Ja bazz, én voltam a bal vállánál. Vagányan odaálltam, erre Robi kiállt mellőlem. Egyedül tartottom egy sörrel a kezemben. Először elkezdtem aggódni, hogy kiömlik a söröm. Pár másodperc után már azon izgultam, hogy meg ne sérüljön Kelley mert olyan kifacsart pózba került. Kicsit később már néztem kétségbeesetten hátra, hogy hátha valaki jön segíteni, mert akkor már Kelley életéért küzdöttem, - mint Stallone a Cliffhanger elején - de az a sok marha csak ugrált mögöttünk. Ekkor a sörömet beáldoztam.
Így utólag belegondolva szerencsém volt, mert ha én ejtem le akkor most a körmendi boncmester asztalán feküdnék.
Üdvözlöm aki kitalálta hogy ott álljunk meg. Alig fértünk be 50-60-an abba a kis lyukba. Ahol kb. 20 szék volt, ohne kaja. Az egészben az volt a jó hogy nem a hidegben,esőben kellett nótázgatnunk.
Az nagy volt mikor az első félidő elején Bogyó megkaparintotta a dobot. A rendelkezésére álló másfél perc alatt akkora improvizációt nyomott, hogy bármelyik jazz zenekar megirigyelhetné.
A meccs és a szurkolás meglehetősen jóra sikerült, kb 100 az ordibálós fajtából (a senkit sem szerettem-es felelgetősnél a körmendiek csak csendben néztek, geci nagyot szóltunk), Kelley OMV shopba vállakon való bevitele pedig asszem az olajos nagy legendák közé emelte, végérvényesen.
Azért annak a 45 perces non-stop csapatéltetésnek a végét a benzinkútnál úgy 50ed magunkkal már én is untam vaze :)). Megszakítás nélküli nótázás :).
Viszont ilyen egy buzi buszsofőrrel még életemben nem találkoztam. Az a fajta aki megeszi estére a zsíros szalonkáját aztán végighorkolja az éjszakát és semmi nem tetszik neki ami eltér a szokványos köcsög életvitelétől. 85tel ment a retek egy 250 LE-s Ivecoval. Csapótomiaszontahogyüssükmegőket, IGY HÁT ÜS-SÜK MEG Ő-KET! :)
Ja még egy, gyerekek, olajbogyó olyan masszív talajrészegre itta magát, hogy szerintem konkrétan a látással is alapvető problémái adódtak, a legmesszebbmenőkig jár neki az elismerés. Dartsban ezt hívnák bull's eye-nak :).
Ha tol egy kis pénzt az Olajnak akkor hadd osztogassa. Inkább annak kéne eltörni a kezét, aki ezzel tapsikol. (Természetesen gyerekekre, nőkre, nyugdíjasokra ez nem vonatkozik.)