Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Lewes1973 Creative Commons License 2018.04.11 0 0 421

"Minden, ami CD alapú szolgáltatás nem fog működni itthon" - ezt gyakorlati tapasztalatom alapján cáfolom. A Remote Package megvásárlásával (90EUR) minden CD szolgáltatás működik, kivéve a Remote View. A német Apple Store-ból letöltött Connected applikációval tudom távolról nyitni/zárni az autót, dudálni vele, távolról azonnal beindítani, vagy időzíteni a szellőztetést. Mindez függetlenül attól, hol van az autó.

Kizárólag a Remote View nem megy területi korlátozás miatt.

Előzmény: Poci3 (420)
Poci3 Creative Commons License 2018.04.10 0 0 420

Minden amit CD alapú szolgáltatás - mint amilyen pl. a Surround View nem fog működni itthon... Ezen felül, ezekte a szolgáltatásokra elő kell fizetni, ingyen nem kapod meg, csak pl. ha Németországban veszed a kocsit, akkor is csomag részeként kapod új kocsi vételekor ha jól tudom 5 évre.

Előzmény: Lewes1973 (419)
Lewes1973 Creative Commons License 2018.04.09 0 0 419

Szerintem a Remote 3D View nem az autó vásárlási helyétől függ, hanem az aktuális GPS pozíciótól, hasonlóan mondjuk az Elsőbbség-adás jelzéséhez. Ausztriától kifele az is működött nekem, pedig magyar az autó...

A szoftver is egyértelműen jelzi, hogy az aktuális pozíció miatt nem tud fotót készíteni.

Ha a szoftver lekérdezi a GPS pozíciót, és az alapján engedni/nem engedi a funkciót, akkor lehet esélye a kiütésnek. De maszi kommentálhatja, ha másképp látja :)

Poci3 Creative Commons License 2018.04.09 0 0 418

Na ez nekem is nagyon kellene de sajnos a régiókorlátozás miatt nem lehet...

Előzmény: Lewes1973 (416)
Poci3 Creative Commons License 2018.04.09 0 0 417

Valószínüleg azért mert régiókorlátozás van a kocsidom (pl. magyar). nekem sem működik, itthon vettem...

Előzmény: ToldiE (414)
Lewes1973 Creative Commons License 2018.04.07 0 0 416

A Remote 3D View korlátozást vajon nem lehet kiütni?

antikbox Creative Commons License 2018.04.07 0 0 415

Szia!

Igen.

Előzmény: ToldiE (414)
ToldiE Creative Commons License 2018.04.06 0 0 414

Szia!

köszi a beszámolót.

Nekem a friss szoftverrel sem megy az automata sávváltás. Ahogy az indexhez érek, rögtön fekete lesz a kormány.

Ezt is Maszi nyomta neked?

E

Előzmény: antikbox (413)
antikbox Creative Commons License 2018.04.05 0 0 413

Sziasztok!

Tegnapelőtt Maszi frissítette az autóm szoftverét. (teljes szoftver frissítés kb. 50p + néhány funkciót beállított (kódolt). (Poci3 a frissítést nem is értem miért nem ott csináltatod! Javaslom mindenkinek! :)

A tapasztalatok (az autó 1. üzembe helyezése No.-ban volt, az esetleges connected drive kérdések miatt):

Friss szoftver:
- Ami a legfontosabb, a frissítés óta működik az automata sávváltás!! Az indexet nem teljesen nyomva tartani, amíg meg nem kezdi a műveletet, aztán el is lehet engedni… örülünk!!! :)  Video: https://youtu.be/lVAl_vRA1Lg

- Tolatáskor nekem eddig nem nézett lefele a jobb tükör (az oldalválasztó kapcsoló állásától függetlenül) ez megjavult.

- Úgy tűnik a HUD-en a sárga kormány jelzés a Vezetési asszisztens figyelmeztetése nagyobb méretű  lett

- Vezetési asszisztens okosabbnak tűnik (autópályán eddig is ok volt, most közúton is biztosabb)

- Nem tűntek fel az ikonok… mik változtak?

- Nekem eddig (IPhoneX-el) sokszor reccsent egy nagyon nagyot a hangszóró mikor a zenét vagy bármit némított a telefon, ez most megszűnt.

- a Car Play-ben több program működik (de lehet csak több van telepítve a telómra:)

- A Connected Drive (Német) gyorsabban csatlakozik. A frissítés előtt volt, hogy 20p is eltelt mire a szerverhez kapcsolódni tudott, most 2-3 perc után online a kocsi...

- egyenlőre ennyi, ha valami feltűnik még, jelzem majd...

Az alábbi funkciók lettek beállítva (kódolva):
- Az ASS kódolás, jól sikerült de sajna ECO módban mindenképp bekapcsolja az ASS-t. :( (naggyon takarékos:)

- Elsőbbségadás köt. és STOP tábla szuper, ha lassan közelíted meg a kereszteződést, nem aktiválódik, ha a stop táblánál nem állsz meg (vagy azt hiszi, hogy nem fogsz:) sípol is 2-őt ill. villog a STOP jelzés. Video: https://youtu.be/BxMbQosgLvY

- Speed lock - rendben (az sms-ek, e-mailek, hírek  vezetés közbeni olvasása még mindíg csak rövidített formában lehetséges, vagy a car play felolvassa ... úgy-ahogy)

- gumi hőmérséklet kijelzés rendben működik.

- videók mentése HDD-re ok

- téves menetirányra figyelmeztető asszisztenst még nem tudtam, mertem tesztelni! :) (majd keresek egy kis forgalmú egyirányú utcát...)

Üdv.  mindenkinek!

