Keresés

Részletes keresés

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.27 0 0 506
"Krapi, amikor hivtál, nem aludtam, csak nem az a pillanat volt, amikor az ember felveszi a telefont. :-)))))))))))))"

Pont kakiltál? :)))

Előzmény: Emilia néni (495)
Andrew1 Creative Commons License 2001.04.27 0 0 505
Reggel ????

Oregem ... hol van az mar .. :)))
Lassan Haza kell menni :)))
Ja .. bocs Emilio .. hogy te delutanos vagy ? :)))
Hat van ez igy .. esetleg egy AOK ? :))

Nem is en vagyok a whiskey csaszara ... :)) Az az aki megitta a whiskeymet keszthelyen .. mind a fel uveg Jim Beam-et amit a hutoben hagytam hulni, de csak a hult helye maradt mire odaertem hogy igyak belole ... :)))

Legkozelebb fix mnagammal viszem :))))

Nahh ..
Ebed ..
by Andrew1

Előzmény: Emilio bácsi (504)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.27 0 0 504
Jóóóóóóóóóreggeeeeeeeelt szomszédaim!!! :)))

Pál,Kata,Péter jó reggelt
már odakünn a nap felkelt.. :)))

Új arc köztünk! A viszki császára...a rongylábúlag utólérhetetlen...még Flatley-nél is táncoslábúbb...cégünk gyöngye...a dúshajú And-And..Andreeeeew! :)) TAPS TAPS TAPS :))))

Ehh majdnem találkoztunk akkor tegnap este itt a topicban. Én is kb fél 3 után értem haza, de már nem volt kedvem kalimpálni :)) Vagy klimpírozni, ahogy öcsém mondaná :))

Este ki jön inni egy kólát? :))

Na nekikezdek dolgozni :)))

Lányoknak puszi hegyek, a fiúknak meg semmi :))

Andrew1 Creative Commons License 2001.04.27 0 0 503
Padre! En nem szoktam beszolni :))
Egyebkent joreggelt mindenkinek eme verofenyes reggelen:))
Ma sem aludtunk tul sokat, de hat majd bepotoljuk a munkahelyen :)) Nahh lassan indulok is itthonrol mert meg be kene erni is, de csak azert hogy kovetni tudjam aranyat kereso padre mintajat :)) ..

Andrew1

Előzmény: padre666 (502)
padre666 Creative Commons License 2001.04.27 0 0 502
ÁÁÁÁÁááá szerintem sose jövünk rá kivagy:))))))))

Lia: :)))))) kiengeszteltél:))))))))(ilyesmmit mondhacc ám egész gyakran:))))))
Krapu fene a fuled:)))))) eccerre 2 csínos nővel vacsizni!!!!!!
Na de majd kapsz tőlem reggel!!!!!!!!
kvt persze:)))))
na egy kicsit elszaladok dolgozni...........Andrew1 nem beszólni!!:))))
csao

Előzmény: Andrew1 (501)
Andrew1 Creative Commons License 2001.04.27 0 0 501
Hello Hello ...

Azert ez nem semmi ... Gyanutlanul olvasgatom itt a topic-okat .. Aztan valahogy olyan dejavu-m lett :))) Gondoltam irok mar ide ha mar talan ismerosokket latok. :)))
Lehet nem vagyok nagyon ertelmes ... de hat nezzetek el .. hajnal 3 oraelott par percel. :))
Reggel majd folytatom :))) Addigra fix kitalaljatok ki az a marha aki ilyenkor nem alszik hanem a netet bizergalja mas helyett ;)))

Udv: En ;))

KrapulaX Creative Commons License 2001.04.26 0 0 500
Padre: Az én vígasztalásom úgy eltünt mint a pinty:( Hát hol az igazság? Odaát?
Ott sincs, most jövök onnan :))) Csak azért mondom, hogy irígykedhess, két csodás nővel vacsiztam.
Lio: aztán csak szépen tessék viselkedni, bár ahogy kinézhettek az minden lehet csak szép nem :))))
a_girl: ugye legközelebb Te is eljössz velünk.Kapsz te is szilvásombócot:))
Lia: Nem is tudtam, hogy Te is is ittál, és annyira becsiccsentél, hogy nem bírtad felvenni a telefont :)) (mondd hogy így volt mert máskülönben megesz az irígység:))))

