Az amerikai szenátus 52-42 arányban megszavazta Colleen Bradley Bell televíziós producer budapesti nagykövetté történő kinevezését.
Mindenközben csúnyát mondtak Orbán Viktorra, ami miatt külpolitikai botrány van folyamatban.
Mintha azt olvastam volna, hogy te aggódsz és meg nyugtatgatnálak, hogy na ne már!
No mégegyszer:
Belőlem nem tudnak DK jellegű gondolatok fakadni, mert tök immúnis vagyok minden ilyen hülyeséggel szemben, belőlem csak az én saját gondolataim tudnak fakadni.
Ha ez a szint nálad a kacsa vs. eperfa magasságokba ívelt, akkor csak sajnálni tudlak.
Könnyes meghatottsággal olvasom aggódásodat, ebben a zord világban az ilyesmi kincset ér.
Megnyugtatásul közlöm veled, hogy az általad felsoroltak egyikét sem olvasom (hacsak véletlenül a hirkereső egy-egy linkje oda nem irányít, de az irányít az MNO-ra is, úgy hogy párhuzamosan jön az ellenméreg is).
Tudom, nehéz befogadni a gondolatot, de vannak még emberek, akiknek van saját gondolataik is.
Valóban nem avatkozott a magyar belpolitikába. A kitiltások általánosan alkalmazott eszköz és nem magyar specifikus. (legtöbb magyar egyébként Türkmenisztánból van kitiltva). Az csak a végtelenül amatőr magyar ügykezelésnek és politikai kommunikációnak köszönhető, hogy itt lett ebből belpolitikai ügy.
Tudom: az USA által bevezetendő internet adó, a McCain, a tolmácsos zsíroslapát az Andrénak, a Polt elkallódott levele, a Rogán leleplezései, meg a többi.
Előtte meg hetekig gyakoroltatták vele az ürgebőrbeöltözés titkos szabályait a civil alapok és az internetadó kódnevű titkos fegyver használatát, valamint a damaszkuszi penge észélességű Rogán elleni védekezés legtitkosabb fortélyait.
Egyébként megsínylette az USA, mert nála jobb belügyekbe avatkozóval nem rendelkeznek és így komoly hátrányban vannak a pirézekkel szemben, akik viszont már ellepték a világot.
Mi van fijjug?
A sötétben lebeg a függöny és mögötte van a mumus?
Ki kéne menni a klotyóra pisilni, nehogy reggel az anyuci mérges legyen!
Kiadódott az új mantra: Goodfriend a Magyar Nép ellen?
Tiltsátok már ki szegényt, mert állandó vesegörcsök kínozhatják a sok röhögéstől, már a kitiltása is életmentő lenne számára!
A Goodfriend egyáltalán nem avatkozott a magyar belpolitikába.
Hiába mondogatja ezt a központi információs irodád, ettől még ez bizony tény.
Mint ahogy az is tény, hogy ezzel szemben magyarország próbált a Napi Gazdaságon keresztül beavatkozni az USA belpolitikájába, hisz az tök a belügyük, hogy kiket engednek be, vagy nem.