Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Az utolsó hozzászólások alapján szerettem volna frissíteni a magyarország térképet c320-asomon. El is jutottam addig, hogy a file-okat lecseréljem, de a sima exe filet( narancs mio logós ) file-t sehogy sem akarja lecserélni, mert azt írja, hogy nem lehetséges, mert az elérési út túl bonyolult.
Most már be sem tudok lépni a miomap-ba,mert hiányzik az exe file( valahogy kitörölhettem).
Kérem valaki segítsen a problémát orvosolni, mert már beleőőőőőrülök lassan!
Letöltöttem innen is a térképet ---haladás nem kulcs van magyarország térképe elött,hanem 3betü talán r.i.p.? pici k is betük,de sajna nekem így sem megy---
Szia! Köszi a segítséged de valamiért azt írja ki hogy néhány térkép zárolva van ------ s ez a magyar térkép amit most tettem rá...Miért lehet ez vajon? Ha valaki tud segítsen....köszönöm
Sziasztok!!!! Segítségre lenne szükségem.... van egy mio c320-asom amin 2006 10,-havi magyarország térkép van Mio Map V3 ezt írja ki bekapcsoláskor honnan tudnék leszedni Magyar friss térképet mondjuk olyat amin rajta van a Megyeri híd is gondolom az akkor már elég friss..... Köszönöm
egy kis segitsegre lenne szuksegem fonokomnek van egy airis T910-es vagy 920-as keszuleke, igo8.3.2-es verzi fel lett rakva sd-re, amikor inditod kiirja hogy a 240*400-as konyvtarbol a loading.bmp-t nem tudja betolteni, es kilep otlet ?
Eladnám 1/2 éves MIO C720B típusú készülékemet dobozával , minden tartozékával, magyar gar. levéllel, + egy 8 Gb -os SD kártyával Sajnos az árára nagyobb szükség van mint magára a készülékre. Ára 60 000 Ft
Sziasztok! Volt egy Sony GPS-em. Azt lecseréltem egy MioC520-as-ra. A sonyval ha útvonalat terveztettem Szombathely és Bécs között, akkor egy nagyon jó útvonalat készített nekem. Elkerültem az autópályákat, és végig főúton mehettem. Ugyan ezt az utat a Mio-val tettem meg a hétvégén, de ez bevitt minden faluba, meg hegyeken keresztünl vitt. Próbáltam átállítani, hogy ne gyorson legyen, hanem röviden, vagy optimálison, de csak a hegxyeken keresztül volt hajlandó vinni... Próbáltam, hogy a járművet átállítom, de az eredmény ugyan az. Több tervezést is összehasonlítottam ezek után. A mio mindig bele akart vinni buta helyzetekbe. Hogy kell b eállítani, hogy legyen különbség a különböző tervezések között? Meet nekem nincs különbség.. Az útvonal mindig ugyan az, csak 1-2 km-el hosszabb ill rövidebb távokat ír ki... Mi a megoldás? (Nem akarok újra sonyt...)
Tudnátok írni egy linket, ahonnan le tudom tölteni a legutolsó térképet, ami a végi miomaphoz jött ki (vagy igo 2006-hoz... ha jól tudom ugyan azt a formátumú térképet használják)
Kérdésed eléggé összetett. A legegyszerűbb lenne, ha verziót váltanál. A 8.3.1.57021 nek sok hibája van, többek között a Hr is, bizonyos esetekben és beállításoknál. Klikk a nickemre, regisztrálj be, és ott a FAQ elolvasása után minden világos lesz. Ha még lenne kérdésed, akkor ott tedd fel.
Próbálkoztam jópárral, még Riks 3.3a-ját is felraktam, de mindegyikkel ugyanez a jelenség.
Normális az, hogy ha újraindítást mond a progi, akkor egy teljes hard resettel indul? Akárhogy is legyen most csak az alap skin működik, hiába választok ki másikat... :(