Ezt a marhaságot, kispolszkira dísztárcsa.Ráadásul nem lehet hozzáférni a szelepekhez (én mondom szelepes volt aki ilyet csinált:)) Le kell csavarozni a kereket, levenni a dísztárcsát felfújni a gumit majd vissza az egész:)) De fincsi sört kaptam érte :))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.26 0 0 499
Most nézem csak hogy az enyém volt az ötszázadik hozzászólás! Juppíí! :))
Lia: Ne sajnálj, nemsokára elhúzok bulizni :)) Inkább siess, mert eléksel a többiektől. A puszit meg tessék kikövetelni! :)))

Este buli után lehet h még felmászok írni egy szépet. De nem biztos :)))

Na csoccs!

Emilia néni Creative Commons License 2001.04.26 0 0 498
Jaj, elkésem. :-(
Le leszek szidva, és még a puszidat sem adják át.

Padre, tudom, már elmentél haza, de próbállak kiengeszelni. Nem merek neked udvarolni, mert a fiuk tudják, hogy imádom az ÖREG (:-) ) NŐS pasikat. :-))))) Egy jó szó, és mindját gyanút fognának. Mondtam már neked, hogy nagyon tetszettél élőben? :-))))))

Lio szivem, gondolunk rád, mig mi elvagyunk, te meg robotolsz a melóban. :-)

Előzmény: Emilio bácsi (497)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.26 0 0 497
Padre: Tőlem is jó a fapaucs? Mert ha igen, akkor FAPAPUCS! Csak neked, csak most, csak tőlem! :))

Lia: Majd még most fogod megkapni csak a puszit :)) Na mingyá oda is csörrenek ellenőrizni :))

Krapi: Hívlak :))

a_girl: Te szöszitündér Te! :)))))

Előzmény: padre666 (496)
padre666 Creative Commons License 2001.04.26 0 0 496
Na szép!!!!!!!!!!!!
Liának mindenkihez volt egy kedves szava, bezzeg nekem asse mondta fapapucs:((((
na elis megyek haza
sziasztok
Emilia néni Creative Commons License 2001.04.26 0 0 495
Drágáim,
kellemesen kialudtam magam. Már épp azt hittem, ma már remekül leszek, de elkezdtem nézni az HBO-n a Majd elválikot, ami olyan vontatott, h belefáradtam. Tudom, tudom, ne is mondjátok, fárasztó egy életem van,bezzeg nektek csuda jó, cseteltek itt egész nap. :-)))

Lio aranyom, a puszid nem ért el hozzám. Biztos nekem küldted? :-)) Megbizthatóbb küldöncöt nem találtál? :-)))))

A_girl, majd máskor bulizunk. Beigértél nekem egy Chip-showt, emléxel? :-))

Krapi, amikor hivtál, nem aludtam, csak nem az a pillanat volt, amikor az ember felveszi a telefont. :-)))))))))))))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.26 0 0 494
Padre: Végre nem csak te leszel öreg, hanem a topik is :)))) Na jó nem csesztetlek, inkább feldoblak. Hmm gondolkozom hogy is csináljam :))
Először is fogjál sok sellőt pecázás közben. Nekem is kell belőle egy! :))

Kopi: ejj ejj! Ez a sok sör meg bor! :) Én is voltma sörözni. Ez tűnt a legjobb ötletnek a sörsátorban :)))

Ma meg giccsparty. Tuti szemüvegeket vettem a Tescoban :)) 199 ft/db egységáron :)) Azt hiszem az ár mindent elmond! :))

Lia: Küldtem puszit a Krapival. Csak hogy tudd. Bár biztos vagyok hogy nem hagyja ki a lehetőséget és átadja :))

a_girl: Szia kedvenc szöszim :)) Csudifinom volt a hallé:))) Van még :))

padre666 Creative Commons License 2001.04.26 0 0 493
közeledik az 500!!!!!
padre666 Creative Commons License 2001.04.26 0 0 492
Na a részeg kishaju!!!!!!!!:)))

