ezen jót nevettem. Sajátos értelmezése a gyerekgyárnak.
Sokan szerintem azé gyártanak gyereket, mer fosnak, hogy vége lesz a kapcsolatuknak. Ilyen nővérem, meg ismerek egy csávót aki pszichiátriai eset oszt ő is erőltette a gyereket, lombik lett, mer fing volt vemhesíteni a nejét.
Attól félek, hogy az exnejem is azé cibált lombikra........ félt, hogy tiplizek. Amúgymeg be lehetett volna állítani az értékeit hogy legyen gyerek, de hál Istennek lusta volt tenni érte, én meg tán nem is akartam....
A Református Egyház képviseletében Balog Zoltán lelkész (még miniszterként) foglalt állást a lombikprogram mellett, szigorúbb etikai elvek és ellenőrzés elvárásával. Az Evangélikus Egyház hozzáállását tükrözi például Szebik Imre bioetikai tankönyve (az 52. oldaltól), amely mérlegeli a katolikus egyházi aggályokat: a fölös embriók megsemmisítését szintén elfogadhatatlannak tartja, ám a többi ellenérvet súlytalanítja. Orosz Gábor Viktor, a Magyarországi Evangélikus Egyház Zsinata Teológiai Bizottságának elnöke így fogalmazott: Azok az orvosi beavatkozások, amelyek férfi és nő saját gyermek utáni vágyát beteljesíteni igyekeznek (homológ megtermékenyítés), teológiai szempontból is alapvetően örvendetesek.
Én ellenzem tejológiailag a lombikot. Ábrahám és Sára se csináltak lombikbébit, elfogadták amivel az Isten sújtja őket........ a lombikosok nem ismerik a szót: alázat
ez érdeches. Mer. Sokkal nőiesebb arcom van, mint az exnejemnek. Lehet hogy én meg genetikailag nő vagyok hatalmas dudákkal, amikkel épp egy csaj arcát paskolom. Attól hogy genetikailag nő vagyok még lehetek leszbikus. Hisz a színésznőcske Dzsimi Li Körtisz is férfi létére szült, én meg nő létemre szexőrült vagyok.
"...szerintem a kulcs, hogy ne nézzünk fel senkire, mert mindenki, aki pozíciót tölt be, az hazug, meghasonlott ember. ezt bizton állíthatom, hogy tény. "
Ezért beteg a világ.
Hiányoznak a valódi tekintélyek, a valódi szellemi vezetők. Akik lehetnének, nincsenek benne a "köztudatban".
Vannak ilyenek, csak a nagy bizalmatlanság, a sok saját igazság megosztottsághoz is vezet, és ezek az emberek nem tudnak hatni az emberekre.
sajnos igaz. nehéz ítéletet mondani, ha mi sem tudjuk mi hogy van pontosan. :(
de.
ha eleve nem feltételezzük, hogy valaki kell a megváltásunkhoz, ha mindenkit magunkkal egyenrangúnak tartunk, ha bízunk "istenben" és nem gondoljuk, hogy nekünk kell fenntartani a vallásunkat, vagy megváltani a világot, akkor azért elég könnyű elhatárolódni a hülyeségtől. szerintem a kulcs, hogy ne nézzünk fel senkire, mert mindenki, aki pozíciót tölt be, az hazug, meghasonlott ember. ezt bizton állíthatom, hogy tény.
Wan 1 igerész: ne fosszátok meg egymást magatoktól.
1 Kor 7,5
Csak azok szorulnak lombikra akik megfosztyák egymást. "
ennek semmi köze a mesterséges megtermékenyítéáshez, ahogyan a modern ember életében a szex sem elsősorban a megtermékenyíésről szól...
Az emberiség eljutott egyféle eszköz haszbnálatára, egyféle technikai eljárásra, ezt nem zárja ki semmiféle bibéiai szöveg, ellenben a hülyítő ámító hauziudozó vallások felekezetei rázizzentek egy állítólagos bűnelkövetésre, de elmondom, hogy pl. Jézus Istennek tekinteni bálványimádati kultusz, tudtad ezt?
"A visszaélés az egyház sara, nem a kereszténységé"
ezzel csak az a bajom, hogy a keresztények kötelessége lenne az árulót kiebrudalni, ehhez képest meg még pénzelik is, pedig tudják, hogy miket művel. szerintem ez lelkiismereti dolog. hogy lehet gazdaggá tenni az árulót, és ezzel együtt lealázni mások szemében is a saját vallásunkat?
"ha magadat tökéletesíted, az automatikusan a világot fogja szolgálni. tehát egyáltalán nem kell azzal foglalkozni, hogy a világ jobb legyen, csak magaddal, hogy te legyél hibátlan."
ennek sok oka lehet. de a hibás dolog nem az, hogy az egyik idegen szektát szolgáljuk, hanem hogy egyáltalán valakit szolgálunk, aki semmivel sem több minálunk. a kereszténység pont ugyanúgy visszaél az emberek naivitásával, mivel az istenhez való hozzáférésnek nincs más hivatalos csatornája. ahhoz, hogy valaki ki tudja szelektálni ezeket a márkaneveket, eleve nagyon tisztának kell lennie, hogy tudja, hogy nem kell más ahhoz, hogy a saját esszenciájához hozzáférhessen.