Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Rollsroycephantom Creative Commons License 2016.12.18 0 0 5054

Esetleg a multikormányhoz lenne valami ötleted miért nem ad élet jelet ? a vezetékeket hol érdemes még megnézni ?

Előzmény: tiB# (5051)
ká666 Creative Commons License 2016.12.18 0 0 5053

Köszi a választ.

Nem tudod véletlenül, hogy milyen verziótól működik ez?

Akkor az ember mindig végig kell, hogy csinálja a kb 2 órás telepítési procedúrát, ha váltani akar east és west között?

Előzmény: wongkok (5048)
Rollsroycephantom Creative Commons License 2016.12.17 0 0 5052

Köszönöm ,ez nagy segitség !

Előzmény: tiB# (5051)
tiB# Creative Commons License 2016.12.17 0 0 5051
Előzmény: Rollsroycephantom (5049)
vatosz Creative Commons License 2016.12.17 0 0 5050

http://tempomatszereles.hu/

viszont épp szabadsagon vannak mostantól. Bár szerintem üzenetre reagál. Csak ajanlani tudom őket. 

Előzmény: zafira2.2 (5045)
Rollsroycephantom Creative Commons License 2016.12.17 0 0 5049

Üdv mindenki ,egy kis segitségre szórulnék .Adott egy 2006 os A4 es Audi .RNS E gyári nagy navival .Az előző fejegység is ugyanez volt benne és gyárilag igy jött ki a kocsi is ! .A Régivel tökéletesen ment minden ,de most vettem bele egy ugyanolyan nagy navit  (( lényegtelen miért ))  .A Problémám az hogy nem szólnak a hátsó hangszórók .Sem a hátsó ajtókban sem pedig a gyári erősitő a csomagtartóban ! Az első 2 ajtóban viszont szól szépen ,mi lehet a gond ? Igaz x ideig nem volt benne a kocsiban a fejegység ,igy is dobta a hibatáróloba a hibát .Még nem raktam gépre ,de létezik kódolni kellene a fejegységet ? Ha igen hogy ? vagy mit kellene beállitani ? VCDS em van

Másik problémám hogy nem müködik a multikormányom ,mégcsak nem is világit .VCDS kommunikációs hibát ir ,hol kezdjek neki a hiba keresésnek ? A Légzsák mögötti vezetékek csatlakozók a helyükön vannak ,nemhinném hogy ott lenne a gond .A Multikormánynak van külön biztositékja esetleg ?

wongkok Creative Commons License 2016.12.17 0 0 5048

Nem marad. Tudod használni a kártyát telepítés nélkül is (újabb SW verziós fejegységeknél)

Előzmény: ká666 (5047)
ká666 Creative Commons License 2016.12.17 0 0 5047

Sziasztok!

Van valakinek infója azzal kapcsolatban, hogy RNS-315-ön rajta lehet egyidejűleg a west és east térképcsomag is?

Most frissítettem, west V8 van rajta és ha az east csomagot is feltenném, akkor a west megmarad?

jimmy66 Creative Commons License 2016.12.17 0 0 5046
Előzmény: zafira2.2 (5044)
zafira2.2 Creative Commons License 2016.12.17 0 0 5045

Megkerdezhetem hogy neked hol javitottak?

Koszonom!

Előzmény: vatosz (5043)
zafira2.2 Creative Commons License 2016.12.17 0 0 5044

koszi a gyors valaszt!

es melyik fw-t erdemes telepiteni? 

illetve hogyan tudom igy frissiteni hogy folyamatosan csak ujraindul?

Előzmény: simonjoe (5041)
vatosz Creative Commons License 2016.12.16 0 0 5043

Szerintem ne kezdj bele... Én is így voltam vele, aztán az lett a vége, hogy semmit se lehetett kezdeni vele, 15 mp-ént újraindult. Semmilyen boot cd-re nem reagált már, mivel nem is volt ideje... Bill kombók sem csináltam semmit se.

Külföldi fórumokon sem tudtak hozzászólni, csak azt, hogy az 5274-es FW esetén nagyon gyakori, hogy folyamatos reboot-ba kerülnek, az már más kérdés, hogy a legtöbb esetben rá tudsz tölteni másik fW-t és utána megy gond nélkül.

Ahol javították, ott azt mondták, hogy elég sok frissítés közben/után behalt RNS510-et visznek hozzájuk...

Előzmény: mohaigabor (5039)
kiváncsifáncsi90 Creative Commons License 2016.12.16 0 0 5042

Sziasztok!

Nálatok is előfordul, hogy a telefon nem csatlakozik azonnal?

