Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Mit szoktam mondani a háttérben a pénz a lényeg ,nem az hogy valamit alkossunk ami jó bárkinek is ! Azért ragaszkodik minden polgármester a hivatalhoz ! Kivül állók mi el semtudjuk képzelni mi pénzeket vágnak zsebre ott ! Bár felénk is hallottam már elég jó lóvékról !
Mint írtam én nyugott vagyok , jogilag is védett vagyok .
Most beszéltünk az itteni reggeles lányokkal és a főni is bejött . Mindenki lettetek az azonnali felmondást a a főni asztalára .
A fözőkonyha főnije is telefonált 10 azonnali felmondást van az asztalon .
Azt beszéltük meg ,hogy amikor kijövök egyből hívom öket és akkor megy a fő főni felé az azonnali .
Még este a főfőni hadiszallásárol is hívtak a csaladsegítősöktől . Onnan kaptam egy olyan ajánlatot is , hogy ha kell jogi képviselet szóljak és máris jön a segítség .
Nem tudom mi lessz majd ott (de nyugodt vagyok , a főnim viszont már majdnem sír s el is akar jönni velem ) , viszont ha nem jól sül el valami akkor itt nagy probléma fog lenni utánna . Az meg már biztos a nyilvánosság is érinteni fogja .
Ezt a sz.rt ők kavarták s nekem ott van papíron mit is sértettek meg jogilag .
Mit tudnak tenni, kirugnak ? Feljelentenek valami megtagadásáért ?
Nagyon nagy lavinát fognak akkor elindítani . Lassan az egész bölcsis és konyhai dolgozó mellette van . Vagyis ha engem mensztenek sokan fognak követni ( legalább is eddig így van ) .
De jogilag is nekem van nyert ügyem .
Szóval én emelt fővel megyek oda , de úgy is távozom 😀
Sajnos mind a két teraszunk még metlakid lapos , a 80-as években csementessen misunkba rakták le . A terasz mérete 18x5 és a másik 18x 4,5 es . Semmi dillettaciós hézag nincs benne + mind a két teraszt nyomja fel a kivágott fa gyökere . Aztán az egyik udvaron volt egy betonon homokozó ( még a kezdetekor) aminek a magassaga 1 méter és körbe rézsű ( a mai szabályok szerint nem lehet az udvaron rézsüs terület ) . A föld sűlyed és körben a betonszegély már jócskán látszódik . A másik udvaron van egy hatalmas tavunk ha esik az eső ( kb egy 6x6 os gödör ) . Aztán sajnos már a fű is csak itt ott van . Így tiszta sár ha esik az eső ha meg szárazság van csak porzik .
Aztán az udvaron lévő fa vonat és mászóka is korhadt ( ezekre már 3 éve kérünk pénzt a felújításra )
Igen igaz , el is lehetett távolítani , ( csak leltári darab ) . Már egy kishazt 3 éve szét szedtem és azóta is összerakva kupacba rohad . Nem tudjuk le selejtezni s ezért nem tudok helyette új eszközt beszerezni .
Szóval ezér kaszálták el mind a két udvarunkat . Mi már többször is kértünk pénzt , hogy földet fűmagot vegyünk .
Mivel idén Február végéig volt a határidő a rendberakasra , így inkább egyszerűbb azt írásba adni le kell zárni az udvart .
Itt már teljesen látszódik az ,hogy nem az a lényeg működjön a bölcsi . Csak is az ,hogy a város adta keret is eltünjön .
S látni és hallani minden intézményben a dolgozók egyre jobban kezdenek hangot adni neki .
Itt is lecsökkent a hőmérséklet jelenleg 12fok. Ma nem mentem fát vágni mert olyan Kavicsos féle taknyos idő volt de. , helyetta folytattam a piktorkodást. Szép estét és utánna Jucikát.
Én azt a papírt le fényképeztem és el is mondtam meg más is elmondta a rokonoknak. Ja a rokonom a Vác város és Megyei bírónő . Szóval elmondta mit sértettek meg velem szemben és az intézkedésre vonatkozólag is . Pontról pontra tudom az erre vonatkozó pasragrafusokat ( ezt megkaptam kinyomtatott formában egy lapon ) , persze nekik azt nem kell tudni én ezt kitől kaptam .
Ha arra kerülne a sor akkor felolvasom nekik amit én tudok , hátha ők ezeket a paragrafusokat nem tudják .
Csak azt nem értem miért keverik azt a sz.rt ?
Mindenkit békén hagynának, akkor már nekünk csak egy rossz emlék lenne .
Már a telefonomra atküldtek azt a videót amin a női tangákat és véres támpontot nézegetik azok a szakemberek .
Szóval még az is a kezembe van indoknak .
A bölcsinkbe járt egy kisgyerek , kinek az anyukája ( egy kedves anyuka visszajárnak a nyilt rendezvényeinkre minden évben ,pedig már 3 éve nincs itt a kislánya ) az egyik ( nem narancs kézben lévő ) TV -nél elég nagy valaki . Az én kis főnim beszélt is már vele , persze nem mindent tény mondott el neki .
Tehát nekem ott van a kezemben a leirt paragrafusok , videó felvétel és ha kell a Tv is .
Kell ennél több ?
Én biztos nem kavarom az ő sz.rukat . Megfőzték egyék is meg , vagy maradjanak csendbe .