Keresés

Részletes keresés

Lúzer Manuel Creative Commons License 2007.07.10 0 0 759
Például ha az egyiket megtámadta, akkor lehet, hogy közben a másiknak háttal volt... ;-)))
Előzmény: vágyaktengere (756)
villamosjegy Creative Commons License 2007.07.10 0 0 758
Ja, a Révész Máriusz esete sem volt életszerű. Mégis megtörtént, s ami utána történt a parlamentben Kuncze Kandúr főszereplésével az a magyar demokrácia egyik legízléstelenebb története.
Előzmény: ooloo (749)
Törölt nick Creative Commons License 2007.07.10 0 0 757
Aszondod Lengyel Zoltán már hülye is? Eddig csak Májiuszról híreszteltétek.
Előzmény: Törölt nick (466)
vágyaktengere Creative Commons License 2007.07.10 0 0 756
Én csdak azt nem értem,hogy ezek -a cigány bűnözőktől befosó rendőrnek hazudott élőlények- miért okoztak a hátán sérülést, ha egyébként szabályosan intézkedtek???
kátyja Creative Commons License 2007.07.10 0 0 755

"es annak rendje modja szerint feljelentett. "

És milyen büntetést kaptál?

Előzmény: pirosnarancs (752)
Lúzer Manuel Creative Commons License 2007.07.10 0 0 754
AZért verték meg, mert nem nő volt. A zsaruk megint egy jó kis megerőszakolásra vágytak, de ezek szerint nem buzik, viszont dühükben, hogy miért nem egy félmeztelen csaj jött inkább, eldádázták szegény képviselőt...;-))))

Egyébként ezen az alapon elég lett volna csak azt mondania, hogy MSZP képviselő (persze tudom, hogy egy hithű Fideszes ilyet nem tudna kimondani), és akkor a zsernyákok haptákba vágják magukat, elnézést kérnek, sőt, megköszönik, hogy megkímélte őket a verés nehéz fizikai erőfeszítésétől. ;-)))
Előzmény: ooloo (749)
tucsokkoma Creative Commons License 2007.07.10 0 0 753
Dehogy:) Elismerte hogy ő volt a hibás.  Ennyi is elég volt.
Előzmény: Lúzer Manuel (750)
pirosnarancs Creative Commons License 2007.07.10 0 0 752
Pontosan. En is indultam el otthonrol papirok nelkul es lekapcsoltak gyorshajtasert. Majd amikor mondtam a zsarunak, hogy sorry minden iratom otthonmaradt de itt lakom 2 utcara akkor elengedett haza (autoval!) es nem probalt agyonverni. En meg elhoztam az irataimat es annak rendje modja szerint feljelentett. Gondolom ha uvoltoztem volna es meg nekem all feljebb akkor ok sem lettek volna szelidek.
Előzmény: tucsokkoma (748)
chapelle Creative Commons License 2007.07.10 0 0 751
"Örüljön a fidesznyik hogy nem dugták meg ...."

hát igen, ebben a mai világban már semmi sem biztos :)
Előzmény: Törölt nick (642)
Lúzer Manuel Creative Commons License 2007.07.10 0 0 750
És a férjed is cirkuszolni kezdett a rendőrökkel, mikor ő volt a hunyó?
Előzmény: tucsokkoma (748)
ooloo Creative Commons License 2007.07.10 0 0 749

...meg mondta, hogy fideszes képviselő, amire a rendőrök most jobban buknak, mint a magyar zászlóra.

Nagyon nem életszerű, hogy a fakabátok azután osztják ki a fejét, miután felmerül, hogy mentelmi joga van (lehet). Szvsz előbb hepciáskodott és csak akkor juhászodott meg, amikor kattant a kezén a bilincs.

Előzmény: ohrana (740)
tucsokkoma Creative Commons License 2007.07.10 0 0 748

Gondoltam hogy ez is politikába fullad:((((

Az én férjem vezetett már mezítlább, egy szál sortban, sőt olyan is volt hogy a munkahelyén felejtette a papírjait, netán pár hete lejárt a jogosítványa mert nem figyelt rá. Mindezt Pesten és Budán és mégsem akarta senki megverni, de még előállítani sem igazoltatáskor.

pirosnarancs Creative Commons License 2007.07.10 0 0 747
Azert mert onmaga is egy tetves bunozo es legalabb a fajtarsait tisztelhetne. Amerikaban lehet, hogy ezt nem uszta volna meg elve.
Előzmény: Round_Robin (725)
kátyja Creative Commons License 2007.07.10 0 0 746

Off.

Jó a nick neved.:)))

molar Creative Commons License 2007.07.10 0 0 745

Úgy van ahogy mondod, szóról szóra. Viszont ha valakit pofán vágnak és leteperik a földre, akkor nehezére eshet a vigyázzállás.

Ezt már képviselője válogatja, egy tökös szoci képviselő bizonyára bilincsben, földön fekve is tud vigyázzban állni, teljes mértékben helyeselve a rendőrök eljárását.

Előzmény: Derek (11)
kátyja Creative Commons License 2007.07.10 0 0 744

Meg gatyában grasszált.:))

Azért egy képviselőt, meg egy sima határozott állampolgárt nem szoktak csak úgy, alapból megverni.