Előzmény: maszibmw (411)
Poci3 Creative Commons License 2018.04.05 0 0 412

Én is megyek kedden frissítésre, mindent megírok Amit észreveszek, illetve kérdezzetek ha valami érdekel titeket, minnél előbb, hogy miről írjak! Utánna megyek Maszibmw-hez kodólásra :) Amúgy javaslom őket, profi csapat!

maszibmw Creative Commons License 2018.04.04 0 1 411

Sziasztok !

Elsőbbségadásra figyelmeztető asszisztens, valamint téves menetirányra figyelmeztető asszisztens aktiválása Magyarországon is ! ( és az összes régiókorlátozás alá eső országban ).

Video link:

www.facebook.com/maszibmw

Üdv. Maszi

BMWretrofit Creative Commons License 2018.04.04 0 0 410

BMW G30 OEM Mpeg4 TV tuner utólagos beépítése:

https://www.youtube.com/watch?v=4C5659bJeBU

Lewes1973 Creative Commons License 2018.04.03 0 0 409

Frissítés után jobban működik a Gesture Control, ha ez valakit érdekel :) Plusz pár ikont lecseréltek újabbra.

Mást nem tapasztaltam.

antikbox Creative Commons License 2018.03.31 0 0 408

Kedden ha minden jól megy az enyém is kapja a frissítést, én is jelzem majd a tapasztalatokat...

Előzmény: Jago_ (407)
Jago_ Creative Commons License 2018.03.30 0 0 407

Koszi a jelentest az uj verziorol! :) Kar, hogy nincs semmifele hivatalos info rola, hogy mik valtoztak... Ha talalsz meg valamit ird meg legyszi' ! :) Koszi!

Előzmény: ToldiE (403)
antikbox Creative Commons License 2018.03.30 0 0 406

Olyan kis csendes ez a topic... 

BMW G30 Driving Assistant Plus az M1-en, láb-vezérelve:)

https://youtu.be/dxbZk1c2crY

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

ToldiE Creative Commons License 2018.03.29 0 0 405

Nem lehet tudni, amit kiír nekik a gép. Nekem 50 perc környéke volt.

Előzmény: Poci3 (404)
Poci3 Creative Commons License 2018.03.28 0 0 404

Mennyi ideig tartott maga a frissítés? Nekem azt mondták több óra...

Előzmény: ToldiE (403)
ToldiE Creative Commons License 2018.03.28 0 0 403

Sziasztok.

Voltam a napokban softvert frissíteni én is. A dugóaszisztens annyira hibátlan lett, hogy le a kalappal. A kormány is több helyen megy mint eddig.

Aki teheti frissítse le szerintem.

Rendbehozták, hogy a HUD-on, carplayes kapcsolatkor nem marad le az első betű.

Mást még nem találtam.

E

kisatila Creative Commons License 2018.03.21 0 0 402

Mennyit kerestem ezt (de sehol nem találtam)

https://www.youtube.com/watch?v=Ew_67BCb3Mc

Most legalább van, igaz G-be

Előzmény: BMWretrofit (401)
BMWretrofit Creative Commons License 2018.03.20 0 0 401

BMW G30 Keyless, utólagos kulcs nélküli bejutás , kilincs cserék nélkül !

érdeklődni írásban vagy telefonon

antikbox Creative Commons License 2018.03.17 0 0 400

Rendben, hét elején hívlak!

Előzmény: maszibmw (397)
kisatila Creative Commons License 2018.03.17 0 0 399
kisatila Creative Commons License 2018.03.17 0 0 398
maszibmw Creative Commons License 2018.03.16 0 0 397

Szia !

Kérlek hívj fel. Mindegyik megoldható.

Üdv. Maszi

Előzmény: antikbox (396)
antikbox Creative Commons License 2018.03.16 0 0 396

Szia Maszi!

14-én megérkezett a várt verzió?

Mit jelent, hogy online módszerrel, a "hagyományoshoz" képest? 

Jelenleg milyen kódok elérhetők/használhatók?

Ezeket  gyűjtögettem innen-onnan a net-en:) ezek működhetnek?

Esetleg valamilyen egyéb érdekes?

Üdv:

Imre

Előzmény: maszibmw (394)
Majic Creative Commons License 2018.03.16 0 0 395

"Igen elvesznek, de visszaállítjuk.

A frissítést is el tudjuk végezni online rendszerrel."

No akkor, hogy én is értsem :). Menjek ki hozzád és te tudod frissíteni is (a navigációs térképet is?) és visszállítod ami most jelenleg be van állítva. Jól értem? Mert ha igen, akkor felhívlak és megbeszélünk egy időpontot.

Előzmény: maszibmw (394)
maszibmw Creative Commons License 2018.03.16 0 0 394

Szia !

Igen elvesznek, de visszaállítjuk.

A frissítést is el tudjuk végezni online rendszerrel.

Üdv. Maszi

Előzmény: Poci3 (393)
Poci3 Creative Commons License 2018.03.16 0 0 393

“A major verzió kijött ( ISTA 4.10.1x ), ami G30-ra a következő verziót hozza: S15A-18-03-511.

A hivatalos információ szerint az első minor update ( ISTA 4.10.2x ) március 14.-ére várható. Ezt éredemes megvárni.”

Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:

1. Én voltam nálad kódoláson (Videó in motion, stb.). A kérdésem, hogy ha a fenti minor update kijön, frissíttetem a kocsit, akkor ezek a beállítások elvesznek?

2. Ezt a frissítést te is fel tudod tenni, vagy csak szervízben lehet megcsináltatni?

Köszi

Előzmény: maszibmw (389)
BMWretrofit Creative Commons License 2018.03.11 0 0 392

BMW G30 fekete AT váltókar ,  érdeklődni telefonon lehet,

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!