1. rosszul feltételezed, és nem értem miért kell személyeskedned.........
2. Nem szennyeztem semmivel ezt a fórumot sőt inkább ritkaságogat, fényképeket és koncert DVD-ket mutattam és raktam ki a multiply-re. Ez persze nem érdem, de nehogy már ezért beszólj please.
3. 320-asokat én csak kerestem és ugye kérdés volt, hogy az mit jelent pontosan amire válaszoltam, szval nem kéne ferdíteni és általánosítani.
Én segíteni próbáltam másoknak itt és énis kaptam segítséget viszont, de nem értem miért kell velem kötekedned, ha megjött ne engem szekálj kérlek
Azt a puszit tényleg nem kellemes látni. Ami engem főleg irritál, az az, mikor vége a számnak, és Mel C felkiált hogy see you newt year! Annyira idegesít a hangja... Nekem sem tűnt kedvetlennek Bryan.
A slane castle dvdt megkaptam ajándékba tavaly az osztályomtól. Már nem tudom hányszor végignéztem, de egyszer sem tűnt fel, hogy rossz hangulatban lenne Bryan. Lehet, azért nem tűnt fel, mert másra koncentráltam. Idegesített Mel C!!!
Egyáltalán nem értetettem azt a puszit!!!!( na jó na, féltékeny vagyok)
A dvd az extrák közt rajta van a Soundcheck is. Akkor is Mel, felmegy a színpadra, nyom egy puszit Bryan szájára, s utána váltanak egy pár szót. S ölelik egymást, mintha rég nem látták volna egymást....
Mikor az Everything I Do alatt egyenesen a szemembe nézett, nem tudtam eldönteni, hogy mosolyogjak, nevessek, vagy komolyodjak el... Teljesen megbabonázott... még mindig bizsereg mindenem, ha arra az átható tekintetre gondolok... :)
Ilyen lenne Bryan amikor kelletlen (az elején)??? Sztem irtó jó buli, és a fehér szerkó is szuper, mintha angyalok lennének:) Amúgy is azok:) De itt hogyhogy csak hárman vannak?:O (most nagyon tudatlan vagyok?) És sztem a duett is jó volt, bár kicsit meglepődtem amikor Mel szájon puszilta B-t:D:):O