Keresés

Részletes keresés

antalmese Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4559
Gyonyoru reggel! Az ember lanya ralep az egyetlen forumra, amit neha olvas, es mit lat: ismeretlen emerek rosszindulatu frocsogeseit kell olvassa olyan temakrol, amirol nem tudhat es nem is akar tudni.
Kedves betolakodok! Nem sikerult elkapnotok ennek a forumnak a hangnemet, ugyhogy arra kerunk, ezt a stilust valahol mashol gyakoroljatok, ott, ahol ertik es esetleg dijazzak is azt (sajnalom azokat az olvasokat, de ez talan nem ide tartozik). Ha barkivel barmi problematok van, intezzetek azon a forumon, amelyen az felmerult, es ne ott, ahol erre senki nem kivancsi.
Summa summarum: orulnenk (azt hiszem, mindannyian igy gondoljuk) ha nem latnank irasaitokat tobbe ezen a forumon, vagy ha megis, teljesen mas hangnemben es lehetoleg a topik temajanak megfeleloen.
Remelem sikerult megertetni veletek a lenyeget anelkul, hogy a ti beirasaitok szintjere sullyedt volna ez az iras
Nem szukseges reagalni erre a levelre.
udvozlettel
Antal Emese
Előzmény: rali (4556)
rali Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4558
Sőt - az én anyámat.
Előzmény: Törölt nick (4557)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.01 0 0 4557
Elnézést.
Előzmény: Ancsyka (4553)
rali Creative Commons License 2006.02.28 0 0 4556
nem

nem mindegy

főleg az nem mindegy, hogy megengedhetetlenül tapló paraszt módon csinálja - és még annyi kurázsi sincs benne, hogy a hülye fejéhez kapjon és bocsánatot kérjen.

el kéne azon gondolkoznotok, hogy ugyan mit is kerestek itt?evvel a nívóval akár disznópásztorok is lehetnétek.
Előzmény: cibkat (4546)
szalapala Creative Commons License 2006.02.28 0 0 4555
Off

Ancsyka, értsd már meg, hogy rossz helyen nyitottál iskolás topicot és utána még egy, az indexen teljesen bevett szokás után elkezdtél köcsögözni.
Nem hihetted, hogy ezt ott hagyni fogják.

És nem érdemes szájberhülyékről beszélni olyannak, aki nincs tisztába, hogy milyen topicot hol nyisson meg, hogy mi az a nullázás és utána teljesen rossz helyen kéri azt, amit sose szokás : megszüntetni egy topicot.

Bocs, de gondold át ezeket.
rali Creative Commons License 2006.02.28 0 0 4554
Ancsyka, te paraszt vagy, annak születtél és az is maradsz.

Szemétül viselkedtél, és még neked áll följebb.Süljön le a bőr a pofádról.Bunkó barom.
Ancsyka Creative Commons License 2006.02.28 0 0 4553

Hát én nem is pazarlom az időmet ilyenekre. Nem a nullázás a hülye szokás (nem is tudtam, hogy ilyen lézetik) hanem amikor valaki pontosan látja, hogy nem a szájberhülyéknek nyílt egy fórum, hanem egy bizonyos körnek, mégis szájberhülyül rajta, ráadásul nem is egyedül. Köszönöm, amit irtál, de igazán nem szükséges a fórumokon át követni, meg nyomozni, hova mit irtam, pontosan tudom, hol vagyok és mi a dolgom. Te meg inkább a munkádat végezd ha már a gép előtt kell ülnöd, ne ilyen baromságokkal foglalkozz.

Eni te meg legyél csak boldog, hivatalosan meg mindenhogy.

