölt be, az hazug, meghasonlott ember. ezt bizton állíthatom, hogy tény. "

Ezért beteg a világ.

Hiányoznak a valódi tekintélyek, a valódi szellemi vezetők. Akik lehetnének, nincsenek benne a "köztudatban".

Vannak ilyenek, csak a nagy bizalmatlanság, a sok saját igazság megosztottsághoz is vezet, és ezek az emberek nem tudnak hatni az emberekre.

Előzmény: dongchongxiacao (319)
ketni Creative Commons License 2021.11.03 0 0 320

"...Jézus Istennek tekinteni bálványimádati kultusz, tudtad ezt?"

Pont azért nem bálványimádat, mert Isten ember képében való megtestesülése.

Közvetlenül Istent tiszteled benne.

Gyakorlati jelentősége is van. Ha nem embernek tekinted Jézust, nem tekintheted gyarlónak, a tanai nem fakadhatnak önérdekből.

Meg kellett emelni egy másik létsíkba, az ember fölé! Csak így lehet a szeretet vallása általánosan elfogadható minden ember számára.

Ha megmarad emberi származásúnak, akkor ki lehet sajátítani.

Előzmény: Paleokrites (317)
dongchongxiacao Creative Commons License 2021.11.03 -1 0 319

sajnos igaz. nehéz ítéletet mondani, ha mi sem tudjuk mi hogy van pontosan. :( 

de.

ha eleve nem feltételezzük, hogy valaki kell a megváltásunkhoz, ha mindenkit magunkkal egyenrangúnak tartunk, ha bízunk "istenben" és nem gondoljuk, hogy nekünk kell fenntartani a vallásunkat, vagy megváltani a világot, akkor azért elég könnyű elhatárolódni a hülyeségtől. szerintem a kulcs, hogy ne nézzünk fel senkire, mert mindenki, aki pozíciót tölt be, az hazug, meghasonlott ember. ezt bizton állíthatom, hogy tény. 

Előzmény: ketni (318)
ketni Creative Commons License 2021.11.03 0 0 318

Benne ücsörög a fazékban és közben szép lassan melegszik a víz.

A béka vár- és vár, na még ezt is kibírom, még azt is kibírom. Nem ugrik ki a fazékból.

A végén megfő.

Mi is ilyenek vagyunk. Tűrünk, tűrünk, hátha majd jobb lesz. De sose lesz jobb!

A hívő keresztény is biztosan így van ezzel, ha nem is tetszik neki minden ami az egyházban történik.

Előzmény: dongchongxiacao (316)
Paleokrites Creative Commons License 2021.11.03 0 0 317

Wan 1 igerész: ne fosszátok meg egymást magatoktól.

1 Kor 7,5

Csak azok szorulnak lombikra akik megfosztyák egymást. "

ennek semmi köze a mesterséges megtermékenyítéáshez, ahogyan a modern ember életében a szex sem elsősorban a megtermékenyíésről szól...

Az emberiség eljutott egyféle eszköz haszbnálatára, egyféle technikai eljárásra, ezt nem zárja ki semmiféle bibéiai szöveg, ellenben a hülyítő ámító hauziudozó vallások felekezetei rázizzentek egy állítólagos bűnelkövetésre, de elmondom, hogy pl. Jézus Istennek tekinteni bálványimádati kultusz, tudtad ezt?

Előzmény: Elvin_Atombender (286)
dongchongxiacao Creative Commons License 2021.11.03 -1 0 316

nem ismerem. mi az?

Előzmény: ketni (313)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.03 0 0 315

Krisztus haversága meg kioltja a szeretetet. Ha nem vagy Krisztus haverja, akárkit szerecc mész a pokolba

Előzmény: ketni (314)
ketni Creative Commons License 2021.11.03 0 0 314

Egy dolog a Biblia, egy másik meg az az ősi erkölcsiség, ami Jézus alapvető intelme is, amit megidézett ott, ahol már kiment a divatból.

Az egyetlen parancsa a szeretet. Ez minden mást kiolt, bármit is írjon a Biblia.

Előzmény: Elvin_Atombender (312)
ketni Creative Commons License 2021.11.03 0 0 313

Ismered a fazékba tett béka esetét a tűzhelyen?

Az ember ugyan ilyen. A vallásos is.

Előzmény: dongchongxiacao (311)
Elvin_Atombender Creative Commons License 2021.11.03 0 1 312

Uh itt komoly gondok vannak.

Isten igenis bosszúálló

Mert ismerjük azt, aki így szólt: Enyém a bosszúállás, én megfizetek, ezt mondja az Úr. És ismét: Az Úr megítéli az ő népét.

Zsidó levél 10,30

"Az átkozódás emberi csököttségből adódik. A keresztények számára ez nem elfogadható."

Pál apostol keresztény volt? Mer megátkozta köcsög Barjézust........ Jézus megátkozta a fügefát aminek nem tom mi értelme volt

Előzmény: ketni (293)
dongchongxiacao Creative Commons License 2021.11.03 -1 0 311

"A visszaélés az egyház sara, nem a kereszténységé"

ezzel csak az a bajom, hogy a keresztények kötelessége lenne az árulót kiebrudalni, ehhez képest meg még pénzelik is, pedig tudják, hogy miket művel. szerintem ez lelkiismereti dolog. hogy lehet gazdaggá tenni az árulót, és ezzel együtt lealázni mások szemében is  a saját vallásunkat?

Előzmény: ketni (310)
ketni Creative Commons License 2021.11.03 0 0 310

"a kereszténység pont ugyanúgy visszaél az emberek naivitásával, mivel az istenhez való hozzáférésnek nincs más hivatalos csatornája."

A visszaélés az egyház sara, nem a kereszténységé.

Mind emellett azért van "hozzáférése" minden hívőnek közvetlenül Istenhez, hiszen bármikor, bárhol fohászkodhat hozzá.

Előzmény: dongchongxiacao (308)
ketni Creative Commons License 2021.11.03 0 1 309

"ha magadat tökéletesíted, az automatikusan a világot fogja szolgálni. tehát egyáltalán nem kell azzal foglalkozni, hogy a világ jobb legyen, csak magaddal, hogy te legyél hibátlan."

Ámen!

Előzmény: dongchongxiacao (307)
dongchongxiacao Creative Commons License 2021.11.03 -1 0 308

ennek sok oka lehet. de a hibás dolog nem az, hogy az egyik idegen szektát szolgáljuk, hanem hogy egyáltalán valakit szolgálunk, aki semmivel sem több minálunk. a kereszténység pont ugyanúgy visszaél az emberek naivitásával, mivel az istenhez való hozzáférésnek nincs más hivatalos csatornája. ahhoz, hogy valaki ki tudja szelektálni ezeket a márkaneveket, eleve nagyon tisztának kell lennie, hogy tudja, hogy nem kell más ahhoz, hogy a saját esszenciájához hozzáférhessen. 

Előzmény: ketni (306)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!