Katie Melua olyan szép, mint egy angyal, - olyan földön kívüli. Kifejezhetem verssel is, amit én per pillanat most úgy értelmezek, ahogy nekem tetszik...
Most hallom az uszodában, hogy az egyik úszómester imádja, tele van P.M. lemezzel. De jó, majd kölcsön kérem! Habár nekem lényeges, hogy lássam is az előadót. Még ha a hang rovására is menne kissé.
Uff, ez most mégis OFF lett, na hozzuk gyorsan helyre :)
Néha lelkiismeretfurdalásom van a "sorrendiséggel", ugyanúgy szeretem Katie Meluát, ugyanúgy szép emlék, hogy a koncertjén ott lehettem, de ha felfedezek valami szépet, - más szép zenét, előadót, lekörözöm.
Ezzel nem csak én vagyok így gondolom.
Látom Te hűséges vagy sokszorosan, én is szeretem Katiet, de ha más szép zenére találok annak is annyira örülök.
Módosítok, aztán majdnem megbánom (vagy mégsem?), hiszen hatalmas öröm volt Katiet élőben hallgatni, és akkora lelkesedéssel beszámolnom akkor a koncertjéről.
Na végre egyszer nem offolok :) , pedig lenne mit. Úgyis tudod :)
Jó ide visszatérni egyszer-egyszer, a Katie-t imádóhoz.
Katie Melua csodálatosan szép! Ismét angyallány :)
Ellentmondásos a dolog, mert elkészült hozzá a videó, de a kiadott single-ek között nem tüntették fel Katie honlapján. Viszont azt írták, hogy a Collection albummal egy időben jelenik, jelent meg... Nyilván kellett egy promó videó az új albumhoz, és egy dal, amit elő lehet adni a tévés fellépéseken. Egyelőre úgy néz ki, nem fizikai CD, csak download only:
Ez tökre tetszik, imádom az ilyen making-of videókat! :P Amúgy nem értem. Most a Two Bare Feet egy kislemez, vagy csak egy beharangozó videó? Nem vágom.
Katie koncertje tegnap elmaradt a franciaországi Nantes-ban, mert egyszerűen képtelen volt énekelni. Napok óta erős meghűléssel utazgatott és koncertezett, és a buszokkal már megérkeztek Nantes-ba, de végül kiderült, hogy az esti fellépést le kell mondania. Éppen holnap kezdődne a brit turné, Katie hosszú idő óta most indulna nagy turnéra hazai közönség előtt, de ez, legalábbis az első állomásain a koncertek megtartása kicsit kérdésessé vált. Ha sikerül őt addigra valamennyire rendbe hozni, holnap Nottingham-ben lépne fel, ez lenne a brit turné első állomása. Ráadásul még ott vannak a promó fellépések televíziókban, rádiókban, hiszen megjelent a The Katie Melua Collection CD+DVD, amellyel Katie és Mike Batt lezárják az elmúlt ötéves közös munkájukat, legalábbis szerzőtársként.
"Valójában a tartalom marad jobboldalon, a menüsor középen, így ez kisebb felbontásoknál balra csúszottnak látszik." A francba, jól megzavartál. :) Valójában a tartalom marad baloldalon, a menüsor középen, így ez kisebb felbontásoknál jobbra csúszottnak látszik.
Valójában a tartalom marad jobboldalon, a menüsor középen, így ez kisebb felbontásoknál balra csúszottnak látszik. Láthatóan kompromisszummal próbálkozott az oldal tervezője, és ezért jobbra betett mindehová egy Katie-t ábrázoló háttérképet, hogy kiöltse az üres részt, nagyobb felbontásoknál viszont maga a tartalom nincs középen, hanem baloldalon, míg a menüsor az szépen középen van. Nyilván meg lehetett volna csinálni úgy is, hogy az oldalak különbözőképpen (de jól) nézzenek ki eltérő felbontásoknál, de az nagyobb munka lett volna.
Tehát a Collection DVD-n rajta van a Kozmic Blues a rotterdami élő koncertről, viszont helyhiány miatt azért kihagytak két dalt, a Dirty Dice-t és az I Think It's Going To Rain Today-t. Valamint van rajta egy riportfilm a színpadképhez tartozó óriási képernyők megtervezéséről-felállításáról, vagy valami ilyesmi. Ugyanis - bár csak 27-én jelenik meg - Lepton már hozzájutott az eBay-ről. :)