Indulj el egy erőemelő versenyen és mutasd meg, hogy motivációs dolgok segítségével milyen súlyokat tudsz emelni. Akár ezer féle motivációs előadást meghallgathatsz előtte. Lehet a motiváltságodat, hitedet látva önmaguktól megemelkednek a súlyok. Egy MLM-snek semmi nem lehetetlen, tehát hajrá.
Addig nekem sem segített, amíg egyáltalán nem foglalkoztam vele.. Mint régebben írtam, másfél évig nem foglalkoztam az üzlettel...Addig nem is kaptam nagy segítséget! Aztán én is váltottam!
A magyarázatok meg olyanok, hogy a németeknek azért könnyű, mert többet keresnek, ők meg azt mondják, hogy nekünk azért könnyebb, mert mi ebből akarunk megélni, a hollandoknál, románoknál meg 9% az áfa, az oroszoknál meg sok pénz van.... Hallottam már sok magyarázatot, hogy kinek miért könnyebb.... A kedves rokoni kapcsolatom is csak egy a sok közül...
"jönnek a kifogások, hogy azért, mert én előbb kezdtem, azért, mert az unokaöcsém segít.." Az unokaöcséd a Rain cég magyarországi alapítója. Talán jogosan gondolhatják a Rainban, hogy neked többet segít, Te előnybe vagy. Talán nem véletlenül irigyek rád a Rainban az emberek. Végül is az unokatestvéred a cég egyik nagyfőnöke.
Jó, azért tudni kell, hogy az irigykedés az természetes, hiszen, ha valakinek jobban megy, akkor jönnek a kifogások, hogy azért, mert én előbb kezdtem, azért, mert az unokaöcsém segít.... Én ugyanúgy segítek bárkinek... pl: Te csatlakozol és azt mondod, hogy időd sincs rá, meg nem is tudsz annyit róla, mint én, de van pár ismerősöd itt, ahol én lakom...Én beszélek velük helyetted és a jutalékot te kapod... Ha német, angol, olasz, akkor az unokaöcsém skípe-on letárgyalja... vagy kimegy Németországba is... Szóval nem csak nekem van segítség, hanem az egész csapatnak.
Csősz Imre Európa bajnok most lett az amwaybe ezüst és lettek új platinák, aranyok, smaragdok stb. Az egyik néhány éve csatlakozott magyar házaspár most kezdte el a gyémánt kvalifikációt. Ott is vannak akik most is megcsinálják, úgy mint a Rainban. Azonban az összes MLM üzletben csaktagság minimális része keres pénzt. Egyik kutya másik eb.
De én ezt nem is tagadtam soha...én, amikor átvettem a platinát, akkor a színpadon is elmondtam, hogy nem értek az mlm-hez! Én egyszerűen jól átlátom, hogy mit hogyan kell csinálni, hogy megnyerjünk promóciókat, hogy mindenki a lehető legtöbb jutalékot keresse...
Neked nagy szerencséd van azzal, hogy az unokatestvéred a Rain International magyarországi alapítója. Te valóban hálás lehetsz neki. Te negyed annyit sem tudsz az MLM-ről mint gingergirl, de szerintem Te keresel több pénzt.
De miért butaság, hogy felfedi valaki a kilétét? ha bárkit az üzlettel keresek meg, akkor sem egy anonim nick néven keresem meg! Miért lenne az jó?
Ha folyamatosan piszkálnék, provokálnék másokat, akkor érthető lenne, ha nem fedném fel magam, mert mindenki nagyon bátor, amíg azt hiszi, hogy a névtelenségbe burkolózhat!
Azt kérdeztem, hogy miért gondolod, hogy gőzöm sincs, hogy miben vagyok benne?
Részben igaz! Viszont még mindig az elején vagyunk, tehát, ha te ma csatlakozol, akkor is kereshetsz pénzt. A binárisnál pont ez a jó, hogy nem úgy van, mint a hagyományosnál... ott valóban csak az elején lehetett...