Topictalálkozók szervezése,hirdetése,élménybeszámolók egy helyen;mindenki számára közérthetően és könnyen hozzáférhetően.
Tessék bátran hirdetni e topic létrejöttét a vasutas fórumokon!
Többen is cáfolták már az április 1-ei időpontot. De remélem időben megtudjuk a tényleges leállítás időpontját, és nem előtte, vagy ami még rosszabb, utána egy nappal.
De mivel sokan vannak a topikon, akik IRL arrafelé laknak és esetleg még MÁV dologozók is, ezért nagy esély van arra, hogy időben megtudjuk, hogy mikor állítják le a forgalmat.
Már teljesen biztos, hogy április 1-től leállítják itt a személyforgalmat?
Ez engem is érdekelne, mert én elsejére terveztem, hogy megyek. Nem szeretnék lemaradni róla. Pár napja az ,,elveszettek" topicban azt írták, hogy valószínű, ápr. 1-én még lesz személyforgalom.
Sajna szombaton valószínűleg nem tudok veletek tartani, mert a főnököm nem biztos, hogy elenged, ezért egyenlőre úgy néz ki nem tudok veletek tartani... :(((((
A lista jelenleg akkor így néz ki:
division by zero
Zolcsi67
Sinbiciklis
_nyunyuka
P.Stephenson
k_n
Nohabfan(jövök!!,kérdőjel kiírtva:)) )
Kalapácsman(Szt.lőrinc-Barcs)
Ha mégis el tudok menni valami csoda folytán Szentlőrincen találkozunk, ha nem akkor vagy vasárnap, vagy jövő hét végén pótlom ezt a túrát.
Már teljesen biztos, hogy április 1-től leállítják itt a személyforgalmat?
a, így 2x vonatoznánk az elvesző szakaszon (oda-vissza) b, bejárnánk a teljes 62-es vonalat Villányig (ki tudja mikor vetődünk arrafele legközelebb) c, _nyunyuka már megvette a pótjegyet nekünk d, így lett meghirdetve, most már ne variáljunk!
De Te attól még nyugodtan elmehetsz gmarcékkal szerdán is, így számodra dupla élvezet lesz 4 nap alatt :)))