Hivatalosan is megküldte a Klubrádiónak a Fővárosi Törvényszék a 92,9-as frekvenciával kapcsolatos második ítéletét. Ebben a bíróság újra kimondta, hogy a Klubrádió nyerte el a 92,9-es közösségi, tehát ingyenes frekvenciát.
Az NMHH (és az őket képviselő Trinn Ügyvédi Iroda) jogászai vagy roppant értetlenek, vagy roppant buták, esetleg mindkettő... Vagy roppant módon szeretnék megakadályozni a szerződéskötést bármilyen áron...
2012. november 14 az ítélet dátuma... Vagyis már eltelt 6 hét azóta...
Az is érdekes, az ítélet 15 oldalán, hogy a felperes (Klubrádió) 2010 április 22-én, május 19-én próbált szerződni és felvette a kapcsolatot az ORTT megbízott igazgatójával (neduddgi), megküldve a részéről aláírt szerződést, de az nem reagált. Csak azt követően június 25-én, hogy június 23-án, a KR megírta, hogy a 180 nap lejártával 2010 június 25-től automatikusan megkötöttnek tekinti a szerződést....
joszip visszárionovics sztálin vagy személyesen? Az ellenzéki média tönkretételét követően mire kell készülnünk? Folytatódnak majd a hírekben a fényképretusálások? (már várom, hogy a fideszesek egymás kezdjék tarkónlövögetni, hiszen az ellenség már biztosan beférkőzött közéjük:)
én meg remélem, sokáig működik. Az, hogy a jobboldallal nem szimpatizál, még nem gyűlöletkeltés. Vagy ha egyes jobbosok szerint ez kimeríti ennek fogalmát, sokkal elegánsabban teszi, mint az általuk istenített jobboldali média. (Szilveszter napján elkészíthetnék a jobboldali média paródiáját, hogy rájöjjenek egyes jobbosok, milyen az övék, pl. obersovszky féle schmitt interjút, ami után néhány napra lemond.) Bolgár még nem ment be símaszkban műsort vezetni, még nem szervezett semmilyen felvonulást, egy pert leszámítva, még nem perelték be, amelyet elveszített volna. Akkor miről is beszélnek itt egyesek?