Ja Otteynak is fasza az egyéni csúcsa kár hogy nagymama korú( bár annak kurva gyors) Götzisbe pl majdnem 9 másodperc volt köztük,a fő problémám nem is ez volt,miért kell okoskodni állandóan neki,miért nem közvetiti ami van,és nem azt ahogy szte lesz?
Azt hiszem senki sem írta, hogy el lenne ájulva Szabó Gábortól többek között én sem. Kritizálni is lehet bárkit, én is szoktam, csak megpróbálok több kultúrát beletenni a mondanivalómba. Az pedig, ha a szakmáról írsz dolgokat, azt hiszem sokkal jobban megmarad mindenkiben, mint az, ha 5 hozzászólásodból 4 arról szól, hogy fennhangon kritizálod a kommentátort.
semmi gond tesó,csak azért írtam le hogy az is képbe legyen aki most nézi nem rég és el van ájulva Gabikától,lassan Gulyás Laci bácsihoz kedz közelíteni.Beszélhetünk a szakmáról is mire vagy kiváncsi?bíztos hemzsegett eddig is a szakma Vilmos kolléga berakja az időfutam beosztásokat futam után megmondja mi volt,és nagy futás volt stb stb,Én nem vagyok ellene a szakmának hidd el.
annyival jobb nála hogy nincs a Földön az a forgatókönyv amivel nem nyert volna,de miért kell a féltávnál óbégatni ,miért nem lehet azt közvetíteni ami van,és nem ami lehet?
Te tudsz mást is vagy csak mocskolódni? Öreg ha annyira képben vagy menj oda aztán túrd ki Szabót ennyi. Itt az atlétikáról kéne beszélni és nem fröcsögni! Ha ennyire idegesít akkor pedig vedd le a hangot, neked arra úgysincs szükséged, hiszen ehhez a sporthoz nálad senki nem érthet jobban.
?? Szerintem igaza volt, ha csak mögötte kocog végig akkor 100% a győzelme. Így felvállalt egy pici kockázatot. Nem sokat, de az a kevés is felesleges volt.
Okos Szabó Gabi hú Ennis nagy kockázatot vállal hogy előúl fut elzsibadhat a végére aztán megbaszta vagy 10 méterrel,de miért kell pofázni 450 méternél ilyen faszságokat?????
testvér annyi forintot kivánok neked ahány tenisz meccset néztem már ha azt mondom akkor hidd el úgy is van,1984 óta amikor Alberto Cova azt a döbbenetes hajrát nyomta azóta nézem az atlétikát,tehát kicsit képbe vagyok.Gabi bácsi meg gyártja közvetítés közben a saját fejéből megálmodott forgatókönyveket és ha nem az jön be akkor meg nézz mint alukinyúl,neveket cserél fel nem lát és baromságokat beszél ezen az EB-n folyamatosan ennyi.