Hali! Valaki meg tudná mondani, hogy a fradi népligeti pályájára pontosan hogy lehet eljutni? Mert ahogy láttam, a népligeti metrómegállótól kicsit messze van. Vmi busz megy arra? Előre is köszi, Máté
Először is bocs hogy a mai edzést is kihagyom de egyszerűen képtelen vagyok kivergődni ebből a megfázásból, ráadásul a héten folyamatosan olyat csinálok amit eddigi életemben még nem nagyon: elkezdtem dolgozni, ráadásul olyan helyen ahol még linkelni sem tudok (ügyészség, Bv. osztály)... szóval amint lehet csatlakozom! Nektek addig kitartást és ahogy a Fiki által bevágott videón is láttátok, nem a méret a lényeg, hanem a lelkesedés! :D
Roland!
Számomra a megtiszteltetés... és még annyit hozzá: TANÍTS MESTER!!!! :D "hips don't lie!!" :D :D :D
Roland! Eddig is példaképként tekintettem rád, (már ami az ökörködést illeti), de ha ezt a sákírás dolgot megcsinálod, ráadásul úgy, a stex-féle, cigit-a-köldökbe stílusban, esküszöm te leszel a császár a szememben! :D Na? Bevállalod Brother? :D :D :D
Szevasztok - főleg rooke-ik! Van egy eladó Adams 2000-es M-es sisakom (felmatricázva) és egy Rawlings Silencer 86X M-es vállvédőm. Mind a kettő kb. 1 éves. Akit érdekel, az hívjon nyugodtan- akár még ma is 22 óráig - a nullahathúsz-negyvenhatnullaöt-nyolckilencvenkettőn.
A Magyar Melegek Közösségének nevében köszönöm, és könyörgök RÖGZÍTSD! Az újoncoknak üzenem, hogy így kell nyomni a Jumping Jack-et. http://www.youtube.com/watch?v=UTx_XT2XuEs&feature=related
Neked mutatom meg elsőként. ;) Amugy hívtak az ATV-től is, valami Reggeli Jam-be, vagy mi. De lemondtam, mert nem fogok kómás arccal Sákírázni nekik. :D