süneni Creative Commons License 2006.02.28 0 0 4552

Az Erő van ezzel

Égensétáló Lukács Creative Commons License 2006.02.28 0 0 4551
Kérdésedre válaszolva: egész nap gép elé köt a munkám.
Előzmény: süneni (4549)
Égensétáló Lukács Creative Commons License 2006.02.28 0 0 4550
OFF
Legjobban jársz, ha nem törődsz vele. Van itt ilyen Évszámos-iskolás fórum (rögtön a tasztal után a főlapon), oda nyiss bajzás topikot, nem fog oda járni senki bajzásokon kívül (néha még azok sem, az én gimimből alig vagyunk pl.) Az index kávéház a legjobban pögő része az indexnek (a polidili után, de az más káposzta) így nem szerencsés ott "titkos topikot" nyitni, mert néhány bohó és infantilis ember még tréfának veszi. Mielőtt topikot nyitsz, nézelődj egy kicsit, mert nem te vagy a fórumon az egyetlen érzékeny ember. Lehet, hogy a nullázás hülye szokás, de a legtöbb fórumon él, nemcsak az index fórumain. Emiatt leköcsögözni valakit illetlenség. Itt legalábbis az. Az az egy hozzászólás nem fáj senkinek. Na, befejeztem, jó olvasótáborozást nektek.
ON
Előzmény: Ancsyka (4547)
süneni Creative Commons License 2006.02.28 0 0 4549
Én nemtom hol teremnek ezek a cyberhülyék, hogy a bánatba van valakinek annyi ideje hogy egész álló nap vadidegen emberek idegrendszerét túráztassa, ráadásul üldözze őket topikról topikra. Kész elmebaj kezeltetniük kellene magukat. Na ezt most megmondtam. És most már hivatalosan is nem vagyok boldog.
cibkat Creative Commons License 2006.02.28 0 0 4548
Hagyd a francba!
Előzmény: Ancsyka (4547)
Ancsyka Creative Commons License 2006.02.28 0 0 4547
Köszi Kata, mindig tudtam, hogy nagy az Isten állatkertje. Nem tudod, Nándi hogyan kerülte el az ilyeneket? Lehet, jobb ötlet lett volna nekem is a "Kultúra" alatt próbálkozni.
cibkat Creative Commons License 2006.02.28 0 0 4546
Neked meg mi bajod? Nem teljesen mindegy, hogy milyen topikot nyit vagy zár egy számodra idegen ember?!?
Előzmény: rali (4545)
rali Creative Commons License 2006.02.27 0 0 4545
Az önfeledten köcsögöző ancsyika maszatolja a hülyeségét:

süneni Creative Commons License 2006.02.27 0 0 4544
Ákosnak Boldog Névnapot!
Ancsyka Creative Commons License 2006.02.27 0 0 4543
A hétvégeeeeeeeeeeeee eeeeeeelég rövid. De azért leeeeeeeeeeegyél csak boldog. Józan, boldog heeeeeeeeeetet kivánok neeeeeeeeeeked!
süneni Creative Commons License 2006.02.27 0 0 4542

eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........

Milyen hosszú lehet egy hétvégeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee?

Vagy csak én nem vagyok még józan? Heeeeeeeeeeeee?

Boldog havas jeges tavaszi hétfőt mindenkinek. Akkor is boldog leszeeeeeeeeeeeeeeeeeeeek!

Ancsyka Creative Commons License 2006.02.26 0 0 4541

Hoppá, már megint figyelmetlenül olvastam el a kérdést. (A volt tanáraim most sűrűn bólogatnának). Szóval Andris, amikor taliztunk, a kórházba mentem a vérképemért. Elkaptam valami kóbor virust. Hétfőn fogászaton voltam és a fogorvos fedezte fel, hogy tüszős a mandulám. Na nem is akartam neki elhinni, mert egyáltalán nem fájt, de mégis ez volt az igazság. Ugyhogy a debreczeni egyetemista szorgalmi időszakban itthon vesztegelt. Ettől függetlenül az is igaz, amit az előbb irtam.

Na és egy felnőtt ember munkaidőben mit mászkál a városban, he? :-)

Ancsyka Creative Commons License 2006.02.24 0 0 4540

Andris, te egy zseni vagy. :-) A HP valóban heripotter, el akarom má olvasni a hatodikat, mer kiváncsi vagyok. Ja és hogy mit csinálok itthon hétvégén? Mint említettem, nem vagyok topszingli... és várnak haza. :) És én is alig várom már a hét vége felé, hogy hazajöhessek. Nem így terveztem az egyetemi éveket, dehát így jártam, visszaút nincs. Vagyis van, de már jópárszor kiszúrtam magammal, mégegyszer nem akarok.

