Keresés

Részletes keresés

hal9000 Creative Commons License 2004.04.13 0 0 49641
És nálatok mi a helyzet? Tudsz rendesen ülni, egy ilyen hosszú hétvége után??? :-)

Én amúgy tök jót fogytam, a 7végén, szombat reggel nekiálltam sütni, és aztán nagyon gyorsan meglátogattam a nagy fehér kagylót. Így egész 7végén, egy salátát tömtem magamba, no sonka, no zaba, csak fekvés, és időnként rohanás.....

Előzmény: bobus (49639)
hal9000 Creative Commons License 2004.04.13 0 0 49640
Szijjjja bobuska drága! Puszi az orcádra :-)))
Előzmény: bobus (49639)
bobus Creative Commons License 2004.04.13 0 0 49639
Haliho, van itt valaki??

Dobyke, hogy alltok????????????????????

Döby Creative Commons License 2004.04.10 0 0 49638
Bobuska,
Megkaptam végre a Bendi képeket! Nagyon helyes és szép fiú Bendi! És ami jó, hogy valahogy pont ilyennek képzeltem. Tisztára mint Macskacicót, őt is "eltaláltam" magamnak.. :-)) Kűdhecc majd frissebb képeket is!

Kicsi Emma,
Én norculut ügyben nem tudok válaszolni, de ha ez segít én drukkolok neked!

Cicókám,
Gratulálok a hatalmas gyerekedhez! Szép méretekkel rendelkezik! ;-))

Mi tegnap és ma is a gyerekszobát "raktuk össze". Vettünk macis függönyt + bordűrt és Ember összerakta a komódot is. Aszonta szerinte hányingere lesz a gyereknek a sok macitól, sőt az sem kizárt, hogy az első szava az lesz, hogy "brumm". ;-))) Tiszta hüje! :-)))

Előzmény: bobus (49635)
kicsi Emma Creative Commons License 2004.04.09 0 0 49637
Cicó, örülök, hogy minden rendben! Csak így tovább, ilyen szép ütemben!!!

Pedrus, szakítottam időt, hogy meglessem végre Verot. Olllyan naaaagy!!! :) És még mindig mosolygós, olyan jó nézni a képeket Róla! Vagy Ő nagyon fotogén, vagy a szülei tehetséges fotósok, vagy leginkább mindkettő, úgyhogy gratulálok! Szerintem az Ő hatása, hogy a keresztlányomnak csupa rózsaszín ruhát vettem, pedig azelőtt kiborultam, ha valakitől ilyet hallottam! Férjem ki is akadt, hogy persze, majd a mi gyerekünket is teljesen el fogom rózsaszínesíteni??? Lehet, hogy alkalomadtán megmutatom Neki Vero képeit és akkor majd biztos Ő is meggondolja magát! :)

Mindenkinek köszönöm a drukkokat, egyelőre várom a Mikulást, de nem akar jönni. Vajon mennyi idő eltelte normális a Norcolut után?

Jó pihenést a hosszú hétvégére mindenkinek, remélem, legalább Bobusnak szebb ideje lesz ott kint, mint nekünk itthon a húsvéti ünnepekre. Halnak sok locsolnivalót és piros tojást, a női szakasznak pedig sok kedves locsolót, kellemes dorbézolást (sonka, tojás(likőr), kalács, egyebek) kívánok!

Macskacicó Creative Commons License 2004.04.09 0 0 49636
na, háj mindenkinek!

Cicaleki, de jó! írok majd levelet ma-holnap, bár eléggé elhavaztam most otthoni tennivalókkal.

Bobuska, nem jó ez a feszített tempó:( de most itt a húsvét, pihenjetek sokat! Bendi várja már a nyuszit?

kicsi Emma, drukk a jó hormoneredményekhez!!

növögetünk igen, ma reggel láttam babánkat, hossza: 2,3 cm!:)) fantasztikus ütemben nő. dokibácsi aszonta, minden rendben, utazzunk nyugodtan, persze kíméljem magam, de aggodalomra semmi ok. hát,igen, ilyen csuda mérettel szerintem sem:)

bobus Creative Commons License 2004.04.08 0 0 49635
Na, ide is benezek egy pillanatra..nalunk hir nem sok van, en dolgozom mint a hulye, es estere mar lestrapalt vagyok (most pl. filmet neztem, mert ez pihentetett..ez eleg ritka).

Cicaleki, a listara irhatnal, az level, nem forum!!:-)))

Halci, megjott a leveled..valszoltam is probakeppen..

