Asszem újra visszaállok edzeni hétfőtől persze felszerelés nélkül egy ideig,majd akkor kiderül mennyire fogja bírni a bokám a gyűrődést. Reméljük nem lesz semmi baja:))
Sziasztok Cápa vagyok. Ha van olyan ember aki esetleg jön a mai junior meccsre az legyen szíves hozza el magával a piros mezét, mert a mieink még nem lettek kész. Köszönöm
elnézést kérek minden csapattárstól, de a júniusi edzések nagyjából teljesen ki fognak számomra maradni. hétfőn megint 1.5 hétre utaznom kell, és az utazások között csomó munka van az új állásommal.. :(
a többieknek jó edzést mindenesetre. amikor tudok, megyek majd
Én is 2 műszakos vagyok, nekem nem kell bemutatni. Volt, hogy nekem is kimaradt pár hét a meló miatt. A gond az, hogy tendencia lett a 20 körüli létszám. Lassan a 30 embernek is örülni kell :( Én is folyamatosan egyensúlyozok a kapcsolatom, a meló és a W2 hármashatárán... Nem egyszerű, nem is vagyok mindig lent edzésen, vagy azon kívüli eseményeken. De nem az van, hogy meccs előtti héten lejövök 1 vagy 2 edzésre... Mindenesetre Tominak és Magic-nek big thx, amiért sérülten, betegen is lent voltak és segítettek amiben tudtak! Tegnap semmit se lehetett gyakorolni (mármint posztok szerint). Meccs előtt ~5 edzéssel szerintem ez nem járja. A baj, hogy nem csak tegnap, hanem szinte végig nincs ki a komplett kezdő csapat, így meg nem lehet semmit begyakorolni, ami aztán meg is látszik a meccseken...
Azt is vedd figyelembe h nem mindenki jár reggel melózni én pl most nem reggel hanem délután járok és nem tudom sehogy se elcserélni.És még azt se tudom h a jövő heti edzéseket hogy fogom megoldani,szeretnék már menni edzésre szeretnék ütközni játszani...
Lacika! Te milyen agilityről beszélsz??? Vagy én voltam régen szemésznél, vagy te nem voltál edzésen! De a többi 17 ember se látott téged (15 plusz Songi és Japó). Amúgy jó volt az agility!!! Én élvezem a medvét, a futkorászást és az ugrálást nem annyira, de megcsinálom azt is, ahogy csak tellik tőlem. Az edzés frankó volt, aki lemaradt róla sajnálhatja! Pl falember szerzett TD-t (kösz a passz István!), meg ilyenek. Jó hangulat, kellemes idő, sajnos kevés ember... 16 játékos a 48ból!!! 3 falember a teljes D és O lineból... Siralmas!!! Még ott a rájátszás és el KELL VERNI a Rebelst, mert csak úgy lehet döntős a W2. De igazából nem tudom minek tépem itt magam megint... Aki olvassa a fórumot, az úgyis lejön, aki meg nem jön, ide se szagol... Mindegy is, majd 16an állunk ki
Tudom, sokan leírtnak tartjátok a playoff meccsünket (sőőt még bent sem vagyunk), de próbáljatok meg lejönni edzésre. Ma 16an voltunk, és vmi labdadobálósütközésnélküli bohóckodást játszottunk.. Kis motiváció.. Vicces, és jó ütközések vannak benne; :-D Terry Tate #56 - Office Linebacker