Gyere fijjam mennyunk kvzni!!!!
a_girl jelentem varárnap megint logatni fogok és jon velem a gyerek is:))))
remélem az anyja nem:)))
Hm reggel a gyerek a wcn ulve megjegyezte: apa mikor koltozunk olyan házba ahol anya nem veszekszik.................hát az élet nem habossutemény:((((

na de senkit nem akarok az öruletbe kergetni az egommal:))

de mivel kellemesen pocsek a kedvem, szívesen hallgatok nehany baráti jó szót:))))

na csok

KrapulaX Creative Commons License 2001.04.26 0 0 491
Jaj a fejem :))
Kicsit zsibong:))
a_girl: én is kiengesztellek ha akarod:))
Lia: ne aludjál már:)) Telefonálhatnékom van :))
Psdre: Nem is értem hogy egy ilyen jó kis krapek hogy megy bele, hogy egy ilyen alak azt mondja ő a papája :)))
Lia: ne aludjál már:)))
Lio: Bottal fogta? ez azt jelenti, hogy csak bottal nyúlt hozzá?:))
Bocsika de a liára ittam sokat a robival.Szóval teljesen önfeláldozásból vagyol HUKK :)))
Lia: alszasz?
a_gilr: semmi légyszi légyszi.Az evidens (most lesztem ki a szótárból) hogy te vagy a kedvenc (és ez még színhez sincs kötve:))
Hol is tartottam? ja jujjj! lányok tessék engem kimenteni innen!
Ma hazajöttem egy csuás ismerőstől, és mi vár a szállón? Na nem szállt ide szállt oda hanem a szobatársam itt ült a szobában.Eddig okés.Tvt nézett na ez sem olyan gáz. De mit? na mit? aki kitalálja az megnyeri a gyereket :)))
Hát mi mást néeztt mint a MONOSZKÓPOT!
Ilyen nincs!
És tényleg, én hülye meg megkérdeztem, hogy mivan ez a legizgalmasabb csati? Erre tök természetesen közölte, hogy az óra miatt nézi.
NOOOOORMÁLIS?
Segítség!
Lia alszol?
Előzmény: Emilio bácsi (490)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.25 0 0 490
Képzeld mit főz ma az apukám ebédre! (Nem a postás, hanem a másik :) Halászlevet :)) Vagyis hallevet, mert ugye nam a halászból főzi. Aki mellesleg nem is halász hanem horgász, mert a halász hálóval halászik, de ezt apám fogta bottal. Szal egy szó mint száz, nálunk irtó fini hallé lesz ma. Ez belefér az engesztelésbe? :))) Majd valami desszertet is kitalálok jó .))))

ui: elsőre nem sikerült elküldenem, úgyhogy várok vele egy kicsit :)

Előzmény: a_girl (488)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.25 0 0 489
Képzeld mit főz ma az apukám ebédre! (Nem a postás, hanem a másik :) Halászlevet :)) Vagyis hallevet, mert ugye nam a halászból főzi. Aki mellesleg nem is halász hanem horgász, mert a halász hálóval halászik, de ezt apám fogta bottal. Szal egy szó mint száz, nálunk irtó fini hallé lesz ma. Ez belefér az engesztelésbe? :))) Majd valami desszertet is kitalálok jó .))))
Előzmény: a_girl (488)
a_girl Creative Commons License 2001.04.25 0 0 488
Halászlééééé???? Imádom! Ráadásul éhes is vagyok, de nagyon.
Padre: mikor mehetünk hozzád egy halászlévacsorára?:-))) A krapi hoz még plussz két telcsit, úgyhogy a gyerek le lesz foglalva, amíg készül a kaja:-)
Jajjj, de nagyon éhes vagyok. Megyek is ebédelni.

Nektek is jó étvágyat!