Emma, remelem a hormoneredmenyeid jok lesznek!

Doby, Neked meg ujra elkuldom a kepeket! Nemsokara Te kuldheted a Ti baba kepeiteket (marmint a gyerkocet!!!:-))

Cico lattam, hogy Ti is novogettek...szerencsere ez a sorsa az ilyen topikoknak, lassan mindenki babas lesz, es eltunik!:-)))))

Cicalekvar26 Creative Commons License 2004.04.08 0 0 49634
Es szerintem mara befejeztem, mert nagyon almos vagyok. Ha van kedved Halci, irjal levelet, arra valaszolni meg van idom. Meghat az akar hivatalos is lehetne, ha barki megszolna bent. :)))
Előzmény: Cicalekvar26 (49633)
Cicalekvar26 Creative Commons License 2004.04.08 0 0 49633
Sajnalom... de tenyleg alig van idom. Itthon meg hapsika log ejjel 2-3-ig a gepen, ma is csak azert vagyok, mert o lelepett haverokkal.
Előzmény: hal9000 (49632)
hal9000 Creative Commons License 2004.04.08 0 0 49632
De attól még hiányzol.
Előzmény: Cicalekvar26 (49631)
Cicalekvar26 Creative Commons License 2004.04.08 0 0 49631
Mondjad Cicokam! Szoktam am itten olvasgatni, csak nem nagyon szolok hozza, leven, hogy nagyon lassu neha, es a mhelyemen ennyire azert nem erek ra. De ha ugy gondolod levelet is irhatsz, de akkor inkabb a kalacs@freemail.hu-ra irjal, mint az itt megadottra. :)))))
Egyebkent meg nincs velem semmi emlitesre melto...
Előzmény: Macskacicó (49626)
kicsi Emma Creative Commons License 2004.04.08 0 0 49630
Sziasztok!
Szöszi, köszönjük a történetet, mindjárt ki is másolom, és megosztom a nővéremmel, ő is nemsokára szül. Sok boldogságot Nektek!!!

Bobus, nem csak ránézésre mondta, uh-val alaposan körbenézett. Tényleg nem ijesztgetett, csak elmondta a tényeket és bíztatott, hogy nehogy elkeseredjek. Most hormonvizsgálaton vagyok, ma kéne megjönnie a Norcoluttól (de még nem jött), aztán majd bizonyos ciklusnapokon csapolások tömkelege. Na jó, nem olyan sok, csak négy. Eredmény május közepén, akkor beszéljük meg a docens bácsival a továbbiakat.

Pedrus, azt utálom a legjobban ebben a netnélküliségemben, hogy egy-egy hsz még csak-csak, de hogy megnézhessem Verorol a friss képeket, az már végképp nem megy. :( Már lassan Vero-elvonási tüneteim vannak... :))

Döby, ne ijesztgess! Ugye, nincs nagy baj? Nincs időm elolvasni az SZT2.0-t!

Cicó, mikor láttad utoljára a babót?

Puszi!

Emma

Macskacicó Creative Commons License 2004.04.08 0 0 49629
sziasztok Hölgyek!:)
Pedrus köszi, de úgysenincsen találat:( teljesen tanácstalan valék.

Döby, olvastalak a másikon, nemsokára megy a szurokszurok neked, addig relax!:)

Vero a kis kertészlány:) elképzeltem, ahogy arcán büszke mosoly, keze maszatos, és néz rád ártatlanul, játékosan:)) cupp!

köszönöm az érdeklődést, jól vagyok:) seeeeemmi émelygés, seeeemi hányás, minden oké. holnap megyünk uh-ra reggel, remélem, kapunk megint képet; a múltkor kispapi tök élvezte a nézelődést:) én is ám.:)

Döby Creative Commons License 2004.04.08 0 0 49628
Pedrus,Macskacicó

Aranyosak vagytok, hogy érdeklődtök. Tegnap volt 1 kis ijedtség, részletek az SZT2.0 topicban.. :-))
Verocska meg bármit csinálhat, akkor is imádnivaló kis maca! Különben is minek lett frissen tisztítva a szőnyeg? Te vagy a hibás! :-))

Cicókám,
Te hogyan vagyol? Jól bírod a gyűrődést? :-)) Pocakod mekkora?

Előzmény: Pedrera (49627)
Pedrera Creative Commons License 2004.04.08 0 0 49627
Cicóka, asszem 26 van Cicaleki nickje mögött, ha jól emlékszem!