Enikém, ha néznéd a miénket is, akkor tudnád, ki volt ez a drága, aki ilyen szavakkal illetett engem. Szerintem ne add tovább, amit küldtem, inkább kezdjük előlről, de váltsunk stratégiát. Majd megdumáljuk.

nyugatinyúl Creative Commons License 2006.02.24 0 0 4539

Amugy biztossa valt a stuttgarti ekszkurszija. Szoval a topszingliknek, Nandi jövendöbeli kiscsoportjanak es minden egyeb jarulekos elemnek (pl Andras es bor) azt tudom javasolni, hogy marcius 4 szombat, egy het mulva, 15 ora, könyvtar, es mindent bepotlunk, mit muszaj. Büntiböl, hogy miattam elmarad most, jövö hetre irjatok meg a szülös fejezetet is. Logikat ebben ne keressetek, oly hiabavalo e siralomvölgyben a mierteket feszegetni. Nyilvanitsatok velemenyt.

Amugy jo lesz nekem, ugy döntöttem, valahogy mostanra kieheztem mar egy kis nemet kulturara, kicsit a masodik hazamba megyek vissza, izgulok. Majd nezem a szegeny stewardokat a repcsin es elmerülök a nosztalgia es a karörvendes kellemes elegyeben.

Nyugatinyúl visszavág

nyugatinyúl Creative Commons License 2006.02.24 0 0 4538
muszaj mindig negativkodni, ha törtenik valami jo a vilagban? Te agyeldobós:)
Előzmény: cibkat (4536)
gabi... Creative Commons License 2006.02.24 0 0 4537
Oké, ez nem rád vonatkozott:)
Előzmény: cibkat (4536)
cibkat Creative Commons License 2006.02.24 0 0 4536
Mé?
Előzmény: gabi... (4534)
gabi... Creative Commons License 2006.02.24 0 0 4535
kipál=Kispál
gabi... Creative Commons License 2006.02.24 0 0 4534
Ő az Acél Réka férje, aki egyébként tök aranyos. Ja, ha valakit érdekel, állítólag a most vasárnapi Főtérben Kipál dal(ok)at vágtak néhány anyag alá, csak hogy legyen kapcsolódási pont:)
Előzmény: kicsirigó (4529)
süneni Creative Commons License 2006.02.24 0 0 4533

Te ki vagy és mit csinálsz erre?

Andris én benne lennék a koccintásban de 6ra jönnek értem, vagy 60ba vagy otthonra, attól függ hol leszek, mer szigorúan kiskorú buliba vagyok hivatalos és az már nem mondható le.

Peti és mindenki! Mostantól hétfő reggelig szigorúan csak telefonon vagyok elérhető, úgyhogy mindenről legyetek szívesek ily módon tájékoztatni! Ez Andrisra és a borra is vonatkozik :)

Sziaztok és jó hétvégét annak akivel biztosan nem találkozom.

rali Creative Commons License 2006.02.24 0 0 4532
and4 Creative Commons License 2006.02.23 0 0 4531

Asszem megfejtettem. A hp6 valószínűleg Herripotter (vagy helikopter) 6 csillagos HáziPálinkája. Ancsa ugye ígyvan? Nyugtass meg mert egy világ dől össze bennem ha nem. Apropo Ancsa! Mit csinál egy debreczeni egyemista szorgalmiidőszakban Hatvanban hm?

Ja, ha nem lesz megtartva Jónás vezér vidámszombatja, kitaláltam egy dolgot: Ápoljuk a Kézdivásárhely-Hatvan kapcsolatot úgy hogy - a Hatvanban - a Népkertben lévő városok járdáján a Kézdivásárhely táblánál koccintsunk borral. Valaki mond valami szépet, aztán megint kitalálunk valamit. Na mit szóltok? Holnap szerzek bort meg kitalálom az óó:pp - t.

A

süneni Creative Commons License 2006.02.23 0 0 4530

Egyik szemem sír, a másik meg kifolyt, Peti most már internacionálé égnek fejedre a színházak hogy mindenhol neked kell oltanod? Most lerohadt arcomról a vigyor. Pedig egy napig jó kedvem volt :( Azért ne szomorkodj Apu, mi megvárunk, meg a könyvtár is állni fog még jövő héten, úgyhogy semmi gond! Sőt, most hogy rámtört a tavasz és virulok ezerrel még egy sörre is meg leszel híva, ha ráérsz és nem vette ki túl sok erőd a topszingli koordinálás. No fel a fejjel!

India? Valaki privát magyarázza már el nekem hogy ki miről beszél. Én már egy hete nagyon buta vagyok.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!