Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
"No mindegy, újra regisztráltam egy másik e-mail címmel. Van még több is, így engem ezen a módon senki nem fog lerázni. Ne értsetek félre, nem vagyok erőszakos, csak szeretnék tisztázni néhány félreértést. ":-P
Ebből a topikból szeretném kitöröltetni a "diabetes 67" topiktárs 598, 601, 605 sz. beírását, ezen a nic néven összesen ez a 3 db. beírása van, de ezek egyike sem elfogadható más topiklakók számára a hsz. tartalma miatt..
Az előző kédésem törölve lett, ezért nyomatékkal kérem, hogy ezt NE töröljétek, hanem reagáljátok korrekten: nem szórakozás sokunknak az ide-látogatás :-((( Nem, NEM gondolom, sőt pontosan tudom, hogy NEM passzió a moderálás sem, ezért kérem, hogy érdemi reagálás kapjunk...
Valami rosszul sikerült lánctörlés gyakorlatilag kisikálta a "Parkinson-syndróma, parkinson-kór" témát :-( Ide sorstársak járnak, mint én is, s ha nem is mindenki sűrűn, de bizony számunkra ez is egy kapaszkodó!