Hogy vagy? Bébike?

Döbike, Neked meg pár hét, és KisDöbi előbújik :-))
tiszta izgi :-)

Verocska javul, bár még mindig rengeteget kell szippantanunk. Csibészkedik ezerrel, ma is feldöntött két szobanövényt a frissen tiszíttatott szőnyegre :-)

Előzmény: Macskacicó (49626)
Macskacicó Creative Commons License 2004.04.07 0 0 49626
sziasztok!

Cicalekvárról tudtok valamit? mi a pontos nickje? mert így, hogy Cicalekvár, nem találtam hsz-t:( ugye van valami szám a nickje végén? írnék neki mailt, de így nem tudok...

Pedrus, néztem a képeket:)) Vero egy tündér!:)

Döby, izgulsz már? Bronzérem a tiéd:)

hal9000 Creative Commons License 2004.04.06 0 0 49625
Bobuska, örülnék, ha látnálak!!! :-))))
Előzmény: bobus (49622)
ecccsi Creative Commons License 2004.04.06 0 0 49624
Sziasztok!

Bobuska nem feladni, az én emiljeim tényleg átmentek!:-)
nem lakik nálam senki, ellenben egyre hosszabbak a ciklusaim:-(
de te mesélj csak, mi a helyzet!

Előzmény: bobus (49614)
Döby Creative Commons License 2004.04.06 0 0 49623
Bobuskám, nem kaptam semmit. :-(( Próbáld meg mégeccer, mert Eccsi emilje megérkezett ugyanide.
Előzmény: bobus (49622)
bobus Creative Commons License 2004.04.06 0 0 49622
Szisztok!

Irnek, de nincs idom...iszonyu sok munkam van, de talan holnaptol picit enyhulnek a dolgok...

Doby, kuldtem Neked levelet erre a cimedre, megkaptad???

Rohantam ebedelni...

Döby Creative Commons License 2004.04.06 0 0 49621
Jó reggelt!

Előbb írtam egy melankólikusabb hsz-t, de elszállt. Nem is baj, mert kisütött végre a nap és nekem is jobb kedvem lett. "Kicsit" nehéz estém/éccakám volt Gombi miatt, aki a teliholdnak "hála" szétrúgta az összes belső szervemet és reggelig bulizott. Mostmár alszik a büdös kölke.. ;-))

Pedrus,
Puszilgasd meg kis taknyosodat.. Szegénykém milyen szar lehet látni, kis betegkének Verocskát.. :-((

Halapa,
Ne mérgelődj Te sem! A lyányodnak jobbulást a hétvégi idő meg még úgysem biztos. Ha a Szilárd mondja akkor minden lehet még annak az ellenkezője is. :-))

hal9000 Creative Commons License 2004.04.06 0 0 49620
Jó reggelt!
Már megvolt a mai napi kakaóscsiga, tegnap vettem a törpéknek, csak ottfelejtettem a kocsiban. Így reggel befeléjövet egy részét magamévátettem :-)))
Amúgy kb jól vagyunk, kisasszony megint köhög, de nem vészes.Ehhhh, mérges vagyok, mert hétfőre nem mondtak szép időt, mi meg balatonfüredet akartuk látogatni, de xar idő lesz, akkor megint be leszünk zárva.
Tényleg ti mit csináltok, ha kint zuhog?
Pedrera Creative Commons License 2004.04.05 0 0 49619
sziasztok!

elolvastam Bóhicsek szüléstörténetét, nagyon teccett :-)))

remélem mindenkivel minden okés!

nálunk most ütött ki az első nyavalya, szépen tartotta magát Verocs 9 hónapig. Náthás szegényem, más baja nincs, csak csöpög a gyerek. Na a szippantást azt utálja!

most már kapaszkodva áll, feláll, szépen mászik.

teszek fel ma is új képeket!

