Van egy eledó felszerelésem. Egy Benson Condor II válvédő M-es méretben egy Adam's A4-es sisakom L-es méretben egy fekete nadrágom M,L-es méretekben és minden egyéb protektorom. Alig használt. Kezdő ár:50 000Ft persze lehet alkudni.
Remélem elolvastad rendesen a tiltott szerek és dolgok listáját. A hab party is közte van !!!!! :D:D:D:D::D Olyan 1 héten belül megy ki egy egész labor brigád, vérátömlesztést kapsz és herédből mintát vesznek, kicsit felvágják de 1-2 hét és begyógyul. Addig meg éljen a kacsa !!! :D
iNtezkedem a heten hogy ilyen ne fordulhasson elo tobbet. Faszomatmar, fogathajto versenyt rendeztek azon a szaron erre mi meg nem mehetunk fel rá? Wtf???
Azt ők látni fogják, legalább is nekem ezt mondták. Én kérdeztem hogy én nem láthatom a saját csapatomat mert akkor könnyebb lenne házon belül intézkedni. Nem tudtak rá válaszolni konkrétan de lehet hogy összejön. Én be írtam az egész hónapot és aki nem regel azt nem engedik játszani. Ja és igen azt akartam írni hogy Széchenyi ltp műfüves Szolnok.
Az akkor egész pontosan szolnok széchenyi műfüves, mert van máshol is.
Akkor már csak pár kérdésem maradt. A napokat mikortól kell töltögetni? Ráér még pár napot? Meddig kell regisztrálni? És egyébként is honnan fogják tudni a szövetségben hogy valaki regisztrálva van vagy sem?