amúgy nekem az első mylene cd-m az innamoramento volt és még most is ezt tartom a legjobbnak. én csak luxenburgig mentem el érte, és tudom hogy nagyon oda voltam.
Ma, amikor haza érkeztem, szólt a nővérem, hogy jött nekem egy csomag 2800ért, kibontom, erre benvolt egy Axelle Red cd a Sans plus attendre, nemtom honnan jött de örülök neki!!!
Az új Zazie CD-t még nem hallottam, úgyhogy nem nyilatkozom...
... a Made in Live (Le Tour des anges) DVD-t Franciaországból rendeltem meg. A Made in Love CD-t szintúgy. Persze, nem könnyű ez, tudom... És sajnos ku... tya drága is.
tudod nem azért nem veszem meg őket, mert nincs rá pénzem vagy ilyesmi, csak először letöltöm, megnézem megéri-e megvenni. Sajnos az új Zazie cd nekem nem ér meg egy fillért sem mert nem tetszik.
aztán próbáltam a Ze live-t és a Tour des anges-t (v. Made in live nemtom) megrendelni, de nem igazán jött össze. leadtam a rendelést, aztán nem jött semmi, egyszer-kétszer jött mail hogy elfogyott, de volt hogy megírták, ők bizony külföldre nem adnak el semmit. szóval marad a jóöreg letöltés
A klipnek csak egyféle változata jelent meg hivatalosan - Music Videos vol II -, 4 perc 22 másodperc időtartamban, amit Marcus Nispel rendezett, a saját ötlete alapján.
Amiről te beszélsz, az csak a Déjà le retour című műsorban ment le, 1995 decemberében. Nekem valahol megvan VHS-en, majd utánanézek.
bocs hogy ennyi hülyeséget írok be meg kérdezgetek, de mi a különbség a L'instant X soft és nem soft verziója között? Én láttam egyet, de nem tudom, hogy ez most a soft vagy a hard
Épp ezért nem tudtunk róla. Most képzeld el mi lett volna a forgatásból, ha tudnak róla a rajongók. :) Szerencsére júni 29-től láthatjuk majd: (promóciós lap)
Szóval ismét alig pár kilométerre voltam életem kedvencétől, és most nem is tudtam róla!!!!:( Vajon ha tudunk a forgatásról, s oda megyünk, láthattuk volna őt legalább távolról?