Keresés

Részletes keresés

zzombie Creative Commons License 2006.01.07 0 0 101

GYerekszáj, másik topicról loptam:

Zsuzsi 3,5 éves:

- A Petra (ovistárs) dédikéje már meghalt és fent van az öööööö....... mennyezetben.

Crazyworld Creative Commons License 2006.01.06 0 0 100
:D
Előzmény: zzombie (99)
zzombie Creative Commons License 2006.01.06 0 0 99

Ismeritek Rudolfot a pirosorrú rénszarvast?

- A Télapó szánját húzó rénszarvasok közül ő van az első sorban.

- Ismeritek Rudolfot a barnaorrú rénszarvast?

- Neeeem? Pont olyan, mint Rudolf a pirosorrú rénszarvas, mögötte van a sorban, csak nem tud olyan gyorsan megállni. :-))

Curapid Creative Commons License 2006.01.06 0 0 98
Hehh az kéne még :D
Mára már jobban van a drága,de azért szerintem még lenézek ma az állatorvoshoz :/
Crazyworld Creative Commons License 2006.01.06 0 0 97
Hm. Az enyém is beteg már egy hete...kapja az antibiotikumot, de semmi változás. Ugyan úgy tüsszög, folyik a szeméből a "könny". :( Úgy látszik, valami macskajárvány van! :D Remélem, nem madárinfluenza!! :D:D
Előzmény: Curapid (92)
zzombie Creative Commons License 2006.01.06 0 0 96

Nem titkos a suli neve, BGF-KVIF-en (Kereskedelmi, Vendéglátőipari és Idegenforgalmi Főiskola) Tourism and Hotel management szakon vagyok. Angol nyelvű  a képzés, amit az nehezít, hogy a tanárok nem tudnak rendsen angolul... Ha végzek akkor asszem turisztikára szakosodott közgazdász leszek diploma szerint. Szuerintem meg nem fogok turizmusban dolgozni, maradok a fordításnál:)

Előzmény: Cateye_ (95)
Cateye_ Creative Commons License 2006.01.05 0 0 95
Megértelek de sajnos semmi vígasztalót nem tudok mondani :(
Nálunk az 5 év alatt nem volt szigorlat, de voltak olyan vizsgáim, amiket amíg élek nem felejtek el, az első ilyennél jöttem rá, hogy szép jegy az elégséges is.
Megkérdezhetem, hogy mit tanulsz (milyen jellegű suliban, a nevét nem feltétlenül szükséges megmondani) és mi leszel ha végzel?
Előzmény: zzombie (94)
zzombie Creative Commons License 2006.01.05 0 0 94

Fel ne

m adom, csak idegesítő, hogy többet készültem erre a vizsgára, mint anno bármilyen vizsgára vagy akár az érettségi összes tárgyára, erre adnak egy olyan tesztlapot amit meg se lehet oldani. Plusz emiatt csúsztatnom kell egy jól fizető munkát.
Előzmény: Cateye_ (93)
Cateye_ Creative Commons License 2006.01.05 0 0 93
Azért még ne add fel.
Előzmény: zzombie (91)
Curapid Creative Commons License 2006.01.05 0 0 92
Beteg a macskám :((((((((( Köhög,meg meg van fázva folyik az orra és be van rekedve:((((
A kis hülye ,pedig szinte mindig benn van:((
Először azt hittem macska nátha,de az ellen van oltása.
Na mind1 elviszem állatdokihoz holnap.
zzombie Creative Commons License 2006.01.05 0 0 91

Ááá

áá, ezt nem hiszem el! Összeválogatták a legnehezebb feladatokat plusz kaptunk egy olyat is, amit nem is vettünk..... még nincs eredmény, de úgy tűnik repetázok:( Vazze:((
KelemenGy Creative Commons License 2006.01.05 0 0 90
Hmm... jó party lehet :))
Előzmény: Crazyworld (84)
zzombie Creative Commons License 2006.01.05 0 0 89

Na, biztonság kedvéért fegyvertár elkészült, mellékhelység gyakran látogatva.... Jajj...

Cateye_ Creative Commons License 2006.01.04 0 0 88

zzombie!

Sikerülni fog a szigorlatod, szorítok továbbra is!