Előzmény: padre666 (484)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.25 0 0 487
Ugyanazt a szótárat használod amit én? Én pl onnan ismerem a munka szót :)))
Ez a nulladik variáció sem rossz, bár a végeredményt tekintve, kicsit unalmas nem? :)))
Nem akarom távol tartani magam Tőled! Épp ellenkezőleg. Úgyhogy asszem elkezdem az engesztelést :)) Nem kell mondanod, tudom mi esik jól :)) pl szeretsz marcipános bonbont és after eight-et szopogatni merciben :)) Ja meg konyakos meggyet is! Meg....tequilát? :))))
Na jó bevallom hogy cbtf a hugom :)) Kiderült hogy a postás az apám, úgyhogy új családtagokkal bővültem :))

dcc send a_girl sok_sok_csokika_most! :))))

Előzmény: a_girl (486)
a_girl Creative Commons License 2001.04.25 0 0 486
Lio: értelmező szótár? Hogyne lenne! Mit gondolsz én honnan veszem ezeket a szavakat?:-)))
Ami az SMS-t illeti, egy variációt elfelejtettél felsorolni, legyen ez mondjuk a 0. a fontosságára való tekintettel:
0. Ha nem válaszolsz, jobb, ha nem kerülsz a szemem elé, mert azt nem éled túl:-))))
Úgyhogy most jobb, ha egy ideig távol tartod magad tőlem. Persze engeszteléssel próbálkozhatsz. Szeretem a Merci-t, a marcipános bonbonokat, a konyakmeggyet, az after eight-et és még sorolhatnám:-)))
Hamarabb is elárulhattad volna, hogy cbtf a hugod! Ugye jól értelmeztem, amit mondtál? Csak nem értem, miért kellett ennyire megbonyolítani:-))))

Várom a csokikat:-)
Pusszantás

Előzmény: Emilio bácsi (485)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.25 0 0 485
Höhöjj höhöjj! :))

Lia: dehogy gondolom :)) Nem volt halálos az adag. Különben is itt egyetemi napok vannak. Sörsátorral, miegyébbel. Úgyhogy a pihenés elhalasztva :))

a_girl: Teeee te kedvenc szőkénk :)) Kommunikációs eszközök? Értelmező szótár van a kezed ügyében? :))
Megkaptuk az sms-t, el is terjesztettem amit írtál. Visszaírni nem akartam, mert mit is írhattam volna?
1, Igen nagyon jó a buli! Tényleg sajnálhatod hogy nem vagy itt. - Már nem élnék asszem :)))
2, Köszönjük, elvagyunk. Te mit csinálsz otthon? Tanulsz? Bocs most abbahagyom, mert fizetem a sörömet éppen :)))) - hmm lásd előbb :)))
3,Aham klassz a buli. Bár nem sok térerő van hogy elküldjem az sms-t, mert éppen itt csónakázunk valami barlangban! :))) - megint halál, vízbefulladásos formában :)))
4, stb :)

Beláthatod,hogy nem válaszolhattam :)))

Öcsém egyből lecsapsz cbtf idősebb fiútestvérére? :))) Szeretném jelezni hogy az öcsémnek is van ám bátyuskája :)) Mivel szőke vagy, nem akarom hogy találgass. Én vagyok az :))))

Krapi: Ébresztőőő! Menj okosodni :))

Padre: izzítsd a pap-lan -t :)))

padre666 Creative Commons License 2001.04.25 0 0 484
Jóreggelt Kedveseim:))))

Irigyeltelek titeket bulisták:((((
Az elmondottakbol arra kovetkeztetek, hogy nem lehetett rossz a buli.......................
Én erős felindultságomban vasárnap kimentem a dunapartra es belógattam a a kukacomat a vizbe, és vártam hátha bekapják.

