Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Ma vettem barkát. Tanácsotokra gyökereztetni szeretném. A legzöldebb, legfrissebb ágnak a végét kicsit "megzúztam " és vízbe tettem. A biztonság kedvéért 2 ágat próbálok hajtatni!...a többit víznélkül vázábs tettem. Még nem díszítem, messze még húsvét!
Piros piszke tövet szeretnék kérni vmilyen formában,cserébe magas irisz tövet,gyökeres kecskerágót,bársonyka virágmagot vagy téli futó jázmin tövet tudok ani.
köszi és további jó topikozást-fórumozást mindenkinek
Szeretnék Sarpo mira vetőburgonyát, de amit keresel az nekem nincsen. Másra nem cserélsz? Lila krumplit tudok adni cserébe, vagy írd meg mik érdekelnek, hátha van. Én nem tudok írni, méled nem publikus.
Nekem van, oltó ágat, vagy dugványozásra alkalmas ágat tudok adni. Ápr. második vasárnapján megyek Monorra a kisállat börzére, oda eltudom vinni. Ha te nem is mész, ismerősöd biztosan, akinek oda tudom adni. Ha érdekel, írj!