Van hogy 15-perc után hajlandó csak. Addig initialising phone üzenet látható csak és nem reagál semmire. máskor rögtön kapcsolódik. Hibakód nincs. 

Rns 510, prémium bluetooth. Gyári beállítás vissza, telefon törlés stb., újra párosítás , másik telefon nem segít.

Esetleg vmi ötlet? Hogyan tovább?

simonjoe Creative Commons License 2016.12.15 0 0 5041

....ha van lehetőséged, próbálj másik FW-t telepíteni a fejre. Nekem ez segített az általad is leírt hiba orvoslására. 

Előzmény: zafira2.2 (5040)
zafira2.2 Creative Commons License 2016.12.15 0 0 5040

Sziasztok!

Skoda SuperB "B"-ben teljesen meghalt  RNS510 tipusu fejegyseg. Bekapcsol, megjelenik a logo, villog es folyamatosan ujraindul. A szervizben alaplap (eprom?) hibat allapitottak meg es 890.000 ft-ert tudnanak is adni egy ujat.

Kerdesm az lenne, hogy javithato vagy tenyleg csak csere? Esetleg valami otlet? 

(a keszulok volt frissitve)

Koszonom!

mohaigabor Creative Commons License 2016.12.14 0 0 5039

Sziasztok!

Olvasom a kommenteket, többen is a navi frissítésével szenvednek..

Nincs valami átfogó részletés leírás ami alapján egyszerűen meg lehet csinálni?

én egy RNS510-et szeretnék lassan új térképpel ellátni, de egyelőre nem vagyok benne biztos hogy érdemes belekezdenem.. 

simonjoe Creative Commons License 2016.12.14 0 0 5038

Sziasztok!!

Nemtom, h szabad-e ilyen dolgokat ide írni, de ha valakit érdekel, B6-os CC-hez való gyári tetőcsomagtartómat eladnám kassza 20eHUF-ért. A régi gyári ár tízedéért. :-))

Üdv: Joe

táltos0711 Creative Commons License 2016.12.13 0 0 5037

Üdv!

Valaki meg tudja mondani nekem, hogy mit csináltam rosszul, hogy még olvasni sem tudja a cd-t (még az unlock-nál tartok) az autó?Köszönöm!

1pupak Creative Commons License 2016.12.11 0 0 5036

Sziasztok.Az lenne a kérdésem hogy tud e valaki olyat hogy MFD2-teleatlaszról (DVD) átkonvertálni magyar térképet MFD1-cd-re.2003-a vw passatot vettem és sajna van is navim,és nincs is.Hálás köszönet a válaszért.

simonjoe Creative Commons License 2016.12.10 0 0 5035

....az a baj, h kiírta, h sikerült a másolás, de azóta csak loopingol a fej. Bejön a VW logó, kikapcs, majd újra. Kardomba dőlök!!!!!!!!!!!!!! :-((((

vatosz Creative Commons License 2016.12.10 0 0 5034

Nos, végül mégis jó a link, de EDGE-el ne próbálkozzon senki... Másik böngészővel ment a dolog.

Sajnos a térkép frissítéséig nem ment el a dolog, mert előtte frissíteni próbálom a szoftvert, egyelőre nem sok sikerrel.

Mivel C végű a fejegység, és sokaknak pozitív véleménye volt az 5274-es verzióról, így arra esett a választás. A legtöbb dolgon végigment, már csak két sor maradt, GATEWAY meg DAB talán. 75% és még 18 perc. Na ez tartott kb 40 percig, majd jött az error:

Megpróbáltam még egyszer, eredménye ugyanaz, annyi különbséggel, hogy egy sor mintha eltűnt volna, és így már 71%-nál áll meg egy jó darabig.

Végül próbáltam a recovery image-et, ezt meg nem olvassa be sajna, vagy rossz a lemez vagy nem tudom...

Kapott most egy 3. esélyt, bár nem bízom benne.

Így igazából segítséget kérnék olyan fórumtárstól, aki Budapesten vagy a környékén (én XVII kerületi vagyok) tudna adni kölcsön, vagy akár fizettségért írna nekem tuti jól működő lemezeket (recovery és esetleg valami újabb SW). Lehetőleg még a holnapi napon lenne jó. 

Köszönöm előre is!

Előzmény: vatosz (5028)
vatosz Creative Commons License 2016.12.10 0 0 5033

Ké mióta 31%... ez áll a helpben:

The unit will start to copy the maps from SD Card to the HDD. Usually this takes ~30 min. The copy process displays 31% complete all the time, so don't panic, just wait ~30 min

majd később ezt a hibaelhárításnál:

Error: The unit is stuck at 31% for too long (more than 30 minutes) – (1) Restart the unit and retry the copy process. Make sure that your car battery is fully charged. (2) Use the RNS-510 – Software Recovery CD then try the Maps Tool again.

