á, nem hiszem, hogy egyrôl beszélünk.
Ozagennel ôszinteség-kisiparról ejtettünk néhány szót, utalást, ez az Ibolya nem az az Ibolya, és a hangsúly jelen pillanatban az űrkutatásra helyezôdött.
Viszont úgy tűnik, hogy a te Ibolyád valamiért fontos volt neked, jól látom?
Bocsánat, nem tudom hogy egyröl beszélünk-e, Ibolya osztálytársnöm nagyyon szörös volt,
de föleg egy helyen, ezért nem akarom az intimitás határait tovább feszegetni.
Most nös ill. férfias vagyis házasok vagyunk mindketten, igy kellemetlen lenne...
egyszerűen csak megtetszett, hogy egy Ibolya, aki történetesen permetez (ô, igen), asztronautává válik a hétvégi almáskertben (vagy nemtudommilyen gyümölcsfák között), és mindezt el tudja mesélni.
a történet végét már nem ismerjük, ti. hogy a jogos félelmen kívül végülis mi segítette Ibolyát maradásra, pontosabban a visszatérésre.
lehetséges válaszok:
a. a lézerkukkantó tömítése végtelenül - értsd úgy, hogy legalábbis a Földön heverô hétvégi telekig - elkúródik, éspedig olymódon, hogy a tömítés közé idegen anyag ékelôdik, amely tovább építi magát, ezáltal Ibolya leginkább egy rúdugróra kezd emlékeztetni, aki ugrálás helyett végül inkább tűzoltó-technikát alkalmaz, és körbepörögve lecsúszik ezen az idegen anyagon
b. masszív szappanbuborékba keveredik, amely az ózonréteg átörésekor szétpukkan
c. beakad a védômaszk gumírozott zsinórja
d. nem
akárhogy is tért vissza Ibolya, várjuk a fejleményeket.
Egyébként már aztat kezdtem hinni, Ozagen teremtő fantáziája a fizika korlátait átlépve létrehozta az 1/6 g-t.
Minekutána Ozagén kültelki kertjében megszabadulva a permetezőtől elhagyta a Föld légterét egy óvatlan lépés következtében.
„Egyébként vigyázz, itt még szabadon lopod a szöveget, örülj hogy még lábon vagy.“
És nem tudtam, ébredek vagy álmok. Azután ketten jöttek olasz bőrkötésben, ami kabát is lehetett.
A kutya ott feküdt a tábla mellett mint valami irreális spongya. A táblára az volt irva: ÁCIÓ.
A két bőrkötéses letörülte, én valahol hátul, talán az egész osztályban egyedül visszamaradottan
és megéreztem hogy valami visszanemhozhatót tettek. Talán nem is lesz többet. Mert ők ketten
kitörölték mindörökre. Azután a kutya vinnyogni kezdett mert vizelnie kellett. Megsimogattam
és a kezem tiszta krétapor. Akkor megértettem. Mert nekem is kellett.
ó, akkor kérlek, ne csikorgasd annyit! vagy ezért rakattad fel a síneket?
buliállásfoglalás: én csatlakoznék, de tényleg, nem vagyunk vajon nagyon szétszórva földrajzilag?
Drága dzsuli-li, rövidesen kell neked tenni egy hatalmas vallomást.
Ez a szellentős ember, aki itt van, arra van szövetkezve, hogy kakává kúrja azokat az alapértékeket, amelyek miatt - tán nem túlzás - ez a pici topic műxik (ez a pici topic, amelyben olyan remek emberek bukkantak fel, mint te, M. Addams, Varex, iago, parser, zsoltu etc.:)