(talira elviszem majd a gyöngypatidat és nagyon szívesen :)

Tudom, hogy nem a kabalán múlik, ettől függetlenül van egy kabalám nekem is :) Még Hugitól kaptam amikor első éves voltam egyetemen, minden ZH-n és vizsgán ott volt velem az 5 év alatt, meg is kopott szegénykém :) Sőt, tegnap, amikor állásintejún voltam, akkor is ott ült a kosztümkabátom zsebében :) Ő egy kis elefánt, akinek cellux-szal egy 1 Ft-os van a talpaira ragasztva :)

Előzmény: zzombie (81)
horec Creative Commons License 2006.01.04 0 0 87

ÁÁÁÁ nem igazság :-))) Majd szétvetett a kíváncsiság mi lehet a szomszédom nickje, egész délután kutakodtam, furmányos logikával végre ráleltem, erre ezután meg beírod :P

Előzmény: Crazyworld (85)
Crazyworld Creative Commons License 2006.01.04 0 0 86
++++ Hajrá! ++++
Előzmény: zzombie (79)
Crazyworld Creative Commons License 2006.01.04 0 0 85

Már vagy 4 hónapja tduom! :D Kb akkor voltam nálatok utoljára... :)))

Üdvözlöm Boborjánt, ha legközelebb is összefuttok! :D

Előzmény: horec (82)
Crazyworld Creative Commons License 2006.01.04 0 0 84
"8 cookie", Orsi?!? Nem vagy Te egy kicsit perverz? :)
Előzmény: zzombie (77)
Curapid Creative Commons License 2006.01.04 0 0 83
Én is szorítok :)
horec Creative Commons License 2006.01.04 0 0 82
Crazy, kicsi a világ... Ma összefutottam hazafelé a szembe szomszédommal, és kiderült van egy közös ismerősünk -Te! Igaz, amikor voltál nálunk említetted, hogy a macsos topicból lakik a házunkban egy lány, de csak meg kellet volna fordulnod mielőtt belépsz, és elolvasni a névtáblát :-)))
zzombie Creative Commons License 2006.01.04 0 0 81
Jajj, köszönöm:)) Mindkettőt:) Kár, hogy nem a vizsga előtt van a tali, elvinném a patkányt kabalának:) Mármint a gyöngyöt:) Az igazival sztem ki is dobnának a vizsgáról:)

Előzmény: Cateye_ (80)
Cateye_ Creative Commons License 2006.01.04 0 0 80
Sikerülni fog, szorítok! :) És készen van a csuki gyöngypatid :)
zzombie Creative Commons License 2006.01.04 0 0 79
Kezd nagyon komoly gyomorgörcsöm lenni... Holnap szigorlat, ha nem sikerül ebben a félévben, ki is rakhatják a szűrömet... holnap du. 1-3 között szorítsatok légyszi...

horec Creative Commons License 2006.01.04 0 0 78
Talán Füstli? ;-)
Előzmény: Crazyworld (76)
zzombie Creative Commons License 2006.01.03 0 0 77
Orsi? Én szeretem Orsit, szerintem finom.

Előzmény: Crazyworld (76)
Crazyworld Creative Commons License 2006.01.03 0 0 76
A nyers húsról jutott eszembe, hogy mennyire xar ez a műbeles baromfivirsli! Komolyan, soha ne vegyetek! :P Borzasztó! :D
Crazyworld Creative Commons License 2006.01.03 0 0 75

Jah, és nem gimi, hanem esti...kihagytam egészségügyi okok miatt 3 évet, és most estin fejezem be...

De amúgy a valszámot nem is tanultuk igazánk, csak a kombinatorikát, de a kedvemért belekóstoltunk! :P És kérni fogják érettségin is alapszinten. :)

Előzmény: zzombie (73)
Crazyworld Creative Commons License 2006.01.03 0 0 74

"nyolc cookie-t"

Jól nyomod! :D Nekem csak egy jutott! :DD Bár elég is! :P

Előzmény: zzombie (73)
zzombie Creative Commons License 2006.01.03 0 0 73

Gimibe jársz? És valszámot tanulsz ott? Mi ez, zseniképző?

Na, én meg annyira kész voltam agyilag, hogy besétáltam ma a suliba jegyzetekért, meg hazasétáltam, lenyomtam egy jó öt km-t gyalog. Hazafelé bementem a Subwaybe és vettem egy harminc centis szendvicset meg nyolc cookie-t (tessék megkóstolni, isteni!!!!), a pénztáros lány megkérdezte, hogy ezt egyedül akarom-e megenni és nagyon furán nézett, amikor mondtam, hogy igen.

Egyébként van egy barátnőm, aki szintén imádja a subway-es cookie-t. Egyszer elhatároztuk, hogy elmegyünk oda kajálni, ő meg annyira örült, hogy cookie-t fogunk enni, hogy már a villamoson elkezdett ugrálni, mint egy ovis és tapsikolva mondta, hogy "De jó, cookie,kúki,kuki,kuki, végre, legalább ötöt benyomok, tök jó!!" , csak kicsit nézett minket az egész villamos, főleg a hímek...

Előzmény: Crazyworld (72)
Crazyworld Creative Commons License 2006.01.03 0 0 72

:D Ez jó! :D

Amúgy az egyik kedvencem volt a valószínűségszámítás, csak már nem emlékszem rá, pedig tavaly vettük...jó lesz így az érettségi! :D:D

Előzmény: zzombie (70)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!