Sziasztok!
Tegnapelőtt Maszi frissítette az autóm szoftverét. (teljes szoftver frissítés kb. 50p + néhány funkciót beállított (kódolt). (Poci3 a frissítést nem is értem miért nem ott csináltatod! Javaslom mindenkinek! :)
A tapasztalatok (az autó 1. üzembe helyezése No.-ban volt, az esetleges connected drive kérdések miatt):
Friss szoftver:
- Ami a legfontosabb, a frissítés óta működik az automata sávváltás!! Az indexet nem teljesen nyomva tartani, amíg meg nem kezdi a műveletet, aztán el is lehet engedni… örülünk!!! :) Video: https://youtu.be/lVAl_vRA1Lg
- Tolatáskor nekem eddig nem nézett lefele a jobb tükör (az oldalválasztó kapcsoló állásától függetlenül) ez megjavult.
- Úgy tűnik a HUD-en a sárga kormány jelzés a Vezetési asszisztens figyelmeztetése nagyobb méretű lett
- Vezetési asszisztens okosabbnak tűnik (autópályán eddig is ok volt, most közúton is biztosabb)
- Nem tűntek fel az ikonok… mik változtak?
- Nekem eddig (IPhoneX-el) sokszor reccsent egy nagyon nagyot a hangszóró mikor a zenét vagy bármit némított a telefon, ez most megszűnt.
- a Car Play-ben több program működik (de lehet csak több van telepítve a telómra:)
- A Connected Drive (Német) gyorsabban csatlakozik. A frissítés előtt volt, hogy 20p is eltelt mire a szerverhez kapcsolódni tudott, most 2-3 perc után online a kocsi...
- egyenlőre ennyi, ha valami feltűnik még, jelzem majd...
Az alábbi funkciók lettek beállítva (kódolva):
- Az ASS kódolás, jól sikerült de sajna ECO módban mindenképp bekapcsolja az ASS-t. :( (naggyon takarékos:)
- Elsőbbségadás köt. és STOP tábla szuper, ha lassan közelíted meg a kereszteződést, nem aktiválódik, ha a stop táblánál nem állsz meg (vagy azt hiszi, hogy nem fogsz:) sípol is 2-őt ill. villog a STOP jelzés. Video: https://youtu.be/BxMbQosgLvY
- Speed lock - rendben (az sms-ek, e-mailek, hírek vezetés közbeni olvasása még mindíg csak rövidített formában lehetséges, vagy a car play felolvassa ... úgy-ahogy)
- gumi hőmérséklet kijelzés rendben működik.
- videók mentése HDD-re ok
- téves menetirányra figyelmeztető asszisztenst még nem tudtam, mertem tesztelni! :) (majd keresek egy kis forgalmú egyirányú utcát...)
Üdv. mindenkinek!