Pill!!!!! mielőtt mindenféle sexuális aberrációval vádolnátok elmondom , hogy horgászni voltam es a csali a horgon volt:)))
Azert csak osszejott egy halászlére való:)

a_girl: jelentem a gyerek visszaadta az osszes telefont, mert ugye mais lesz nap:)))
de rettenet volt ahogy egyszerre 2 telefonnal csörgött:))))))))))))))
Télleg Krapu nemis válaszolt arrra a kérdésére, hogy van e fiuja??:))))))))))))))))))
eskuszom en nemmeséltem semmit a gyereknek:))))))))))))))))))
a_girl annyira jo eza leccileccilecci:)))))))))))))))))
na Lmentem defektet javittatni:((((

csók

a_girl Creative Commons License 2001.04.24 0 0 483
Na szóval... csak hogy továbbra is kiérdemeljem a kedvenc szőke címet (mert ugye én vagyok az?? lécciléccilécci:-))))), gondoltam nem hanyagollak el tovább benneteket. Vagyis benneteket nem is hanyagollak, csak itt. Egyéb kommunikációs eszközöket szoktam használni. Na, ezt is kimagyaráztam:-)

Lio! Nem is mondtad, megkaptad (megkaptátok) a pénteki sms-em, amiben írtam, hogy utállak benneteket, mert nélkülem buliztok?:-)
Azért kár a karodért, főként az ujjaidért, biztos tudtál volna vele mit kezdeni:-) Mindig is olyan szépen rajzoltál!!!! :-) Emlékszel a rajzra, amit rólam készítettél? Az alapján bárki hihette volna, hogy valamilyen születési rendellenességgel jöttem a világra:-)))

Lia: a múltkor nem tudod, miből maradtál ki, mikor a bulizás és a Chip&Dale party helyett inkább a tanulást választottad. Baromi sz@r buli volt:-) Jobb lett volna, otthon nézzük a tévét. Lehet, hogy tudatalatt a hiányod rányomta a bélyegét a hangulatunkra?:-)

Padre: na, szétszedte a kispadre a krapi két telcsijét?

Krapi: el is felejtettem megkérdezni, Neked van barátod?:-))))) Mindig is tudtam, hogy a gyerekeknek jók a megérzéseik:-))))

cbtf: üdvöz légy köreinkben. A szőkeséged ne zavarjon, az itt már-már előírás:-) Ja, még mielőtt elfelejtem: bátyád van?:-)))

Szép álmokat mindenkinek!
Tsók: a_girl

a_girl Creative Commons License 2001.04.24 0 0 482
Néha tényleg harapunk, csak az a baj, hogy akkor sem téged, nem?:-)))
Előzmény: KrapulaX (464)
Emilia néni Creative Commons License 2001.04.24 0 0 481
Azért az az alkoholmérgezés épp elég volt. Nem gondolod, Lio? :-))

Padre, hétvége hogy telt nélkülünk?

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.04.22 0 0 480
Szeva Padre!

Túléltük jelentősebb alkoholmérgezés nélkül! :)) Bocsi, de nem volt használható telefonvonal, csak kártyás telefon. De nyugi, ittunk helyetted is :)) Nagyon brutál volt a party :) Van sok kép, este már fel is rakja Kova. Ha minden jól megy. Külső webre. Tudod a címet? Ha nem, akkor várnod kell holnapig, mert én sem tudom :)) De kb 200 képről van szó. És még kameráztunk is. Megagyilkosultrabrutál volt :))

padre666 Creative Commons License 2001.04.21 0 0 479
n sziamia minden bulistának:))))

látom engem mar le se tojtok:(((
na megyek is nezem a heti 7 est:))

pussz es jooooooo bulit:))))

padre666 Creative Commons License 2001.04.20 0 0 478
Na szerbusztok:))))

Akkor mindenkinek kellemes bulizast!!!!!!!!!!

Szombat este kint leszek a neten:)))
Legyetek jok!!!!!!!
Lio: nemám elfoglalni a hejemet!!!!!!!!!!!!!!!
képek mikor lesznek má????????????????????

KrapulaX Creative Commons License 2001.04.19 0 0 477
Lio: Nem zsibbad a bal karod? :)))
Lia: Reggel küldtem az érdeklődőket, de azt mondták nem tudtak kiverni az ágyból :))
a_girl: Nem gondoltad meg magad? Szólj ha igen mert akkor legalább vasárnap szólni kéne a liának,hogy nála nyaralunk a héten:)))
Én már nagyon készülök a bulira.Már gondoltam is rá, hogy be kéne pakolni :))
Atyám: Te is letolhatnád a szenteskedő képed :))) Igérem sör mellett meggyónok :)))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!