Ja, a Révész Máriusz esete sem volt életszerű. Mégis megtörtént, s ami utána történt a parlamentben Kuncze Kandúr főszereplésével az a magyar demokrácia egyik legízléstelenebb története.
Én csdak azt nem értem,hogy ezek -a cigány bűnözőktől befosó rendőrnek hazudott élőlények- miért okoztak a hátán sérülést, ha egyébként szabályosan intézkedtek???
AZért verték meg, mert nem nő volt. A zsaruk megint egy jó kis megerőszakolásra vágytak, de ezek szerint nem buzik, viszont dühükben, hogy miért nem egy félmeztelen csaj jött inkább, eldádázták szegény képviselőt...;-))))
Egyébként ezen az alapon elég lett volna csak azt mondania, hogy MSZP képviselő (persze tudom, hogy egy hithű Fideszes ilyet nem tudna kimondani), és akkor a zsernyákok haptákba vágják magukat, elnézést kérnek, sőt, megköszönik, hogy megkímélte őket a verés nehéz fizikai erőfeszítésétől. ;-)))
Pontosan. En is indultam el otthonrol papirok nelkul es lekapcsoltak gyorshajtasert. Majd amikor mondtam a zsarunak, hogy sorry minden iratom otthonmaradt de itt lakom 2 utcara akkor elengedett haza (autoval!) es nem probalt agyonverni. En meg elhoztam az irataimat es annak rendje modja szerint feljelentett. Gondolom ha uvoltoztem volna es meg nekem all feljebb akkor ok sem lettek volna szelidek.
...meg mondta, hogy fideszes képviselő, amire a rendőrök most jobban buknak, mint a magyar zászlóra.
Nagyon nem életszerű, hogy a fakabátok azután osztják ki a fejét, miután felmerül, hogy mentelmi joga van (lehet). Szvsz előbb hepciáskodott és csak akkor juhászodott meg, amikor kattant a kezén a bilincs.
Az én férjem vezetett már mezítlább, egy szál sortban, sőt olyan is volt hogy a munkahelyén felejtette a papírjait, netán pár hete lejárt a jogosítványa mert nem figyelt rá. Mindezt Pesten és Budán és mégsem akarta senki megverni, de még előállítani sem igazoltatáskor.
Úgy van ahogy mondod, szóról szóra. Viszont ha valakit pofán vágnak és leteperik a földre, akkor nehezére eshet a vigyázzállás.
Ezt már képviselője válogatja, egy tökös szoci képviselő bizonyára bilincsben, földön fekve is tud vigyázzban állni, teljes mértékben helyeselve a rendőrök eljárását.
Tekintettel arra, hogy a tisztelt kepviselo sajat magaban akart szandekosan kart tenni es ezt pechere az orson a kamera rogzitette is en abban sem vagyok biztos, hogy el kene hinni amit allit. Lehet, hogy nem volt semmi eroszak, csak mocskolodni probal hatha igy megussza a szabalysertest.
Először engedték telefonálni, és szólt, hogy hozzák utána a papírjait. Gondolom, okoskodott, hogy hol az azonosító, meg mondta, hogy fideszes képviselő, amire a rendőrök most jobban buknak, mint a magyar zászlóra.
Különben meg szerencséje, hogy nem erőszakolták meg, főleg, hogy majdnem pucéran vezetett... ;-)))))) Azért ez is egy kicsit "kihívom a sorsot" viselkedés...
De hát épp ez az, egy szál gatyában, igazolványok nélkül bárki mondhatja, hogy képviselő... Ilyen naívok a rendőrök, hogy egyből elhitték, és durvulni kezdtek?
Vagy szerinted titkosszolgálati módszerekkel figyelték, és az egész ellenőrzés csak álca volt, minden arra ment ki, hogy konkrétan őt jól összverjék? Nem tulajdonítasz túl nagy fontosságot neki? :)
Gondolod, hogy beküldték a tűzvonalba egy kis mártírbotrányért, mint Révész Máriuszt annak idején, meg a többi békés felvonulót? Mondjuk az is ügyes húzás volt Orbántól... :))) Elismerésre méltó, hogy az Ügyért és a Vezérért ilyen hűségesen feláldozzák magukat, igazi pártkatonához méltó viselkedés. ;-)))))))))))
De az is lehet, hogy Gyurcsány küldte a fakabátokat egy kis vadászatra, hogy régen volt már fideszesverés... ;-)))))
Az a nagy probléma, hogy ezek a polik istenként viselkednek (jobb bal egyaránt).
Gondolom mókuskánk is "szerény" gyerek módjára viselkedett. Megkapta a jutalmát.
De az is eszembe jut, hogy ez a katona sokat nem szerepel és főnökétől kapott egy kis feladatot, amivel címlapon lesz és nagy szolgálatot tesz a pártnak (ismét lefejezhetnek egy két rendőri vezetőt)
A képviselő hibás, mert megfelelő dokumentumok nélkül vezetett, és nyilván tisztában van vele, hogy ez még egy képviselőtől is szabálysértés. Még Fideszestől is.
A rendőrök hibásak, mert ettől még szabad megverni, még ha üvöltözik is velük, vagy ellenük szegül.
Viszont ez az eset jól példázza, hogy miért ne vezessünk egy szál gatyában Budapesten, továbbá, hogy gatyában egy képviselőt semmi se különböztet meg egy bűnözőtől. (Hmm, lehet, hogy felöltözve se?) ;-)))))