Előzmény: simonjoe (5031)
kzsoctavia Creative Commons License 2016.12.10 0 0 5032

Próbáld mégeggyszer a dvd-t nekem is csak 2.3. nekifutásra volt hajlandó felmásolni. Szerintem sd ről is menni kellene neki független attól hogy van a vinyón térkép file vagy sem

Előzmény: simonjoe (5031)
simonjoe Creative Commons License 2016.12.10 0 0 5031

Sziasztok!!

A térkép frissítésem nem jött össze, a DVD-ről való installnak annyi lett az eredménye, h még azt is letörölte a HDD-ről ami rajta volt. :-( SD-ről meg nem tudom frissíteni azon a nyamvadt 31%-on áll és semmit sem csinál. Most megkerestem a gyári V3-as lemezt, megpróbálom azt feltenni frissítés előtt, talán az a baj, h mivel most semmi nincs a winyón így nincs is mit felülírnia. Vagy nemtom. :-) Holnap folyt.

simonjoe Creative Commons License 2016.12.10 0 0 5030

Köszi, azért nekifutok, ha nem jön össze akkor sajnos marad az SD-s verzió. Majd beszámolok este. :-)

Előzmény: tiB# (5029)
tiB# Creative Commons License 2016.12.09 0 0 5029

Ha a DVD-t beteszed, felismeri, hogy más a térkép, mint ami a HDD-n van és megkérdezi, hogy felinstallálja-e, vagy csak futtatod a DVD-ről (ilyenkor megmarad a HDD-n a fennlevő anyag, amíg benn van a DVD addig működik az azon levő anyag, amikor kiveszed a DVD-t minden visszaáll az előtte lévőre).

Arra számíts, hogy ha az installálást választod az kb. neverending story, napokig másolgatja (nekem több hét alatt sem sikerült neki, akkor váltottam SD-s megoldásra), ez nem tudom minek a függvénye, az SD-ről felment kb. fél óra alatt.

Előzmény: simonjoe (5027)
vatosz Creative Commons License 2016.12.09 0 0 5028

Próbáltam pedig többször és más is jelezte a map tools honlapján, hogy nem megy a link...

Nem tudnád feltölteni valahova vagy elküldeni?

Sokan azért "vesződnek" ezzel a megoldással, mert a V14 (de a korábbiak is) csak Dual Layer-es DVD-re fér fel, ezt viszont sok esetben nem olvassa az RN510. De szerintem is próbáld meg, már csak azért is, mert ha jól tudom, akkor használható lesz magában is a DVD felmásolás nélkül is, ha pl nem akarod felülírni a meglévő East EU térképet.

Szóval tudtommal nem kell semmit sem bűvészkedni, beteszed és reménykedsz, hogy felismerje jól a DVD-t és rákérdezzen, hogy felmásolod a térképet vagy használod a DVD-ről.

Azért az is lehet, hogy hülyeséget beszélek, mert csak a napokban olvasgattam utána (bár azt sokat) a témának.

Előzmény: simonjoe (5027)
simonjoe Creative Commons License 2016.12.09 0 0 5027

Nekem sikerült letölteni onnan, valszeg valamit nem jól csináltál. De nem vesződöm ezzel az SD+OD kombóval. Kiírtam egy DVD-re megpróbálom arról frissíteni.

Ebben viszont tudna valaki segíteni, h miként kell direktben a DVD-ről a frissítést megcsinálni? Csak beteszem a fejbe oszt jóccakát? Csinálja magától, vagy itt is kell hókusz-pókusz, "gyújtás" nélkül három gombos megnyomásos install?? :-))

Előzmény: vatosz (5026)
vatosz Creative Commons License 2016.12.09 0 0 5026

Ezt találtam én is pár napja, de már akkor sem működött sajnos (mármint a link). :(

Máshol viszont azt írták többen is, hogy a 08-as (valójában 0.7b) megcsinálja és valóban így van. Nekem megvan ha kell valakinek.

Előzmény: simonjoe (5025)
simonjoe Creative Commons License 2016.12.09 0 1 5025

innen le lehet tölteni, és úgy néz ki, h kezeli a V14-et. :-) 

https://megawrzuta.pl/download/61cfe1bb545e8f4fa7ffb5c627a33358.html

Előzmény: tiB# (5020)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!