A rendőrök meg mindig feljelentést tesznek hivatalos személy elleni erőszak miatt.

Szerintem ezt tanítják nekik az oskolában.:)))

pirosnarancs Creative Commons License 2007.07.10 0 0 742
Tekintettel arra, hogy a tisztelt kepviselo sajat magaban akart szandekosan kart tenni es ezt pechere az orson a kamera rogzitette is en abban sem vagyok biztos, hogy el kene hinni amit allit. Lehet, hogy nem volt semmi eroszak, csak mocskolodni probal hatha igy megussza a szabalysertest.
Előzmény: pergynt2 (735)
kátyja Creative Commons License 2007.07.10 0 0 741

Na, ja.

Azok a kispályás rendőrök pont figyelték.

ohrana Creative Commons License 2007.07.10 0 0 740
Először engedték telefonálni, és szólt, hogy hozzák utána a papírjait. Gondolom, okoskodott, hogy hol az azonosító, meg mondta, hogy fideszes képviselő, amire a rendőrök most jobban buknak, mint a magyar zászlóra.

o
Előzmény: kátyja (736)
Lúzer Manuel Creative Commons License 2007.07.10 0 0 739
Különben meg szerencséje, hogy nem erőszakolták meg, főleg, hogy majdnem pucéran vezetett... ;-))))))
Azért ez is egy kicsit "kihívom a sorsot" viselkedés...
Lúzer Manuel Creative Commons License 2007.07.10 0 0 737
De hát épp ez az, egy szál gatyában, igazolványok nélkül bárki mondhatja, hogy képviselő...
Ilyen naívok a rendőrök, hogy egyből elhitték, és durvulni kezdtek?

Vagy szerinted titkosszolgálati módszerekkel figyelték, és az egész ellenőrzés csak álca volt, minden arra ment ki, hogy konkrétan őt jól összverjék? Nem tulajdonítasz túl nagy fontosságot neki? :)
kátyja Creative Commons License 2007.07.10 0 0 736

Egyetértek.

Ha nincs nálam papír legalább befogom a számat.:)))

Mondjuk ha nagyon okoskodott lehet, hogy kapott pár pofont.

Előzmény: schwarzundblau (732)
pergynt2 Creative Commons License 2007.07.10 0 0 735

Szándékos képviselőelleni rendőri brutalitás volt! Pikkeltek rá.!

Októberi reflexek!!!

Előzmény: Lúzer Manuel (731)
Lúzer Manuel Creative Commons License 2007.07.10 0 0 734
Gondolod, hogy beküldték a tűzvonalba egy kis mártírbotrányért, mint Révész Máriuszt annak idején, meg a többi békés felvonulót? Mondjuk az is ügyes húzás volt Orbántól... :)))
Elismerésre méltó, hogy az Ügyért és a Vezérért ilyen hűségesen feláldozzák magukat, igazi pártkatonához méltó viselkedés. ;-)))))))))))

De az is lehet, hogy Gyurcsány küldte a fakabátokat egy kis vadászatra, hogy régen volt már fideszesverés... ;-)))))
Előzmény: schwarzundblau (732)
pergynt2 Creative Commons License 2007.07.10 0 0 733
miért? körözték?
Előzmény: Törölt nick (722)
schwarzundblau Creative Commons License 2007.07.10 0 0 732

Az a nagy probléma, hogy ezek a polik istenként viselkednek (jobb bal egyaránt).

Gondolom mókuskánk is "szerény" gyerek módjára viselkedett. Megkapta a jutalmát.

De az is eszembe jut, hogy ez a katona sokat nem szerepel és főnökétől kapott egy kis feladatot, amivel címlapon lesz és nagy szolgálatot tesz a pártnak (ismét lefejezhetnek egy két rendőri vezetőt)

Lúzer Manuel Creative Commons License 2007.07.10 0 0 731
Na igen, a jogsi nem autóhoz kötődik, hanem személyhez.
Előzmény: ET2000 (726)
schwarzundblau Creative Commons License 2007.07.10 0 0 730
Biztos azt hitték ő is a melegfelvonulás része. (sokat nem tévedtek)
Lúzer Manuel Creative Commons License 2007.07.10 0 0 729
A képviselő hibás, mert megfelelő dokumentumok nélkül vezetett, és nyilván tisztában van vele, hogy ez még egy képviselőtől is szabálysértés. Még Fideszestől is.

A rendőrök hibásak, mert ettől még szabad megverni, még ha üvöltözik is velük, vagy ellenük szegül.

Viszont ez az eset jól példázza, hogy miért ne vezessünk egy szál gatyában Budapesten, továbbá, hogy gatyában egy képviselőt semmi se különböztet meg egy bűnözőtől.
(Hmm, lehet, hogy felöltözve se?) ;-)))))
ohrana Creative Commons License 2007.07.10 0 0 727
1. Ha a rendőrön nincs azonosító, akkor nem kell nálam legyen személyi. Mert az nem rendőr, hanem fasznak öltözött bohóc.

2. A képviselő meg hülye volt, miért nem mondta, hogy buzi, és ő így jár. Akkor még kéklámpás felvezetést is kapott volna.

o

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!