hal9000 Creative Commons License 2004.04.05 0 0 49618
Bakter kiderült, hogy bennem is lakik valami kedves baci, ami elég érdekes dolgokat művel.
Jópár éve, soha sem vagyok "normálisan" beteg. Szinte soha sincs lázam, de ha beteg vagyok, az egész testem egy nagy vörös folt lesz, ami lehámlik, mintha napoztam volna. Jártam sok orvosnál, mind1ik csak hümmögött, meg azt mondta, hogy szép, meg ilyenek. Adtak kenőcsöt, amitől mégroszabb lett, kentem mindennel, szedtem sokfélét. Meg ha nem vagyok jól, az teljesen fejbevág, lenyom, olyan vagyok mintha folyamatosan be lennék rúgva. De nemrég már nagyon untam, és antibiotikumot kezdtem szedni. (kb 20 éve nem tettem ilyet) Na és lőn csoda, foltok megszüntek, (radikálsian csökkentek), és nem is vagyok fejbevágva, csak enyhén rossz a közérzetem, ha nem vagyok teljesen ép. Ehhhhh
Előzmény: bobus (49614)
hal9000 Creative Commons License 2004.04.05 0 0 49617
Jónapot! Na megyek elfogyasztom a bögre kakaómat, és utánatöltök egy kis túrósrétest, vagy kakaóscsigát....
nettomazsola Creative Commons License 2004.04.03 0 0 49616
bocs, rosszat irtam. idekatt;

http://mysite.verizon.net/vze1w13x/plusz.html

Előzmény: nettomazsola (49615)
nettomazsola Creative Commons License 2004.04.03 0 0 49615
szöszibolha! legyetek nagyon boldogok, egeszsegesek! elvezd minden percet, mert ez a legszebb, legjobb idoszaka az eletednek (szerintem).

elolvastam a szules leirast ... es akkor jutott eszembe MR Spock;

http://mysite.verizon.net/vze1w13x/index/szules.txt

"Szulessel kapcsolatos dolgok:
Szulesi Tanacsado (cikk, magyarul)
(ezt nehany eve egy hozzaszolaskent irtam, azota sokan kertek)
Egy igazi huvelyi szules. Film. 1.2 MB Csak akkor kattints ha birsz ilyesmiket. Egyebkent: a pacienstol kertem engedelyt ugy a filmezeshez, mint ahhoz hogy az internetre feltegyem (ha esetleg ez felmerulne). "

nezzetek meg, olvassatok el! egy nagyon oszinte, targyilagos leiras a szulesrol egy nogyogyasztol.
mar 3 felnott gyerekem volt mikor elolvastam es az volt a legdobbenetesebb benne, h miert nem hallja ezt az ember sehol? se mamatol, se baratnotol, se orvostol! egy nogyogyasz miert nem birja elmondani oszinten, h mi fog tortenni?
azt mindenki tudja, h faj, aztan annyi. pedig ha az ember tudja h mi torteni es nem kiszolgaltatott akkor mar sokkal konnyebb.

Előzmény: szöszibolha (49604)
bobus Creative Commons License 2004.04.03 0 0 49614
Sziasztok!

Boha, jo volt olvasni a szulestorteneted!:-))) Szinte lattam lelki szemeim elott:-)) (es ahogy Kingus irta, hol nevettem, hol meg meghatodtam..:-)
Nagyon sok boldogsagot a kis tobb mint egy honaposhoz!!

Hal, orulok, hogy a leanyzo fule jol van! Mi most voltunk 4 honapos ellenorzesen, Bendivel minden rendben, ez a telunk betegseg nelkul telt!!:-)) Nagyon orulok, hogy mi a mutet mellett dontottunk, es annak is, hogy Nalatok is kiderult a gond, remelem vegleg rendezodik!

Ecccsi, jeletkezz, ha van valami (illetve Valaki!:-)))

Emma, Neked csak ugy ranezesre ilyeneket mondott a doki??? En azert vizsgalat nekul nem jelentenek ki ilyesmit, foleg nem tojatnam be a betegemet...a rossz hireket eleg akkor kozolni, ha mar vizsgalatok is igazoltak, hogy tenyleg csak gyogyszerrel lehet bababan remenykedni! Szoval, fel a fejjel, nem eszik olyan forron a kasat!!!:-))

Doby, Neked kuldtem az itteni cimedre egy ropke levelet, majd kuldom a folytatast is!:-)) Celhonapban vagy, mar csak par nap!!!:-)

Döby Creative Commons License 2004.04.02 0 0 49613
Eccsi,
Megkaptam az emiled és a hétvégén igyexem válaszolni is..

Bobuska,
Tőled viszont nem kaptam Bendi képet.. :-(( Tessék kűdeni..

Döby Creative Commons License 2004.04.02 0 0 49612
Szöszike,
Hálás vagyok az őszinteségedért és a humorodért!
Kívánom, hogy legyetek nagyon boldogok és menjen minden flottul! :-))

Eccsike,
Örülök, hogy felhívtál.. Emilt meg várom.

Előzmény: szöszibolha (49606)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!