Vélemény??? Még dolgozom rajta, mert eléggé nehéz megfogalmazni hogy tulképpen miért is volt jó, meg mi az ami nem tetszett benne, de az tuti biztos hogy kihagyhatatlan. Mindenképpen nézd meg, aztán majd véleményt cserélünk.
tegnap megcsináltam életem első feltöltését Jpopsuki-ra (köszönet az útmutatásért Djinn-ek, aki már annyi mindenben segített nekem). egyelőre pár kedvenc Plastic Tree PV-t töltöttem/töltök fel, de igazából az originált cuccaimat akarnám, csak előbb átírom mp3-ba őket (korábban megvoltak a másik vinyón, ami kimúlt).
nem is ez a ciki, hanem hogy nőnek nézik Atsushit és az enyémet is. az mondjuk tény, hogy a japán férfiak többsége nőies kinézetű még simán smink nélkül is, de azért akinek van szeme, látja a tutit.
én meg egyáltalán nem hasonlítok Jui-ra, barna a hajam, kék a szemem, de simán elmehetnék japánnak vagy kínainak. akkor már inkább Ryutaro-ra hasonlítok (bár annyira szép nem vagyok, mint ő:)))
Hát... érdekes. De az általam berakott kép ugye egy tök egyszerű, semmi smink vagy ilyesmi, sőt elég zülött képe van rajta Atsushinak... A szám nekem is nagy, az orrom meg görbe, szóval összetéveszthető. Mivel nem láttalak még, nem tudom mekkora átalakulás kell ahhoz a képhez.
Jaaa. Képzeljétek mindenki azt hiszi hogy az iwiw-en én vagyok a képen... Hasonlítunk???
hahaha, nálam is ez a helyzet. múltkor írt egy új ismerősöm (volt kollégám), hogy áruljam már el, mi történt velem, mi vitt rá, hogy így átalakultam, minek köszönhetem ezt a metamorfózist? és ezt halál komolyan gondolta:) szerintem azt hitte átmentem transzvesztitába:XD válaszoltam neki és úgy elszégyelte magát, hogy nem is írt vissza:) az a legjobb, ha az ember a kutyáját, vagy a macskáját rakja ki, annak már csak nem nézik, bár ki tudja:))) mondjuk engem meglep ez a sótlan fantáziátlanság egyes emberektől, dehát nem vagyunk egyformák. amúgy meg igen, azért tettem ki a legkedvencebbemet, mert ÉN vagyok Ő! és ha ezt valakinek magyarázni kell, ássa el magát.
Seth: látom van egy seeder, csak mivel régebbi a fájl, tetű lassan csordogál le, és kérdés a seedelő kitart-e addig:(
Dir en grey egyik idei német koncertjének egyórás verzióját szintén a jpopsuki-n találod meg, címe: Rock am Ring '06 ~350 MB. 3-an is seedelik még. maga a koncert nem valami jó, ennél csak jobbakat láttam tőlük (szabadtéri és ráadásul nappal ment és valami rock-fesztiválon zajlott le a buli).
a D'espairs Ray csak 2 videófájl, sajna nem koncert, úgyhogy annyira ne irígykedj:)
Mucc: ha két napja még töltődött, akkor várjál vele, talán épp nincs most seeder. bár, azt kétlem, hogy tonberry-n lett volna, de ki tudja, lehet hogy még a régi fájlok mégis tölthetők, bár szerintem kukába vágták mind.
jaja, a betett képeidnél én is gondoltam, hogy azok az említett koncert fájlhoz köthetők:) nagyon kiváncsi lennék rá, olyan jó érzés mikor a nyugatiak csápolnak egy japi rockbanda koncertjén, de fordítva is. nekem D'espairs Ray és Moi Dix Mois koncert videóm van ilyen németes.
az IP cím a PC-d azonosítója, az más kérdés, hogy hetente változik (legalábbis nálam). gondolom az email-címen keresztül érzékeli a változást a másik fél, ennek fix-nek kell lenni. nade miért ne lehetne az (pl. egy freemail vagy ehhez hasonló)?
Na jólvan jólvan. Regeltem yousendit-re és elkezdtem leszedni a PV-t. :D
Ha később, IP címváltozás után nem enged fel, akkor majd regelek másik e-mail címmel. Van még ezenkívül 2 dobásom. XD
MUCC. Hát igen. Az a vicces, hogy 2 napja még töltődött. o__Q 82%-nál állt meg. Belenéztem. Hát úgy akadozik. Kicsit felforr az ember agyvize STB, de azért nézhető. Addig nem törlöm, amíg nem találom meg máshol. Viszont az kiderült, hogy a fesztiválozós képeket, amiket alant linkeltem be, itt készítették. Szóval a németországi koncert, az a 2005-ös Wacken-es, amit a képekről is mondjuk tudtam, csak most állt össze a kép. ^^""" Ha megtalálom máshol, akkor jelzem.